basia0412
Fanka BB :)
cześć dziewczyny sorry za urwanego posta ale byliśmy u moich rodziców i tam jest kiepski internet, zaczęłam pisać i urwał się zasięg i koniec.
Jestem dzisiaj padnięta wróciłam dzisiaj do domu po 19 , zaczęli przebudowę trasy i zamiast 35 min jechałam 1 godz 50 min do domu i tak ma być przez najbliższe 2 lata
gosieńko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! spóźnione ale z serca.
Trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciuki za operacje &&&&&&&&&&&&&&&
Dziadek rzeczywiście wszystko robi co Wiktor chce, mały owinął go sobie wokół małego paluszka;-)
Aniez ja zapłaciłam też 65 zł za książkę i karty do pracy powyżej czesnego w tym roku, inne rzeczy zapewnia przedszkole w ramach opłaty
Annaoj zdrówka dla Ali
zielona pewnie że miło jest dostać podwyżkę GRATULUJĘ !!! tylko śniegu przypadkiem nam tu nie przyślij
nata biedna Julcia mam nadzieję że już się lepiej czuje
ella zdrówka dla Alicji
sonia no nieźle zdrówka dla całej rodzinki
Aniam super że spotkanie z Gosieńką i Aniez tak się udało tylko pozazdrościć
kittek niezły ten lokator:-)
Jestem dzisiaj padnięta wróciłam dzisiaj do domu po 19 , zaczęli przebudowę trasy i zamiast 35 min jechałam 1 godz 50 min do domu i tak ma być przez najbliższe 2 lata
gosieńko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! spóźnione ale z serca.
Trzymam bardzo mocno zaciśnięte kciuki za operacje &&&&&&&&&&&&&&&
Dziadek rzeczywiście wszystko robi co Wiktor chce, mały owinął go sobie wokół małego paluszka;-)
Aniez ja zapłaciłam też 65 zł za książkę i karty do pracy powyżej czesnego w tym roku, inne rzeczy zapewnia przedszkole w ramach opłaty
Annaoj zdrówka dla Ali
zielona pewnie że miło jest dostać podwyżkę GRATULUJĘ !!! tylko śniegu przypadkiem nam tu nie przyślij
nata biedna Julcia mam nadzieję że już się lepiej czuje
ella zdrówka dla Alicji
sonia no nieźle zdrówka dla całej rodzinki
Aniam super że spotkanie z Gosieńką i Aniez tak się udało tylko pozazdrościć
kittek niezły ten lokator:-)