reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam, u nas dzień zdominował narożnik, bo ciężki jest jak cholera i 3 chłopów musiało go na części wnosić, ale już na nim siedzę, pięknie się w salonie prezentuje, zrobię foty to się pochwalę;-) Jutro wybywamy na sushi a mama z Leną idą do Cyrku Polonia, bo moja mama cyrk uwielbia, a młoda jeszcze nigdy nie była i chce. Maciek jeść uwielbia, więc pojedzie z nami. gosienko - spełnienia marzeń, miłości i uśmiechu na każdy dzień. monia - mam nadzieję, że uda Ci się do nas jutro dołączyć. zielona - super, że Cię doceniają. Awansu życzę! Zmykam z psem i na piętro, bo nakupiliśmy piwska różnego specjalnego i będziemy testować.

Gosienko wszystkiego co najlepsze. Duuuuzo zdroweczka zdroweczka i raz jeszcze zdroweczka. Oby kregoslup sie pozbieral bez skalpela a w domu duzo ciepla zrozumienia milosci i cierpliwosci zycze :)

A u nas Alicja sobie wyhodowala zapalenie oskrzeli :/ 4tyg charczala i swego dopiela. Oczywiscie dostalismy antybiotyk na tydzien i tym podobne przyjemnosci ale probojemy jak zwykle homeopatia ja wyciagnac. Oby i tym razem wiedzma pomogla i z lekami trafila :/ tyle dobrze ze laskawie telefon odebrala w sob wieczorem i od razu powiedziala co dawac. Na szczescie mialam w domu.

Spokojnego weekendu zycze i ide spac bo mala co chwile placze bo sie krztusi :/

Gosienko, spelnienia marzen!

Ella, zdrowka dla malej.

Dzieki dziewczyny, podwyzka raczej symboliczna, ale zawsze to cos i wazne, ze doceniaja mnie i chyba nie wywala na zbity pysk ;-)

Elvie, no awansowac to raczej nie da rady, bo to malenki hotelik (14 pokoi), wiec tu kazdy jest od wszystkiego, lacznie z szefem;-)
A kanapa koniecznie sie pochwal.

U nas snieg zaczal padac. Mloda wylizala na ulicy jakis pojemnik i z zamiarem dalszego lizania rzucila sie na chodnik... A poza tym sluchac mnie nie chciala, wiec w ramach kary do wyra poszla chwile po 18ej...

Nie wiem czy wspominalam, pewnie tak, ale ze wzgledu na to ze jestem narwancem i w wiele dziur wlazlam, sporo gorek zaliczylam, za dziwne sporty z checia sie bralam to i kontuzji sporo przeszlam. Traf chcial, ze zwykle ulegala im prawa strona ciala. Tym sposobem, zupelnie nieswiadomie, obciazam lewa strone. Malo tego, cokolwiek robie, slabo angazuje miesnie dolnej partii ciala - mam piekny biceps, dwa gorne miesnie od szesciopaku, a reszta to tylko zal wielki :tak:;-). Pomyslalam wiec, ze pojde do jakiegos trenera osobistego po pomoc. Dzis sie skonsultowalam z jednym i za program 72h (36tygodni) musialabym zabulic ponad 6000 :szok::szok::szok:. Musze poszukac opcji rehabilitacji w ramach ubezpieczenia, albo i poza ubezpieczeniem, bo to pewnie taniej wyjdzie.

Hej
melduję tylko że dzieciarnia zdrowa za to ja z M od wczoraj na antybolu:no: takiego bólu gardła jeszcze w życiu nie miałam, dzisiaj po południu zaczęło trochę odpuszczać
Dzieci dzisiaj nam kolację przygotowały, całkiem dobrze im to wyszło więc będę częściej korzystać:-)
Uciekam do mojego zasmarkańca

Witam wieczorkiem

Powiem tak głos straciłam , taka była impreza urodzinowa ;-) Aniez, Aniam dziękuję :-):-):-)

Rodzinka Aniamowa super, Aniam gaduła i równa babka, małżon spokojny a dzieciaki cudne, kontaktowe od razu świetnie się zaaklimatyzowały :tak: Olka skradła serce Mateuszka i nawet go na swoje urodziny zaprosiła , zresztą nawet Emil był nią zauroczony i stwierdził" mamo ależ ona ma oczy" :-D Pomagała mi w zwierzyńcu jak typowa farmerka :tak: Szymek gaduła po mamusi ;-):-D
Aniezowa rodzinka jak zwykle w komplecie tak więc party ospa się udało ;-):-) Dzieciaki dogadywały się aż miło było patrzeć , w pewnym momencie nawet Emil z Mateuszkiem bawili się w chowanego :-D Teraz taka cisza w domu , że mi nie pasuje :-(

Monia głośno te wróble ćwierkały ;-):-D

Zielona gratuluję podwyżki :tak: niezłą sumkę chce ten trener :szok: mam nadzieję ze coś uda ci się znaleźć za mniejsze pieniądze.

Nata jak Julka ? mam nadzieję że do szpitala nie dojechaliście. Zdrówka dla małej .

Ella to podałaś ten antybiotyk ? bo jak lecisz z homeopatią to nie powinnaś podać :no: Ja tam mojej wiedźmie wierzę ;-) Zdrówka dla Alicji.

Sonia zdrówka dla ciebie i M.

