reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziewczynki mam stracha:-(. Wzięłam prysznic i jak sie balsamowałam zobaczyłam w lustrze,że mam na plecach jakieś dziwne znamię. Boje sie bo jest takie rozmazane i wyglada jak czerniak:-( (ogladalam w necie zdjęcia czerniaków). Przed chwila zajerestrowałam sie prywatnie do dermatologa i ide dzis na 17.15. Boję się bo przecież dopiero co mój tata zmarł na raka skóry...ech... Trzymajcie kciuki żeby to nie było to co myslę.

najlepiej nie gladac takich fotek bo jak sie czlwoeik napatrzy to potem wyobraza sobie niewiadomo co a tak naprawde to nic groznego... idz kochana do tego lekarza i zobaczysz co Ci powie.... napewno jest wszystko ok... trzymam && mocno

wronka wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki !

mi np porobiło się mnóstwo takich czerwonych naczynek popękanych , ale słyszałam ze to normalne w ciąży... w piątek mam wizyte u nowego gina bo chodze teraz do prywatnej babki ale chcialam tez chodzic panstwowo zobaczymy jaki bedziie ten, mam nadzieje ze w koncu się dowiemy co tam w brzuszku siedzi bo jak nie to dopiero 9 grudnia... po cichutku marze o córci , ale jak bedzie chłopiec to tez super...ważne żeby było zdrowe....

Narazie przepisu nie będzie bo chleb nie wyszedł bbuuuu:-( Ale się nie poddaje robie drugi. Ten robiłam z gotowej miesznaki mąk , teraz robie z przepisu z maszyny . Ja to chyba nie mam ręki do gotowania o pieczeniu już nie wspomnę .. Ale cóż licza się chęci a mąż najwyżej skoczy do piekarni he he :-D:-D

Kolezanka która założyła nowy watek o fitnesie prosze aby wiece tego nie robiła , to pytanie można było zadac na ogólnym a nie robić bałagan:no:

Narazie przepisu nie będzie bo chleb nie wyszedł bbuuuu:-( Ale się nie poddaje robie drugi. Ten robiłam z gotowej miesznaki mąk , teraz robie z przepisu z maszyny . Ja to chyba nie mam ręki do gotowania o pieczeniu już nie wspomnę .. Ale cóż licza się chęci a mąż najwyżej skoczy do piekarni he he :-D:-D

Kolezanka która założyła nowy watek o fitnesie prosze aby wiece tego nie robiła , to pytanie można było zadac na ogólnym a nie robić bałagan:no:

oj poczatki bywaja trudne ale potem bedziesz mistrzyna :)

:-D:-D

rzeczywiście straszny bałagan :wściekła/y: tak na ogolnym i potem wertowac 20 stron zeby zobaczyc czy ktos moze cos odpisal ....:crazy:
dziękuje bardzo za takie coś. rezygnuje z tego forum do widzenia
trzymajcie sie kwietniówki :-):-):-)

reklama
nie pozwalam dotykac. nawet moj tesc dostal po lapach. nie nawidze byc dotykana - to swoja droga, a poza tym mieszkanoko mojej dzidzi to dla mnie mega intymna sprawa. jedyna osoba w 100% uprawniona jest moj mąż.
czytalam o tym artykuł i naturalny jest odruch obronny matki przed lapami obcych. a w ogole co to za zwyczaj, czy ja podchodze do innych i ich po brzuchch macam. wrrr.... wara od mojego dziecka i mojego brzuszka

taka jestem niemila:-)

No właśnie...
jak mnie szlag trafia jak ktoś bez pytania łapie mnie za brzuch i jeszcze masuje mi go!! czy ja o to prosiłam ?? a niestety tak niektórzy robią... co innego jak to chodzi o moją przyjaciółkę i się najpierw spyta, a co innego o koleżankę z pracy, która ni stąd ni zowąd chwyta mnie za bebech i głaszcząc mówi jak to ja urosłam!!

Do góry