reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosienko, bedzie dobrze. I jak Anka mowi, zycie bez bolu :tak:

Annaoj, no wlasnie Wredzka paluszkow w telefonu ustawieniach nie maczala... Dziw nad dziwy...

Elvie, no ja mam super szefow - az czworo, bo to interes rodzinny - kazdy ma jakiegos mniejszego lub wiekszego swira na roznym punkcie, ale sa bardzo fajni i zabawni. Czesto nawet nie da sie zauwazyc, ze to panstwo szefostwo;-) i moze wlasnie dlatego lubie tam pracowac. Niestety od polowy grudnia mam przymusowy bezplatny trzytygodniowy urlop, bo hotel zamkniety...

Nata, no pszczola gicior!

Aniam, tylko nie przesadz z waleriana, bo Ci sie cale kocie sasiedztwo zleci ;-):-)

reklama
No to w skrocie. U nas akcja chrzciny wiec sajgon bo robimy w mieszkaniu.

Gosienko zaciskam kciukj z calych sil!!!! A ile bedziesz miec operowanych tych krazkow? W ledzwiowym? W pelni inwazyjnie czy jakos laparoskopowo?

Elvie powiedz Pchelce ze jesli zaproszenie bedzie aktualne to na bank przyjedziemy i alisia juz pewnie zeby jakies miec bedzie ;) a tekst telefoniczny mnie rozwalil absolutnie :D

Annaoj udanych chrzcin!

Bylo tego wiecej ale sie nie dodalo a padam juz i nosem ryje wiec musicie mi wybaczyc ze juz dalej nie odpisze :(

Hej Natalka ma afty głęboko w gardle , pluczemy roztworem wody utlenionej i smarujemy zelem stomatologicznym, powinnismy jeszcze smarowac fioletem ale N po pierwszym razie spacyfikowala i jak tylko widzi fiolke to zaciska zeby
Macie moze jeszcze jakies sprawdzone sposoby na to dziadostwo ?

Gosienko mocno zaciskam za Ciebie &&& , tak cudownie wychowalas swoje szkraby ze na pewno dadza sobie rade przez te kilka dni.
Zielona super ze dobrze sie czujesz w pracy, fajna atmosfera jest bezcenna.
Ella, annaoj udanego swietowania czekamy na fotorelacje :)
Aniam za kotami nie przepadam wiec tym bardziej podziwiam ze dajesz rade z takimi psotnikami .

Mamusia, nie doradze co z tym fioletem, ale mam nadzieje, ze dacie rade.

A ja wczoraj wieczorem postanowilam rozjasnic wlosy, bo braz mi sie znudzil. Nalozylam rozjasniacz, zmylam, no wlosy zolte, bo niby jakie mialyby byc? No to dalej nakladam farbe - jasny popielaty blond (cud malina i orzeszki). Skora piecze, skora pali, aaaaaa!!! No, ale rozumiem, farba po rozjasniaczu i skora cierpi. OK, jakos przezylam, zwlaszcza, ze po kilku minutach przestalo bolec. Po uplywie okreslonego czasu udalam sie do lazienki celem zmycia mieszanki. Musialam dzialac szybko, bo gdybym zbyt dlugo farbe trzymala, to raz ze skore totalnie bym zjarala, a dwa, ze kolor zbyt jasny by byl. 22:10 odkrecam kran. W kranie pszszszszszyyyyyprrrrrr bryyy psyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. *****! Wody nie ma!. W domu mialam jakies 3/4 litra mineralnej, 0,3l wody w szklance (hehe dobrze, ze nie wypilam) i kubas zimnej kawy - tak, tak to tez uzylam. Wlosy o dziwo nie wypadly, kolor zbyt jasny, ale to nie problem, za to skore mam miejscami strasznie poparzona, normalnie ranki. GRRRRR

Hejka

U mnie pod górkę bo dostałam okres tydzień przed czasem :baffled::no: Oczywiście już się bałam że operacja będzie przełożona , ale zadzwoniłam do lekarza i mnie w sumie uspokoił , że nie ma problemu bo jutro mam przyjęcie, ale na pewno operacji nie będzie w poniedziałek bo grafik się zmienił :baffled: we wtorek on ma szkolenie więc najpewniej operacja dopiero w środę :szok: zażartował że wczasy będę miała dłuższe i spokojnie okres mi się skończy ;-) Super a już się nastawiłam na poniedziałek , kota w tym szpitalu dostanę :wściekła/y:

Przed chwilą się wykąpałam , ogoliłam co trzeba ;-)jeszcze tylko włosy wyprostuję i mogę leżeć i pachnieć , oczywiście z dzieciaczkami bo obiecałam im że mogą ze mną dzisiaj spać :-) Psy wygłaskane, kot też, zwierzyniec obeszłam i przykazałam aby grzecznie na mnie czekał i jaja znosił :-D

Zielona o matko co ty za specyfik użyłaś :szok: dobrze że włosów nie straciłaś agentko ;-)

Mamusia kurcze nie pomogę z tym fioletem , ale jak się Natalka już nastawiła na nie to może być trudno :-( Zdrówka dla niej .

Ella tak kręgosłup lędźwiowy, jeden dysk na pewno a co z drugim to się okaże , na pewno nie laparoskopowo . Udanych chrzcin :tak:

Aniam jak kociaki, waleriana podziałała? Może J zaczął się też do ciebie łasić ;-):-p

Kochane czarownice mieszajcie w garach cobym szybko i sprawnie wróciła do żywych:tak: Odmeldowuję się , przesyłam wszystkim buziaczki a wieści będę przekazywać cioci Aniezowej.

