Byłam, czytałam, padam a jeszcze z psem dylać muszę.
mamusiu - również uważam, że do lekarza powinnaś pójść.
annaoj kce - ja bym się bała z jakimś mało znanym biurem lecieć.
Ella - zdrówka dla Was! Dzisiaj Lena wzięła telefon i dzwoniła do Twojej Ali. Powiedziała jej "Cześć Ala, co robisz? My z Maciusiem jemy pistacje. Ty jesteś jeszcze mała, ale jak Ci zęby urosną to też będziesz mogła jeść to wtedy do mnie przyjedź. Dobrze?" Myślałam, że padnę.
gosienko - odliczam razem z Tobą. Dobrze, że nauczycielki poinformowane, będą łaskawszym okiem na chłopców patrzeć. u nas w przedszkolu podobno wszy, tzn. w szkole konkretniej, ale panie i tak głowy zaleciły sprawdzać. U Leny czysto, uff.. Ospa póki co nie grasuje.
aniam - jak już to słońce zlokalizujesz to i do mnie podeślij.
mamoPaulinki - dbaj o siebie.
wronka - ale masz kochane rodzeństwo
Moje też się uwielbiają, ale są takie dni jak wczoraj i dziś, że się szarpią a nawet Maciek potrafi Lenę uderzyć.
maonka - daj znać co ze szczepieniem, jak katar wodnisty to powinni zaszczepić. Nam też jedno Maćkowe wisi, bo ciągle coś a szczepią tylko w środy.
nata - ciekawa jestem, co stworzyłaś
Zakupy w ikei udane, kupiłam dzieciakom kolejkę drewnianą. Miała być na Mikołajki, ale nie wytrzymałam i bawią się od dziś. Musimy jeszcze więcej torów dokupić i drugą ciuchcię, bo akcje z wyrywaniem sobie są:/ Udało mi się też kupić w super cenie opony zimowe i od razu dzisiaj mi je zmienili, więc śnieg mi teraz nie straszny;-)
Weekend spędzamy w Wiśle, ale zanim wyjedziemy chcemy ogarnąć remontowe i papierowe sprawy, więc pewnie mi czasu na zaglądanie tu zabraknie. Do poniedziałku zatem!