reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hallo laski:-) ciezko bylo przez tyle stron przebrnac, bo nie bylo mnie od wczoraj...ale dalam rade
wronka - fajnie ze sprawa sie wyjasnila, ja tez z tych popieprzonych:-D juz nawet nie wiem ile usunelam, ale duzo, ale najgorsze co moglo byc to na glowie - na dwie operacje to podzielili i po polowie wycinal, bol pooperacyjny to bylo najgorsze... ale minelo, moje tez sa nieciekawe - takze zawczasu wycinac wszystko!
ilona - odezwij sie, co w koncu u lekarza??
pozdrawiam was wszystkie!!

reklama
dziewczynki właśnie wróciłam od gina, z rutynowej wizyty,
na szczęście wszystko ok z szyjką, po tych skurczach :)
i w ogóle wszystko ok, tylko, że dzidzia wstydliwa i się nie ujawnia, nóżki zaciśnięte i koniec,
następna wizyta 22 grudnia przed samymi świętami, to może wtedy nóżki rozłoży i prezent na święta rodzicom zrobi :-)

Heh liczyłam na Dziewczynkę żeby była parka :-) Ale tak też jest dobrze :-) i najważniejsze że wszystko git i warzy ok 450 g. Kawal byka będzie :-)

reklama
Do góry