reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam!!
dopiero teraz bo sie wzielam za pierogi ruskie i od rana farsz robie i takie tam, musze sie czyms zajac bo wieczorkiem na usg i juz mnie tak ciekawosc zzera ze nie wytrzymam... na szczescie jak cos robie to czas jakos leci i juz blizej jak dalej do tej 17...

studiująca mamo
gratuluję podjęcia decyzji:-) dawaj znać kiedy Ci gratulować że już mężatką jestes:-)

A z tym kogo znam i jak ma na imię to drogą eliminacji musiałabym dać dziecku na imię Melchior, bo nie znam żadnego Melchiora i brak mi w zw. z tym negatywnych skojarzeń :-D

ja jednego melchiora znam, całkiem fajny koleś:)

czesc
dziewczynki mam pytanie, czy wy tez czujecie takie dziwne kopniaczki tuz nad sama pochwa...nie wiem jak to okreslic..ale normalnie takie mam odczucie jakby dzieciatko ruszalo czyms w szyjce macicy lub tuz nad nia.prosze o pomoc bo pamietam ze przed poronieniem tez tak czulam byl to miej wiecej ten sam okres ciazy, dzis jade do ginka o 17.

też tak mam, czuję takie kopanie po kościach tam na dole gdzieś, w poprzedniej też tak miałam tylko jakoś po 30 tc już więc sie nie martwiłam, ale w Twoim przypadku na pewno lepiej do gina skoczyć... mam nadzieję że wszystko dobrze:-)

13x13 brzusio świetrny, nareszcie widać ze bedziesz mama:-)

reklama
WITAJCIE KOCHANE TAK WAS CZYTAM I CZYTAM I NIE MOGĘ NADROBIĆ. JA DZISIAJ JAK ZWYKLE PÓŹNO BO W NOCY NIE MOGĘ ZASNĄĆ A PÓŹNIEJ WSTAJE O 12.00 I NIC MNIE NIE MOŻE OBUDZIĆ. DZISIAJ BYŁAM NA KOLEJNYM ZASTRZYKU I JESZCZE DWA TYGODNIE I CHYBA BĘDZIE KONIEC ALE TO SIĘ JESZCZE OKAŻĘ. DALEJ FASZERUJE SIĘ LEKAMI NA BOLĄCY PĘCHERZ I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE DŁUGO MINIE.
ILONKA JA UWAŻAM ŻE NIE MASZ SIĘ O CO MARTWIĆ MNIE MAŁA TEŻ KOPIE BARDZO NISKO JAK BYŁAM U GINKI 3DNI TEMU TO SPYTAŁAM CZY NIE KOPIE ZA NISKO TO ZBADAŁA MNIE NA FOTELU I POWIEDZIAŁA ŻE JEST WSZYSTKO DOBRZE.
RUDZIA JA TEŻ MAM OSTATNIO JAKIEŚ HUMORKI MASAKRA TE HORMONY NASZE TAK SZALEJĄ ŻE HOHOHO:-):-):-).
JUSTYS DOWIESZ SIĘ KTO MIESZKA W BRZUSZKU MUSISZ DZIDZIE POPROSIĆ ŻEBY SIĘ NIE ODWRÓCIŁA DUPCIĄ. ALE NA PEWNO POKAŻE MAMUSI CO MA MIĘDZY NÓŻKAMI:-):-).
KATIK JA TEŻ MAM PROBLEMY Z ZAŚNIĘCIEM :wściekła/y::wściekła/y: STRASZNIE TO MĘCZĄCE NASZA MAŁA WCZORAJ O 1.00 SIĘ OBUDZIŁA I DO PRAWIE 2.00 DAWAŁA ŁADNE KOPNIAKI WIĘC ZASNĘŁAM DOPIERO KOLO 3.OO ARANO SIĘ NIE MOGĘ PODNIEŚĆ Z ŁÓŻKA.
I TRZYMAM KCIUKI ŻEBY BÓL UCHA SZYBKO MINĄŁ:-):-).
KOCHANE ŻYCZE WAM MIŁEGO DZIONKA PÓŹNIEJ DO WAS JESZCZE ZAJRZĘ A TERAZ MUSZĘ UGOTOWAĆ OBIADEK:-):-).

