Dzień dobry kochane! Ale dziś okrpna pogoda, miałąm jechać samochodem do lekarza,a le pojade taksówką. Czy Wam też dretwieja palce u nóg i rąk, tak mam od 2 dni, niezależnie czy jest dzień czy noc. Już sie nie mogę doczekać 16.15, mam nadzieje ze bedzie wszysytko porzadeczku. Jak wróce to napisze, miłego popołudnia
A zapomniałam dzis połóweczka mi wyskoczyła, jak fajnie, chyba dziś bedzie co świętować.
Gratuluje POLOWECZKI teraz juz z gorki
jesli chodzi o dretwienie palcy to ja tak mialam w pierwszej ciazy szczegolnie palce u rak a do tego okropny bol nadgarstkow szczegolnie jak proboalam cos podniesc np garnek, czajnik oj to byla masakra....
ja to wlasnieslyszalam odwrotnie i u mnie sie sprawdzilo jak stalam tylem to nie ylo widac ze jestem w ciazy no i mamy chlopaka... znow slyszalam ze na dziewczynke to sie wszystko rozchodzi i mowia ze dziewcyznka odbiera amusi urode problemy ze skora szczegolnie twarzy i chyba cos w tym jestDziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kształtami brzuszków w ciązy - bo właśnie moja koleżanka była u mnie i powiedziała, że brzuszek do przodu, zgrabny jest na dziewczynkę a jak się bardziej rozchodzi na boki to że chłopczyk. U mnie by to pasowało. A u was jak ?? (te które już znają płeć oczywiście:-))