Papatki

zielona...heheheh kiedyś miałam podbnie, rozjaśniałam włosy, a gdy chcialam zmywać okazalo się ,że wody nie ma, tyle tylko,że ja nawet w butelce nie miałam. Długo nie mysląc, bo przecież łeb bym sobie spaliła, ubrałam reklamówke na czerep, na to czapkę (na szczęście to byla jeszcze zima chyba) i polecialam na drugą stronę ulicy do mamy:-). Pochwal się jakąś fotką :tak:

gosieńko...kciuki trzymam, w garach mieszam, będzie dobrze, odpoczniesz sobie na tych wczasach, a później już tylko będziesz mogła biegać, skakać,latać, pływać w tańcu w ruchu wypoczywać :-)

mamusia...biedna Natalka, niestety nie pomogę bo nie mialam do czynienia z tym tfu, tfu.

Hejka!

Mamusiu nie wiem, ale może zaparzoną szałwią jej też przepłucz. Szałwia świetnie działa na wszelkie infekcje w jamie ustnej.

Maonka też kiedyś byłam w wielkim szoku jak tylko po receptę poszłam do gina, byłam dwie minutki, może trzy i 20zł skasował, ale to było jakieś 8lat temu więc cennik się zmienił, hehe;-) Jeśli chodzi o ataki kaszlu to u nas jest podobnie. Poczytaj o czarnuszce, Mai podaję kapsułki (1 dziennie i ona sobie rozgryza i wypluwa tą żelową otoczkę), możesz też podawać sam olej z czarnuszki.

Gosieńko &&& za operację zaciśnięte, wszystko z pewnością będzie dobrze.
Aniam wesoło masz z kociakami. Ludzie są okrutni, że tak zostawiają zwierzaki na pastwę losu:wściekła/y:

Zielona no to sobie zafundowałaś przygodę. Mam nadzieję, że włosy ci nie wypadną . Koniecznie wrzuć fotkę po swoich eksperymentach;-)

MamoPaulinki Paulinka już wiele razy pokazywała, jak jest silna i mądra. Zobaczysz, że jeszcze nie raz was zaskoczy. Ja mam w liceum chłopca z autyzmem, Szymon świetnie sobie radzi, ma dodatkowe zajęcia, ale z wielu przedmiotów wyniki ma ponadprzeciętne. Rozmawiałam z jego mamą i powiedziała, że na Sz. bardzo źle działała źle dobrana dieta, od momentu kiedy trzymają się rygorystycznej diety jest dużo lepiej. 3maj się kochana i pamiętaj, że jesteś cudowną mamą!
Nata czadowa pszczółka, masz kochana talent:tak:

Basiu zdrówka dla Wiktorka! Masakra z tymi dojazdami:-(
Kici zdrówka dla Kubusia! Oj ten szef to ci nerwów napsuje:wściekła/y: Cierpliwości kochana!
Elvie ależ wam zazdraszczam tego wypadu w góry. Z planami mojego T to w góry zimą raczej nie pojedziemy:-(
Aniez piękny prezent wymyśliłaś, Bartula z pewnością będzie się cieszył:tak:

Wronka pięknie to musiało wyglądać. Ja z tych, którym przy takich okazjach łezki lecą więc chusteczki na pasowanie szykuję. Ostatnio jak moja klasa przygotowywała dzień niepodległości i apel to musiałam się powstrzymywać, tak mnie wzruszyli.

a przy okazji wam wrzucę jak śpiewa jedna z moich uczennic. Sama pisała tekst (jest kilka drobnych błędów, ale mniejsza o o to;-)) Dominika Kaźmierczak - 1917 - YouTube

jak chcecie się pośmiać to poniżej wrzucam hymn nauczycieli ;-)
hymn szkoły na wesoło | kielce| - YouTube

Ella, Annaoj udanej imprezy!

Annaoj biedna Karen, kurcze oby się szybko udało pozbyć problemu. Asiu kiedy się będziecie wywczasować? My z wezyra byliśmy bardzo zadowoleni, wczasy z nimi były najlepszymi na jakich byliśmy w Turcji właśnie. Zazdraszam:tak:

Zmykam bo Maja negocjuje malowankę na komputerze. Spodobały się jej różne wynalazki. Pokazałam jej gry angielskie z helen doron i od komputera jej czasami odkleić nie mogę;-)
Tu macie linka do gier online, mogę jeszcze jak Aniez podesłać wam na pocztę sporo gier z H.D. Majka bardzo szybko łapie z tych gier słówka. Najbardziej lubi karmić kangura.Kangi Club

Miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
Aniam za kotami nie przepadam wiec tym bardziej podziwiam ze dajesz rade z takimi psotnikami .

Ja chybA jednak wolę psy niż koty . A zadziwia mnie najbardziej ten fenomen że w sumie pies to brudas przy kocie . Kota uczy się chwilkę gdzie ma się załatwiać a z psem nie jest tak łatwo :no: i nie tak szybko . Te dwa gnoje mają po góra 8 tyg załatwiają się tam gdzie trzeba :tak: No i kota mogę samego zostawić na wiele godzin , kurde psa sobie jakoś nie wyobrażam . :tak: psy też lubię , ale koty chyba jednak bardziej :tak:

Gosieńka lans w piżamce będzie na bank , a S bluzeczkę jeszcze dokupił ? Pisz tu do nas często :tak: jeśli dasz radę .

reklama
Kittek fajna ta stronka jutro szydrrrrrrrre ssssssssssssssssssssssssssv dtdwwwwwwwwwwwsssssssss6556a- kot nA KOmpie pisze ... jutro szymka przy tym posadzę być miało :tak:

Do góry