reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziendoberek
wpadłam szybko z rana, bo potem ciężko mi się ogarnąć, a w weekend szkolenie i w niedziele jeszcze chrzciny. Chciałabym, żeby już był poniedziałek.

MamoPaulinki
a ja nie do końca zgadzam się z neurolożką, Paulinka nie dorówna zdrowym dzieciom, ale nie powinna sugerować Ci skapitulowania. Gdybyś kiedyś się poddała,nie walczyła, to dzisiaj nie byłoby tego cudu, o którym sama mówiła. Jesteś naprawdę cudowną mamą z niespożytymi siłami.
Aniez zobaczę jaka będzie diagnoza veta i może jeszcze poproszę o telefon do Twojego veta, zobaczymy. A jak tam Wasz psiur?
Ja nie łapałam się na obecność dzieci razem w sanatorium (pobyt z rodzicami jest dla dzieci 3-7 lat), ale jak byłam to byli rodzice z dwójką dzieci i mówili, że razem składali wnioski. Ponoć zwykle NFZ wtedy daje rodzeństwu w tym samym terminie.
Powodzenia ze zdjęciami.
Elvie udanego weekendu.
Nata super pszczółka.
Maonka udanego weekendu u mamy.
Wronka czyli idealnie się wstrzeliłaś z tym spóźnieniem;-)
Zielona może Kostka się bawiła telefonem.

uciekam, nie wiem czy mi się uda w weekend zajrzeć, jak coś to miłych dni życzę

reklama
Witam,
zalatana jestem, więc czasu na BB brak. U nas po staremu, trochę pracuję, dzieciaki w żłobku, nic się nie dzieje.

gosienko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! trzymam kciuki za ciebie w poniedziałek!
mamusiu, tak jak dziewczyny piszą, przyczyn nieświeżego oddechu może być wiele. Musi to zobaczyć lekarz.

Annaoj, biedny ten wasz psiak, ciągle coś:-( trzymam kciuki, żeby chrzest się udał.
Ella, w domu robisz chrzest Ali? masz kogoś do pomocy. Ja do dziś z moimi potworkami w kuchni mam problem, bo oni wszystko chcą!
maonka, zdrówka dla Alicji.
Bartusiowi i Boryskowi gratuluję pasowania!
MamoPaulinki, co to za smutasy? jesteś najcudowniejszą mamą na świecie i Paulinka to czuje, tyle, że nie umie okazać! Tulam.

Miłego weekendu!

Joł .

Nata super pszczoła .

Ja mam urwanie tyłka znaczy koty w domu :-D
jeden jest czarny jak smoła i za żarcie by się dał sprzedać , drugi biały w łaty ale tknąć się nie da . zwiewa pod meble więc nie ruszam bo syczy dziad .
Także jakbyście słyszały o kimś kto kota chce , to są do adopcji . w wolnej chwili strzelę jakieś fotki o ile się uda , bo białas może nie chcieć pozować .

Hejka

Przed chwilą wróciłam z zakupów szpitalnych, bo wiadomo białe skarpetki muszą być ;-) w sumie chyba wszystko już mam i stresa coraz większego też :-( Staram się dużo nie myśleć ale dzieciaki na krok mnie nie opuszczają, jakieś takie jeszcze większe przytulaki się zrobiły zwłaszcza Mateusz, ciągle pyta , upewnia się czy operacja nie jest groźna i generalnie bardzo pomocny jest, ech pierwszy raz na tak długo ich zostawiam :-(

Aniam gratulacje kocia mamo;-) gdybyś tydzień wcześniej miała te koty to już by u mnie zostały :tak:a tak to &&&& zaciskam aby szybko dom znalazły :tak:

gosia super że u was wszystko w porządku.

Anna &&&& za weekend, na pewno dacie radę :tak: Bidulka z Karen ciągle coś:-(

Maonka zdrówka dla Alicji . Helenka bardzo łagodnie przeszła ospę, nigdzie się nie zadrapała i w poniedziałek już śmiga do przedszkola . Udanego wyjazdu do mamy:tak:

Nata zdolniacha z ciebie :-) może jakieś gwiazdorki , bałwanki zaczniesz robić, święta się zbliżają, na bank coś od ciebie kupię :tak::-)

Elvie udanego weekendu, tylko nie szalejcie za bardzo :-p:-D

Wronka super że pasowanie udane :tak: &&& za test trzymam:tak: ja muszę z angielskiego na razie zrezygnować :-(ale od stycznia na pewno będę kontynuować :tak:

Mamusia jak tam po wizycie u lekarza ?

