reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

rzeczywiście straszny bałagan :wściekła/y: tak na ogolnym i potem wertowac 20 stron zeby zobaczyc czy ktos moze cos odpisal ....:crazy:
dziękuje bardzo za takie coś. rezygnuje z tego forum do widzenia
trzymajcie sie kwietniówki :-):-):-)

A do widzenia !! sory ale nie lubie bałaganu . Załozysz watek będzie w nim 10 postów i na tym koniec a wątek sobie będzie zaśmiecając forum i serwer . Jak tego nie rozumiesz to bardzo mi przykro .
Skoro nie chce Ci się wertować to poprostu nie masz ochoty czytac co pisze ktoś a szkoda .

reklama
Paulka nie ma o co się obrażać ale jest przecież wątek ćwiczeń w ciąży w związku z naszymi próbami utrzymania formy:cool2: wrzuć kobietko na luz.

Ano jest własnie dobrze napisane bo co by było jakby z każdego miasta dziewczyna taki wątek założyła .. że chce na fotness .. jeden wielki bałagan :-(

Ooooo!!! Hormonki latają :-):-D:-) Paulka wrzuć na luz, Aniam lubi posprzątać i szczerze mówi, co jej na serduchu leży (ale to akurat dobrze) :-D

Aniam- pogrzebię w przepisach i wrzucę Ci na kulinarnym przepis na chleb domowy- taki prosty jak budowa cepa :-D tylko zakwas będziesz musiała wyprodukować,(ale to nic trudnego), albo od kogoś zdobyć. Z mężem zawsze na weekend żeśmy ten chleb produkowali, ale jak zaszłam w ciążę i się kiepsko czułam, to zaprzestaliśmy- chyba pora znowu zacząć.

Paulka nie ma o co się obrażać ale jest przecież wątek ćwiczeń w ciąży w związku z naszymi próbami utrzymania formy:cool2: wrzuć kobietko na luz.

zgadzam się z dziewczynami... nie rób draki o takie coś. wybierz wątek w którym jest mniej postów a wtedy ogarniesz. Poza tym tak jak dziewczyny ci napisały, masz wątek który pasuje do Twojego zapytania, po prostu Tobie się nie chciało poszukać własciwego tematu.

dziekuje za gratulacje

forget gdzieś mi mignęło, że sie zdecydowałaś już na konkretny szpital, można wiedzieć który??

wronka powodzenia!!

aniez Twoja sytuacja z dwoma łobuziakami podobna więc razem będziemy rekonstruować domki po zabawach synalków:) a Kuba z tym brzuszkiem obłędny, ależ już bym chciała żeby moje słoneczko takie wygadane było, a tu jeszcze chwilę trzeba poczekać...

kwiatuszku, amorek, paulka powodzenia u lekarzy!!

sie kurczę nieprzyjemnie zrobiło z tymi wątkami... normalnie dyktatura jakaś, chwilami to zazdroszczę marcóweczkom

Ajj, jaki zamulony dzień. Plecy tak mnie bolą że nic mi się nie chce...ale cóż - nic samo się nie zrobi.
Zrobiłam obiad- ale jakoś jak sobie nałożyłam na talerz w celu konsumpcji odechciało mi się go jeść- aż mnie na wymioty wzięło . Mimo że obiad uwierzcie mi naprawdę smaczny:-)Może po prostu nie trafiłam dziś w swój gust smakowy. Podejściem nr 2 bedzie zupka chińska :szok:no cóż....
wczoraj miałam apetyt na słodkie - do tego stopnia że już wieczorem miałam go tak serdecznie dość że musialam naleśniki z twarogiem ze smietana cukrem i cynamonem( tak, tak KATIK narobiłas mi smaka ostatnio) zagryźć kapustą kiszoną:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ewka- ja mężowi powiedziałam, że skoro stworzył wojsko będzie po nim sprzątał :-D
Dyktatura dyktaturą, ale mam nadzieję, że w marcu nie urodzisz?

Do góry