reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Maonka- tak, na penumokoki

Nata- super, że Julka doszła do siebie i obeszło się bez szpitala.
A Ty wieszasz tiulowe, czy takie "normalne"? Bo moja mama zawsze te normalne wieszała na mokro i super było, zaś te tiulowe nie chcą się tak ładnie prostować. Ona jeszcze do płukania sól dodawała. To pamiętam z dzieciństwa, że firanki były słone ;)

A miałam odpisać Gosi o te tańce. Niestety Alicja nie chciała uczestniczyć, wygłupiała się, biegała po całej sali, nie chciała dołączyć do grupy, więc odpuściliśmy. Nic na siłę

Witam się poweekendowo :-)
Ja chcę więcej takichweekendów, spokojnych, rodzinnych i radosnych :tak:

Kittek A. pichcił wczoraj piersi gęsie z przepisu Okrasy :tak: PRZEPYSZNE i rozpływały się w ustach dosłownie :tak:
Nata super że Julce przeszło :tak:
Maonka J. szczepiłam na pneumo... M. nie doszłam do tego żeby zaszczepić. Teraz J. powinnam zaszczepić na meningo bo to się na etapie szkolnym szczepi ale jakoś mi nie po drodze:baffled::sorry:
Elvie, Sonia masakryczne ilości firan :szok: :no: jak dobrze że ja mam karnisze 1,6 m :-D i 2 okna :-p :laugh2::laugh2:
Aniez, Aniam, Gosieńko cieszę się, że spotkanie udane :tak: oj musiało być wesoło bo z samego opisu to mi się ryjek cieszył ;-)

Zdrówka dla chorowitków!

Dzisiaj bylam się "zatowarować" jako to Aniezowa pięknie określila ;-) więc lece na zakupowy :tak:

Aniez wszystkie - sól do firan daje ale taką specjalną do firan.
Tiulowe firany nastawiam na wełne - wtedy one są takie jakby "z wody - ale nie kapiące - wieszam i juz mam proste

hello
u nas na szczęście poprawa. Alicja przez noc już nie miała gorączki, a dzisiaj wstała lepsza. Apetyt wrócił i buzia jej się nie zamyka, znaczy zdrowieje:biggrin2: (teraz śpiewa "będzie zabawa, będzie się działo", nie wiem czy kojarzycie:biggrin2:).
Ja właśnie spędziłam trochę czasu na wyszukiwaniu wywczasów na przyszły rok i humorek od razu lepszy, pomimo tej piździawicy na zewnątrz.
Kittek jeszcze 3 weekendy przede mną, ale na razie jest fajnie, więc nastawienie mam pozytywne. Powodzenia w szukaniu nowych właścicieli dla żółwia.
Sonia oby dzieciaki się nie rozchorowały

Nata dobrze, że się bez szpitala obyło.
Maonka daj znać po wizycie. Ja szczepiłam na pneumo i meningokoki.
Gosieńka oby Ci szybko przeszło, musisz być zdrowa.
Fajne spotkanie, foty widziałam.

uciekam obiad robić.

No to umówilam J. do dentysty... podejście nr 2 ;-) sam sobie termin wybrał i na szczęście pani miała wolne :tak: więc idziemy w poniedziałek 18 listopada :-p
A jutro o 8:30 M. ma zabieg podcięcia wędzidełka...

ide na zdjęciowy :-D

Gosieńka co mam zdradzać że przegląd szaf u Ciebie robiłyśmy :-D ograłam was w tysiąca i po królewsku trzy wińska piłyśmy :-p:-p Z Olką nic nie wiadomo , bo ma laurki smarować dla Mateuszka :-D
W szpilkach u Aniez to się udałam , dobrze że łba nie rozwaliłam na kaflach :-D
A o zmywanie to się musiałam z R kłócić , bo nie raz mi kilka garów podebrał :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam, Agnieszka - a ja uwielbiam wielkie okna, najchętniej dom oszklony miałabym. nata - może następnym razem skorzystam z Twoich rad z tą solą i praniem jako wełnę. Tak się brałam za to prasowanie, że M. się zlitował a że on lepiej ode mnie prasuje to nie protestuję;-) My mamy je z woalu ale takiego z domieszką lnu, nabłyszczanego subtelnie. Wieszanie na mokro ostatnio wypadło kiepsko. Wysyłka u mnie pełną parą. Znaczki naklejone w ilości 900. Kocham Pocztę Polską w tej kwestii:/Jeszcze 150 i jutro ziuuuuu to wysłać, a potem będę leżeć, pachnieć i patrzeć jak mi punkty grupowe rosną;-) Zmykam do stworków potworków, bo wzywają.

Do góry