M
Mka10
Gość
witam!!
dopiero teraz bo sie wzielam za pierogi ruskie i od rana farsz robie i takie tam, musze sie czyms zajac bo wieczorkiem na usg i juz mnie tak ciekawosc zzera ze nie wytrzymam... na szczescie jak cos robie to czas jakos leci i juz blizej jak dalej do tej 17...
studiująca mamo gratuluję podjęcia decyzji:-) dawaj znać kiedy Ci gratulować że już mężatką jestes:-)
ja jednego melchiora znam, całkiem fajny koleś
też tak mam, czuję takie kopanie po kościach tam na dole gdzieś, w poprzedniej też tak miałam tylko jakoś po 30 tc już więc sie nie martwiłam, ale w Twoim przypadku na pewno lepiej do gina skoczyć... mam nadzieję że wszystko dobrze:-)
13x13 brzusio świetrny, nareszcie widać ze bedziesz mama:-)
dopiero teraz bo sie wzielam za pierogi ruskie i od rana farsz robie i takie tam, musze sie czyms zajac bo wieczorkiem na usg i juz mnie tak ciekawosc zzera ze nie wytrzymam... na szczescie jak cos robie to czas jakos leci i juz blizej jak dalej do tej 17...
studiująca mamo gratuluję podjęcia decyzji:-) dawaj znać kiedy Ci gratulować że już mężatką jestes:-)
A z tym kogo znam i jak ma na imię to drogą eliminacji musiałabym dać dziecku na imię Melchior, bo nie znam żadnego Melchiora i brak mi w zw. z tym negatywnych skojarzeń
ja jednego melchiora znam, całkiem fajny koleś
czesc
dziewczynki mam pytanie, czy wy tez czujecie takie dziwne kopniaczki tuz nad sama pochwa...nie wiem jak to okreslic..ale normalnie takie mam odczucie jakby dzieciatko ruszalo czyms w szyjce macicy lub tuz nad nia.prosze o pomoc bo pamietam ze przed poronieniem tez tak czulam byl to miej wiecej ten sam okres ciazy, dzis jade do ginka o 17.
też tak mam, czuję takie kopanie po kościach tam na dole gdzieś, w poprzedniej też tak miałam tylko jakoś po 30 tc już więc sie nie martwiłam, ale w Twoim przypadku na pewno lepiej do gina skoczyć... mam nadzieję że wszystko dobrze:-)
13x13 brzusio świetrny, nareszcie widać ze bedziesz mama:-)