Pamiętam i przyjdzie dzień kiedy się wproszęNata ale pamiętaj o jednym , do mnie masz bliżej
reklama
aniez
Fanka BB :)
Maonka- tak, na penumokoki
Nata- super, że Julka doszła do siebie i obeszło się bez szpitala.
A Ty wieszasz tiulowe, czy takie "normalne"? Bo moja mama zawsze te normalne wieszała na mokro i super było, zaś te tiulowe nie chcą się tak ładnie prostować. Ona jeszcze do płukania sól dodawała. To pamiętam z dzieciństwa, że firanki były słone
Nata- super, że Julka doszła do siebie i obeszło się bez szpitala.
A Ty wieszasz tiulowe, czy takie "normalne"? Bo moja mama zawsze te normalne wieszała na mokro i super było, zaś te tiulowe nie chcą się tak ładnie prostować. Ona jeszcze do płukania sól dodawała. To pamiętam z dzieciństwa, że firanki były słone
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam się poweekendowo :-)
Ja chcę więcej takichweekendów, spokojnych, rodzinnych i radosnych
Kittek A. pichcił wczoraj piersi gęsie z przepisu Okrasy PRZEPYSZNE i rozpływały się w ustach dosłownie
Nata super że Julce przeszło
Maonka J. szczepiłam na pneumo... M. nie doszłam do tego żeby zaszczepić. Teraz J. powinnam zaszczepić na meningo bo to się na etapie szkolnym szczepi ale jakoś mi nie po drodze
Elvie, Sonia masakryczne ilości firan jak dobrze że ja mam karnisze 1,6 m i 2 okna
Aniez, Aniam, Gosieńko cieszę się, że spotkanie udane oj musiało być wesoło bo z samego opisu to mi się ryjek cieszył ;-)
Zdrówka dla chorowitków!
Dzisiaj bylam się "zatowarować" jako to Aniezowa pięknie określila ;-) więc lece na zakupowy
Ja chcę więcej takichweekendów, spokojnych, rodzinnych i radosnych
Kittek A. pichcił wczoraj piersi gęsie z przepisu Okrasy PRZEPYSZNE i rozpływały się w ustach dosłownie
Nata super że Julce przeszło
Maonka J. szczepiłam na pneumo... M. nie doszłam do tego żeby zaszczepić. Teraz J. powinnam zaszczepić na meningo bo to się na etapie szkolnym szczepi ale jakoś mi nie po drodze
Elvie, Sonia masakryczne ilości firan jak dobrze że ja mam karnisze 1,6 m i 2 okna
Aniez, Aniam, Gosieńko cieszę się, że spotkanie udane oj musiało być wesoło bo z samego opisu to mi się ryjek cieszył ;-)
Zdrówka dla chorowitków!
Dzisiaj bylam się "zatowarować" jako to Aniezowa pięknie określila ;-) więc lece na zakupowy
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
u nas na szczęście poprawa. Alicja przez noc już nie miała gorączki, a dzisiaj wstała lepsza. Apetyt wrócił i buzia jej się nie zamyka, znaczy zdrowieje (teraz śpiewa "będzie zabawa, będzie się działo", nie wiem czy kojarzycie).
Ja właśnie spędziłam trochę czasu na wyszukiwaniu wywczasów na przyszły rok i humorek od razu lepszy, pomimo tej piździawicy na zewnątrz.
Kittek jeszcze 3 weekendy przede mną, ale na razie jest fajnie, więc nastawienie mam pozytywne. Powodzenia w szukaniu nowych właścicieli dla żółwia.
Sonia oby dzieciaki się nie rozchorowały
Nata dobrze, że się bez szpitala obyło.
Maonka daj znać po wizycie. Ja szczepiłam na pneumo i meningokoki.
Gosieńka oby Ci szybko przeszło, musisz być zdrowa.
Fajne spotkanie, foty widziałam.
uciekam obiad robić.
u nas na szczęście poprawa. Alicja przez noc już nie miała gorączki, a dzisiaj wstała lepsza. Apetyt wrócił i buzia jej się nie zamyka, znaczy zdrowieje (teraz śpiewa "będzie zabawa, będzie się działo", nie wiem czy kojarzycie).
Ja właśnie spędziłam trochę czasu na wyszukiwaniu wywczasów na przyszły rok i humorek od razu lepszy, pomimo tej piździawicy na zewnątrz.
Kittek jeszcze 3 weekendy przede mną, ale na razie jest fajnie, więc nastawienie mam pozytywne. Powodzenia w szukaniu nowych właścicieli dla żółwia.
Sonia oby dzieciaki się nie rozchorowały
Nata dobrze, że się bez szpitala obyło.
Maonka daj znać po wizycie. Ja szczepiłam na pneumo i meningokoki.
Gosieńka oby Ci szybko przeszło, musisz być zdrowa.
Fajne spotkanie, foty widziałam.
uciekam obiad robić.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No to umówilam J. do dentysty... podejście nr 2 ;-) sam sobie termin wybrał i na szczęście pani miała wolne więc idziemy w poniedziałek 18 listopada
A jutro o 8:30 M. ma zabieg podcięcia wędzidełka...
ide na zdjęciowy
A jutro o 8:30 M. ma zabieg podcięcia wędzidełka...
ide na zdjęciowy
Gosieńka co mam zdradzać że przegląd szaf u Ciebie robiłyśmy ograłam was w tysiąca i po królewsku trzy wińska piłyśmy Z Olką nic nie wiadomo , bo ma laurki smarować dla Mateuszka
W szpilkach u Aniez to się udałam , dobrze że łba nie rozwaliłam na kaflach
A o zmywanie to się musiałam z R kłócić , bo nie raz mi kilka garów podebrał
W szpilkach u Aniez to się udałam , dobrze że łba nie rozwaliłam na kaflach
A o zmywanie to się musiałam z R kłócić , bo nie raz mi kilka garów podebrał
reklama
Witam, Agnieszka - a ja uwielbiam wielkie okna, najchętniej dom oszklony miałabym. nata - może następnym razem skorzystam z Twoich rad z tą solą i praniem jako wełnę. Tak się brałam za to prasowanie, że M. się zlitował a że on lepiej ode mnie prasuje to nie protestuję;-) My mamy je z woalu ale takiego z domieszką lnu, nabłyszczanego subtelnie. Wieszanie na mokro ostatnio wypadło kiepsko. Wysyłka u mnie pełną parą. Znaczki naklejone w ilości 900. Kocham Pocztę Polską w tej kwestii:/Jeszcze 150 i jutro ziuuuuu to wysłać, a potem będę leżeć, pachnieć i patrzeć jak mi punkty grupowe rosną;-) Zmykam do stworków potworków, bo wzywają.