Hejka!
Mamusiu nie wiem, ale może zaparzoną szałwią jej też przepłucz. Szałwia świetnie działa na wszelkie infekcje w jamie ustnej.
Maonka też kiedyś byłam w wielkim szoku jak tylko po receptę poszłam do gina, byłam dwie minutki, może trzy i 20zł skasował, ale to było jakieś 8lat temu więc cennik się zmienił, hehe;-) Jeśli chodzi o ataki kaszlu to u nas jest podobnie. Poczytaj o czarnuszce, Mai podaję kapsułki (1 dziennie i ona sobie rozgryza i wypluwa tą żelową otoczkę), możesz też podawać sam olej z czarnuszki.
Gosieńko &&& za operację zaciśnięte, wszystko z pewnością będzie dobrze.
Aniam wesoło masz z kociakami. Ludzie są okrutni, że tak zostawiają zwierzaki na pastwę losu
Zielona no to sobie zafundowałaś przygodę. Mam nadzieję, że włosy ci nie wypadną . Koniecznie wrzuć fotkę po swoich eksperymentach;-)
MamoPaulinki Paulinka już wiele razy pokazywała, jak jest silna i mądra. Zobaczysz, że jeszcze nie raz was zaskoczy. Ja mam w liceum chłopca z autyzmem, Szymon świetnie sobie radzi, ma dodatkowe zajęcia, ale z wielu przedmiotów wyniki ma ponadprzeciętne. Rozmawiałam z jego mamą i powiedziała, że na Sz. bardzo źle działała źle dobrana dieta, od momentu kiedy trzymają się rygorystycznej diety jest dużo lepiej. 3maj się kochana i pamiętaj, że jesteś cudowną mamą!
Nata czadowa pszczółka, masz kochana talent
Basiu zdrówka dla Wiktorka! Masakra z tymi dojazdami:-(
Kici zdrówka dla Kubusia! Oj ten szef to ci nerwów napsuje
Cierpliwości kochana!
Elvie ależ wam zazdraszczam tego wypadu w góry. Z planami mojego T to w góry zimą raczej nie pojedziemy:-(
Aniez piękny prezent wymyśliłaś, Bartula z pewnością będzie się cieszył
Wronka pięknie to musiało wyglądać. Ja z tych, którym przy takich okazjach łezki lecą więc chusteczki na pasowanie szykuję. Ostatnio jak moja klasa przygotowywała dzień niepodległości i apel to musiałam się powstrzymywać, tak mnie wzruszyli.
a przy okazji wam wrzucę jak śpiewa jedna z moich uczennic. Sama pisała tekst (jest kilka drobnych błędów, ale mniejsza o o to;-))
Dominika Kaźmierczak - 1917 - YouTube
jak chcecie się pośmiać to poniżej wrzucam hymn nauczycieli ;-)
hymn szkoły na wesoło | kielce| - YouTube
Ella, Annaoj udanej imprezy!
Annaoj biedna Karen, kurcze oby się szybko udało pozbyć problemu. Asiu kiedy się będziecie wywczasować? My z wezyra byliśmy bardzo zadowoleni, wczasy z nimi były najlepszymi na jakich byliśmy w Turcji właśnie. Zazdraszam
Zmykam bo Maja negocjuje malowankę na komputerze. Spodobały się jej różne wynalazki. Pokazałam jej gry angielskie z helen doron i od komputera jej czasami odkleić nie mogę;-)
Tu macie linka do gier online, mogę jeszcze jak Aniez podesłać wam na pocztę sporo gier z H.D. Majka bardzo szybko łapie z tych gier słówka. Najbardziej lubi karmić kangura.
Kangi Club
Miłego wieczorku!