Zielona chyba jakaś czarodziejska rączka podziałała z tym telefonem ;-)a z kaca kulinarnego się uśmiałam :-D

Aniez czyli trampeczki zamiast szpileczek były;-) super że wszystko się udało i z Bartusia już prawdziwy przedszkolak :-) Zdjęcia powiadasz , ja mam jeszcze większe tyły od ciebie :zawstydzona/y:

Dorotko dobrze że Paulinka nie ma żadnej wady wzroku :tak: a jeśli chodzi o słowa pani neurolog " być może nie dorówna " więc może tak być albo nie , wy się macie trzymać tego że Paulinka da radę a jak będziesz miała gorszy dzień to pisz nam tu wszystko, będziemy ci wspierać tak jak zawsze i jeszcze jedno jak już wyleczę ten mój cholerny kręgosłup to możesz się spodziewać najazdu dolnośląskich kwietniówek:tak: zabierzemy cię gdzieś na kawkę, dobre ciacho bo potrzebujesz tego i to najlepsze lekarstwo na smutki ;-)

Jeśli chodzi o organizację w domu to jedzeniem się nie martwię bo chłopcy obiady w szkole jedzą, plus mamy teraz sezon w pracy i nasza pracownica gotuje obiady, zawsze jest jeszcze pizzeria albo pierogarnia ;-) Rzeczy wszystkie poszykuję, powinno wystarczyć a jak nie to S pralkę wstawi i pranie wywiesi a Emil poprasuje :tak: Będzie się działo to wiem bo ja z reguły robię za negocjatora ;-) ale mam też nadzieję że wszyscy docenią co robię w domu zwłaszcza S ;-)

Basia zdrówka dla Wiktora .

Miłego wieczorku :-)

Gosieńka Ty się pytaj jakby co czy ktoś tam nie chce jakoś się je ew. przetransportuje :tak:
Nie wiem jak z białym dziadem postępować , bo tylko syczy i wyciąga pazury . a jak gdzieś lezie to woła brata :-D A masz swoją piękną piżamkę ? I szlafroczek spakowany . Będzie dobrze zobaczysz , tyle osób kciuki za Ciebie tu będzie trzymało :tak: Kompa zabierasz . czy tylko przez tel się można z Tobą skontaktować ?
No i tych zup mlecznych to ja Ci zazdroszczę ;-) Myśl o tym co będzie po , życie bez bólu :tak: i tylko to miej w głowie , co po drodze szybko wyrzuć potem

Koty są śmieszne. jeden leży pod kaloryferkiem na wymoszczonym posłaniu zadek grzeje , je co chwilkę , przyjdzie na głaskanie . życie jak w ,madrycie . Drugi leży na kaflach zimnych schowany , nie żarł już kilka godzin , bo zarcie nie daleko mnie . ale jego wybór :-D dziś tylko wylazł na taką saszetkę z mięskiem .

Gosieńko będzie wszystko dobrze :)

Aniam - odpuść łaciatemu - sam przyjdzie możesz go przekupić kroplą waleriany na nadgarstku - to odejść od Ciebie nie będzie chciał :)

reklama
Aniam daj kotu czas powinien niedługo się przyzwyczaić :tak: popytam może ktoś będzie chętny, ja niestety nie dam rady S namówić na kolejnego kota ;-) już teraz musiałam się nieźle pozachwycać jego farmą coby go przekonać :-)
Zapomniałam wam napisać że nasz kocur Grubson zaginął zaraz po waszym wyjeździe , już się bałam że przestraszył się ilości gości ;-)ale wczoraj wrócił, myślałam że miskę zeżre :-D

Piżamkę na mrozy mam spakowaną ;-) bamboszki też:-D będę się na oddziale lansować ;-):-D , wielki kubek urodzinowy z mikołajem też zabieram. Może S mi tablet pożyczy bo lapka nie chce mi się targać, telefon zabieram , ale na oddziale nie można dzwonić :-( W razie czego Aniezowa będzie poinformowana przez S więc będziecie na bieżąco plus R obiecał mi codziennie przed pracą zupkę której mi tak zazdrościsz więc ploty przyniesie :-D byle go za mojego małża nie wzięli:-D:rofl2:

Do góry