Cześć dziewczynki!
Tylko się wkurzyłam -miałam ochotę na zupkę chińską -ale to jak!! i co usłysząłam?? no jak Ty takie rzeczy w ciąży jesz
nie takie rzeczy tylko 1 zupka i nie w ciąży tylko pierwszy raz od 2003 roku
jak mnie to wkurza
jale babeczka która tak mnie zganiła za zupkę nie widziała nic przeciwko jedzeniu w ciąży 4 tabliczek czekolady dziennie
bo to dla dzidzi było
i z 60kg urosło się do 110
A ja na dole mam suwaczek wgi -taki trochę przekombinowany ale wynika z niego ze jestem 3 kg na plusie -chyba -bo co jakiś czas się pojawia pytanie a ja nie mam nic do ukrycia -jeszcze
Marlenka2233 dziękuję -wiesz jak się cieszę ze jest
a S łazi za mną i mówi -ale jesteś kobieca z tymi krągłościami, ale seksowna jesteś
i maca w kółko i masuje ech te chłopy
Ilonka1985 chyb ateż tak dziś miałam -ale to chyba zależy jak leże
zapytaj lekarza mnie też to uspokoi jak powie że to normalne
Kici69 mój fryzjer też w to gra
spóźnił się ostatnio 10 min bo musiał jakiś groszek czy coś zasiać
sam powiedział ze sie czuje jak czubek wstajac wcześniej dla wirtualnego ogródka
Aniez dziekuję -miło to słyszeć:-) no tak --mi się podobało zuzia i myślałam że to takie nieznane -a tu nawet pielęgniarka w klinice mówi ze Ona tak da... i jest ono jako 3cie w najpopularniejszych imionach
Justys84 no zaglądaj zaglądaj bo mało Ciebie ostatnio
czekam na wieści do poniedziałku
Katik a co się stało -gdzie Cię przewiało -bez czapki chodzisz niedobra
eeee tam -ja byłam w czerwcu gdzie ślub zaplanowany od roku a oni wpadli i ślub był -choć ja bym odwołała -bo ani sie napić ani pobalować -lipa
Wronka hahahaha u mnie też Agnieszek było pełno w szkole -ale za to Agata jedna
dopiero w pracy się na drugą natknęłam i dziwnie mi z tym było
Rudzia789 no to nadrabianie to kosmos jest
ja weekendy mam wolne od forum bo z S wolę czas spędzić;-) ładnie i Franio i Antoś
Aga002 to masz prawdziwy ogródek no proszę
co za gospodyni hohohoho
Ewka84 jak po wizycie??? no u mnie widać:-) a ze to było w nocy po kinie czyli tonie popcornu i 2 litrach sprita to uż w ogóle super
Karola322 strasznie długo te zastrzyki masz...
Kwiatuszek hahahahaha no tak -wyspowiadane zadziewiczone hahahaha masz rację -to jest dzień dla każdej z nas -i tak jak jedni nie chcą ślubu i nie lubią jak ktoś się wtrąca tak powinni rozumieć że Ci którzy chcą -dobrze sie przy tym bawią
i oczywiście w drugą stronę:-) dla mnie to był cudny dzień i nie zamieniłabym ani chwili z tego dniana nic innego
Wesoła24 czekam na więcej informacji jak już się obrobisz:-)
Paulka90 a ten krzyk wzywania to co
Basia0412 może tak maluchowi pasuje??? tak mu wygodnie czy co??
Mamusia87 gratuluję -pierwszy dzień w pracy fiu fiu;-) mi by było ciężko
Agawki spoko -mi brzuch urósł w 2 dni!!! serio!!! dokładnie w 19t3dc bolało strasznie -małe się rozpychało że chciałam juz do gina lecieć ale po no spie przeszło!! a brzusio został!! na zamkniętym możesz zobaczyć zdjęcia -nie było i jest
a też sie martwiłam i dziewczynom płakałam że nie widzać
Ella1 czekam na wieści!!!!
Magda ciosek to teraz na Wojtusie moda
wkoło mnie nagle się posypali
ulubione imię mojej mamy;-) a Zosie dwie moje babcie
Studiująca mamo -my też nie mieliśmy aż usiedliśmy razem do netu i znaleźliśmy listę
zabawa świetna i dzień miło spędzony -a jak znajdę gdzie S linki zapisał to Ci wkleję
Sonia84 myslę że wszystko jest ok skoro tyle kobitek tak ma i każdy gin mówi ze ok -to nie ma innej opcji:-)
To ja też Wam powiem jak tak o tych imionach....
dla dziewczynki
Alicja jednogłośnie (choć podoba mi się Anastazja, Zuzia, Aleksandra) a na drugie Elżbieta -powody nieistotne w skrócie Ala Ela
dla chłopca hmmmm i tu problem ja obstawiam
Paweł mój S
Piotr a na Drugie Adam (choć podoba mi się też Aleksander, Mateusz i Filip)
Miłej nocki dziewczynki -mam nadzieję ze rano nie zastanę bomby postowej bo nie wydolę