a co do imion to mamy dwa i wciaz nie mozemy sie zdecydoac tak do konca :)

Franek Antek
albo
Antek Franek :):):)

ale ja powoli zaczynam juz mowic do brzusia Franio wiec chyba tak zostanie :):):)

mi dla dziewczynki podoba sie Nadia choc wiem,ze w rodzince tym bardziej w rodzince mojego M beda komentarze ale ja mam to gdzies ,a dla chlopca jeszcze nie mamy ale moze Kacperek albo Mikolaj,podoba mi sie Mateusz,Macius ale najblizsze mi juz osoby sie tak nazywaja to musimy wybrac inne

My dla dziewczynki mamy zuzia lub oliwka :-):-).
A jeśli by się okazało że naszej córci urósł siusiak to byłby kordian , patryk.

Ale tak mi się wydaje że nie urośnie my z ginką przynajmniej na razie go nie widziałyśmy ale na 100% okażę się 8grudnia:-):-).

mi sie tez podoba Zuzia ale mojemu M nie bardzo jeszcze u mnie wchodzi w gre Hania,Oliwia ale tak porzadnie sie zastanowie jak juz bedziemy wiedziec kto to:) ale licze na chlopczyka;)

czesc
dziewczynki mam pytanie, czy wy tez czujecie takie dziwne kopniaczki tuz nad sama pochwa...nie wiem jak to okreslic..ale normalnie takie mam odczucie jakby dzieciatko ruszalo czyms w szyjce macicy lub tuz nad nia.prosze o pomoc bo pamietam ze przed poronieniem tez tak czulam byl to miej wiecej ten sam okres ciazy, dzis jade do ginka o 17.

ja też czuję kopniaki bardzo nisko, tuż nad łonem
jutro mam wizytę to się spytam,
daj znać co powie Twój lekarz?

Katik: co czytasz? :-)
a jeśli chodzi o ślub w welonie, to też taki miałam, mimo, ze miałam 5 miesięczne dziecko, welon można raz w życiu włożyć i nie chciałam sobie tego odmówić, nie kojarzyłam tego z dziewictwem, bo nie te czasy....
czy uważacie ze jak laska idzie od ślubu w welonie a nie ma brzucha albo dziecka, tzn. że jest dziewicą????
no proszę was....
gdyby tak bylo to ttaki widok bylby nie lada sensacją,
wiec dlaczego czepiac sie ciezarnych w welonach, a te co uprawiaja sex i ida do olytarza w welonie to sa ok??? bo ladniej?? a z dzieckiem to juz bleeee....? to jest hipokryzja

reklama
ja też czuję kopniaki bardzo nisko, tuż nad łonem
jutro mam wizytę to się spytam,
daj znać co powie Twój lekarz?

Katik: co czytasz? :-)
a jeśli chodzi o ślub w welonie, to też taki miałam, mimo, ze miałam 5 miesięczne dziecko, welon można raz w życiu włożyć i nie chciałam sobie tego odmówić, nie kojarzyłam tego z dziewictwem, bo nie te czasy....
czy uważacie ze jak laska idzie od ślubu w welonie a nie ma brzucha albo dziecka, tzn. że jest dziewicą????
no proszę was....
gdyby tak bylo to ttaki widok bylby nie lada sensacją,
wiec dlaczego czepiac sie ciezarnych w welonach, a te co uprawiaja sex i ida do olytarza w welonie to sa ok??? bo ladniej?? a z dzieckiem to juz bleeee....? to jest hipokryzja
bardzo dobrze ujete! my tez mielismy slub,wesele i wogole bylo super w tym dniu i niczego nie zaluje:) w ciazy nie bylam ale nawet jakbym byla to by sie to odbylo w ten sam sposob moja kolezanka juz miala coreczke i tez bylo pieknie:) ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie

Do góry