Elvie dobrze że udało się narożnik wtargać gdzie trzeba :tak: Jeśli chodzi o wiejskie przedszkola to mogę powiedzieć że w naszym dzieci mają książki :tak:

Anna jak Alicja lepiej? Zdrówka dla niej. Sałatki jarzynowej już nie ma , ale na spotkanie na szczycie zrobię wielki gar to spróbujesz ;-)

Kittek mam nadzieję ze spotkanie udane :tak:

Jutro jadę na konsultację zabieram płytkę z rezonansem i się pewnie wszystkiego dowiem , stres mnie znowu złapał aż żołądek boli :-( Cóż co ma być to będzie.

Miłego wieczorku

hejka
Weekend na szkoleniu spędziłam. Ciężko było się rozstać z Knedelkiem moim, ale na szczęście wsio ok. Szkolenie bardzo fajne, trenerka konkretna i kompetentna.
B dał sobie radę, chociaż Alicja chora. Byłam wczoraj u lekarza, miałam nadzieje, że po lekach, będzie lepiej, ale na razie beznadzieje, cały czas gorączka, boli ją główka, plecki, bidulka moja:-(

Gosieńko spóźnione najlepsze życzenia. Zdrówka dużo i spełnienia wszystkich marzeń.

na sałatkę już mi ślinka cieknie.
Będę trzymała kciuki
Ella zdrówka dla Alicji. Oby bez antybiotyku dało radę.

uciekam film jakiś sobie zapodać

Witam :-)
Weekendzik cudowny :tak: tylko J. ma focha dzisiaj takiego że mało go nie ubijemy z A. Dobrze, że jesteśmy oboje bo ode mnie dawno by już oberwał :wściekła/y:

Gosieńko kochana wróbelki i do mnie doleciały ;-) więc życzymy ci z A. duużo zdrówka, tego żeby kręgosłup ci w końcu przestał dokuczać, dzieciaki były grzeczne i zwierzątka cię słuchały i dawały ci dodatkowe grosiki do skarpetki ;-)

Zielona
gratulacje podwyżki :tak:

Zdrówka dla chorujących.

Kurcze tego posta próbuje od 3 godzin napisać :eek::baffled::sorry:

Idę bo A.obiad kończy i pachnie obłędnie...

Witam się po leniwym weekendzie. Szaro u nas i zimno więc byliśmy się na basenie wygrzać. Czas chyba jednak zimówki na tyłek wciągnąć- zdecydowanie nie lubię:no:
weekend wykorzystaliśmy na maxa rodzinnie bo za tydzień ja mam zjazd na uczelni a T szkolenie więc na zapas się sobą i znajomymi nacieszyliśmy.
Nie pisałam chyba, że mamy tymczasowego lokatora- sporą bestię właściwie. Żółwia wodno-lądowego. Znajomi się wyprowadzają do UK i wzięliśmy go na razie do siebie.
T mu wodę właśnie zmienia, póki co bestia zostaje u nas, ale szukamy mu nowych właścicieli.
Dziś krewetki jadł i dżdżownice, które T z Mają wykopali mu w ogrodzie, bleee. Rozważamy zostawienie go u nas, ale planujemy psa albo kota, a żółwiowi na dłuższą metę to trzeba kupić mega duże akwarium i inne duperele. Koszt to jakieś 500-800zł. A biorąc pod uwagę, że musimy Maję od niego odciągać bo chce go głaskać, brać na rączki, a nie wolno to frajdy nie ma wcale ( po cichaczu i tak łapki do wody pcha i mizia po skorupie:tak:).
Kurcze dziekan mnie przed chwilą tłumaczeniami zarzucił (nudzi mu się chyba:wściekła/y:), ale udaję, że nie widziałam na poczcie;-)

Gosieńko spełnienia marzeń! Oby wszystkie problemy zdrowotne poszły sobie precz!

Sonia zdrówka dla was!

Annaoj
super, że B sobie dał radę. Jeszcze jeden weekend masz na szkoleniu czy więcej? Zdrówka dla Ali!

Zielona no ciekawą sumkę zaśpiewał trener. &&& abyś rehabilitację w ramach ubezpieczenia dostała.

Ella zdrówka dla Alicji, mam nadzieję, że się uda bez antybiotyków.

Agnieszka pochwal się co dobrego A upichcił :) Mam nadzieję, że J. się dał spacyfikować;-)?

miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
reklama
witamy się wieczorkiem :-)

Konsultacja neurologiczna zaliczona , pooglądałam sobie swój kręgosłup na płytce i niestety wszystko się potwierdziło:-(
Decyzja podjęta w niedzielę jadę do szpitala a w poniedziałek operacja, wiem że szybko ale przynajmniej nie będę miała czasu za dużo myśleć bo pewnie bym się rozmyśliła.
Teraz muszę wielką listę małżowi zrobić coby wiedział co gdzie i kiedy ;-)

Agnieszka u nas to S mniej cierpliwy jest i częściej by dzieciaki ubił ;-)coś czuję że jak do domu wrócę to on biedny będzie wykończony psychicznie ;-):-D

Anna zdrówka dla Alicji , super że ci się szkolenie podobało :tak:

Kittek nie ma to jak udany weekend w super towarzystwie :-)

Aniam jak już się rozpakujesz to dawaj znać co ciekawego we Wrocku zobaczyłaś:-p;-):-D

Głosik mam nadal słaby, lekarz dzisiaj się śmiał patrząc na pesel że niezła impreza urodzinowa była że mam taką chrypę :-D

Miłego wieczorku , idę na herbatę bo małż mi zrobił :tak:

Do góry