reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć dziewczyny

Nockę miałam fatalną, przed 2 Wiktor ciepły mi się wydawał i po zmierzeniu temperatury okazało się, że ma 38,6. Po obdzwonieniu przychodni i szpitala okazał się, że trzeba do nich zajechać (tzn. ze szpitala mogli wysłać po nas karetkę), więc wsiadłam w samochód i zajechaliśmy, Alicję od razu też wzięłam do osłuchania. Z Alicją spoko, natomiast z Wiktorem babka powiedziała, że on za mały i mam jechać do szpitala dziecięcego, tam mi badania krwi zrobią (nie wiem czemu oni tych badań nie mogli zrobić). Szpital, do którego nas wysyłali to niestety ten, który omijam szerokim łukiem. Na szczęście gorączka mu spadła, więc nie pojechałam. Dzisiaj rano pognałam do naszej pani doktor prywatnie, pzebadała, krew do badania, mocz. Wyniki w normie na szczęście, CRP podniesione, ale jak łapie go infekcja od Alicji, to normalne. Teraz tylko mam mierzyć temperaturę, oby się już nie pojawiła.
Moje mleko najlepszym lekarstwem jak to określiła pani doktor.
Alicja nie ma już dzisiaj gorączki, więc jest lekka poprawa, tylko gardło ją boli i jeść nie bardzo chce.

Elvie mój też na początku takie wykłady robił, teraz też mu się czasem włącza.
Aniez to teraz po zabiegu jakbyś malutkie dziecko w domu miała. Dobrze, że rokowania są takie dobre.
Daj znać czy Ci się uda z sanatorium.

Na łyżwy sobie myknę, u nas na szczęście dużo ślizgawek na zimę powstaje. Narty to nie wiem czy się uda wyrwać.

spadam do dzieciaków

reklama
Elvie ja zrozumialam, co napisałaś, ale w takiej syt.jedyne wyjscia to albo dobra wola, albo droga przez wspólnotę. Tyle, ze jak on jest członkiem, to i tak możecie nic nie zdzialac. I to, ze ona pomieszkuje, nic nie ma do rzeczy, bo on moze sie zaprzeć, ze auto tez jego... Ludzie są różni.

Aniam no to sie narobilas :)

Agnieszka mi faza na grzyby w tym roku przeszla... ale smacznego :)

Anna oj no będzie w domu szpital :( a z Wiktorkiem to wspolczuje akcji. Ala od Igora nie lapala? Bartula niejedna wirusowke dostal w promocji od brata i niejedno 38 bylo...taki los mlodszego rodzeństwa.

Zdrowka dl chorych.

Aniez, u mnie w rodzinie pelno jest takich przypadkow. Moj ojciec urodzil sie w przeddzien urodzin jego matki, a za to jego brat w matki imieniny. Ja i syn mojego kuzyna urodzilismy sie tego samego dnia. Ktorys z braci mojej mamy i moj brat dziela ta sama date urodzin... A Kostka urodzila sie dzien po urodzinach ex bratowej hehehe.

Wyglada na to, ze dostalam prace, ale po sposobie w jaki mail zostal skonstruowany, nie jestem pewna. heheh. Praca na pol etatu w B&B, wiec nawet mlodej nie musialabym do day care oddawac, wiec koszt tej rozrywki z banki. Poza tym wczoraj wpadlam na jakis portal kobiecy LEJDIZ MAGAZINE i moze zaczne dla nich pisac. Musze tylko wyslac probke i zobaczymy.

cześć dziewczyny

wpadłam tylko na chwilę dać znać że jeszcze żyję choć ledwo ledwo.

zielona trzymam kciuki oby ci się wszystko poukładało z tą pracą

isabela współczuję przygody z samochodem

Annaoj zdrówka dla Ali i Wiktorka oby gorączka nie wróciła

Aniam fajnie że spotkanie wam się udało ja chyba też muszę się wziąć za moją lodówkę ale to pewnie dopiero w sobotę, jak już z moją rękę będzie trochę lepiej

kici zdrówka dla Q oby nic się nie rozwinęło

elvi zdrówka, niestety jak ja to mówię są ludzie i ludziska

Aniez u na nas wygląda to tak że teść ma 12 a Wiktor 13 kwietnia urodziny:-)

Ja tez melduje ze zyje ale dwojka dzieci i dom na glowie bez meza to za duzo a tenze dopiero przybedzie po angielskim. Moje dziecko kochane ugryzlo dzis kolezanke w przedszkolu bo jej zabawke zabrala :/...oezsssuuuu co ja z nia mam! Jeszcze wybrala se jakas corcie jakiejs ponoc czepliwej baby i moze jakies fochy odstawiac...wstyd normalnie. Coz jej do glowy przyszlo to nie wiem. W zyciu nie miala takich zapedow. Jutro nie idzie bo idziemy do "wiedzmy" po magiczne kulki na kaszel a moze do srody sie rozejdzie po kosciach ;) normalnie jak na dywaniku u dyrektora sie czuje. Juz widze co to bedzie z ta moja diablica w szkole... ;)

Zielona oby sie wszystko dobrze poukladalo z tymi pracami :)
Aniez powodzenia z zabiegiem piesiuni i zdrowka dla czworonoznego frienda.
Elvie no to masz kochana sasiadke nie ma co :/ zdrowka dla maluchow i niech szybko juz zdrowieja :)
Aniam fajnie ze spotkanie takie mile i udane :)

No i ZDROWKA dla chorowitkow wszystkich :) tych duzych malych i malenkich! Oby zarazy szybko odpuscily.

U nas juz lepiej. Jeszcze Julci z kaszlu wyleczyc nie umiem no i Alisia tez jeszcze nie do konca oczyszczona.

Joł .
Małżon mi się źle czuje w baniaku mu się kręci . Coś czuję że to przez leki jakie mu zaserwowała nowa pani doktor :no: dobrze miał wszystko to wynalazki testuje na nim .

Elvie nastaw światla na auto .

Annaoj biedny Wiktorek , oby mu się nic nie przypętało malutkowi .

Jutro mam zebranie rady rodziców w przedszkolu . Może być ubaw . :-D

zielona kciuki za prace a pisanie Twoje z pewnosia ich urzeknie! annaoj kce - jak maluszek? aniam - zdrowka dla meza, a swiatla juz prestawilam, nawet instrukcje przeczytalam przy okazji heheh Własnie! Pan z salonu dzwonil i pytal czy chce dywaniki gumowe czy za doplata 100zl chce z grubego weluru..ktore brac? Oplaca sie welur na jesien/zime?

Ella zdrowka dla dziewczynek i cierpliwosci dla Ciebie! Mykam z psem, na kompie M nie jestem w stanie nic pisac bo on wolniej mysli niz ja pisze - komputer nie M ;-)

reklama
Witam się:-)
Elvie wg mnie gumowe są praktyczniejsze na zime bo błocko pośniegowe spokojnie wylejesz lub jak ci zamarznie wytrzepiesz a z weluru juz nie.Welur lepszy na ciepłe miesiące
Zielona kciuki za pracę! A pisanie to teoje drugie imię ;-) Więc powodzenia!

zdrówka dla wszystkich chorujących!

A. Zabrał mi laptopa i się na tablecie bujam ehhh. Pogoda piękna się zapowiada, rano było 10 st więc szał normalnie. Z tej radości pojde liście pograbić i może porządek w dokumentach zrobię ;-)

Do góry