reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

a tak wogole to was dziennie podczytuje i czasami goraco na forum,ja mam nadzieje,ze teraz juz bede mogla czesciej zagladac na kwietnioweczki,pozdrawiam was wszystkie:)

reklama
....a my dzis w lozku caly dzien... Pol nocy nie spalam, nie umialam zasnac,a jak zasnelam to sie budzilam to do wc, to z pragnienia... A rano zaczelo mnie bolec ucho. Nie ma mowy, z lozka dzis nie wychodze.
Ale to sie dobrze sklada, jestem w polowie ksiazki, moze dzis dobrne do konca :-)

13x13...no proszę jaki sliczny brzunio Ci urosł:tak:

czesc
dziewczynki mam pytanie, czy wy tez czujecie takie dziwne kopniaczki tuz nad sama pochwa...nie wiem jak to okreslic..ale normalnie takie mam odczucie jakby dzieciatko ruszalo czyms w szyjce macicy lub tuz nad nia.prosze o pomoc bo pamietam ze przed poronieniem tez tak czulam byl to miej wiecej ten sam okres ciazy, dzis jade do ginka o 17.

Ilonka ja tak nie mam, raczej te kopniaczki wyczuwam wyżej.

Ilona1985- nie mam takiego odczucia. Lepiej smigaj do ginekologa.

13x13 brzuszek pierwsza klasa :-D

Aga002 z tą popularnoscia to tez roznie bywa. Moja mama, jak dawala mi na imie Agnieszka, to podobno to nie bylo tak bardzo popularne imie, a od mojego rocznika tych Agnieszek to jak grzybkow po deszczu :-D... i jeszcze wtedy nagla popularnoscia cieszyly sie Magdaleny i Malgorzaty. Ja na pewno nie chce dac dziwacznego imienia.

Moi rodzice dajac mi na imię Agnieszka:tak:, znali podobno tylko jedną, a jak poszlam do podstawówki to w mojej klasie było Nas 5:szok:. Zresztą same zobaczcie ile Nas jest tutaj:-D:tak::-)

....a my dzis w lozku caly dzien... Pol nocy nie spalam, nie umialam zasnac,a jak zasnelam to sie budzilam to do wc, to z pragnienia... A rano zaczelo mnie bolec ucho. Nie ma mowy, z lozka dzis nie wychodze.
Ale to sie dobrze sklada, jestem w polowie ksiazki, moze dzis dobrne do konca :-)
wspolczuje bolu ucha,ja to przeszlam latem i nie bylo mile;/,wypoczywaj i milego czytania ksiazki:)

a tak wogole to zazdroszcze wam dziewczyny,ze juz wiecie kto w brzuszku mieszka:),ja mam nadzieje,ze dowiem sie w poniedzialek,oby dzidzia sie ujawnila;)

no i po weekendzie..... witam serdecznie kwietnioweczki.... zaczelam nadrabiac ale troche tego jest i wymieklam :) sobote i niedziele spedzilam w pracy urobiona po pachy wiec dopiero dzis odpoczywam ;)
pogoda dzis piekna wiec i humrek lepszy choc cos mnie tak od rana nosi chyba hormony daja o sobie znac.... raz wsciaklizna a raz zaplakana ;) heheh dobry stan :):):)

czesc
dziewczynki mam pytanie, czy wy tez czujecie takie dziwne kopniaczki tuz nad sama pochwa...nie wiem jak to okreslic..ale normalnie takie mam odczucie jakby dzieciatko ruszalo czyms w szyjce macicy lub tuz nad nia.prosze o pomoc bo pamietam ze przed poronieniem tez tak czulam byl to miej wiecej ten sam okres ciazy, dzis jade do ginka o 17.

kochana ja chyba az tak nosko nie czuje oale od 2 tygodni odkad zaczal pozadnie kopac to czuje kopniaki w podbrzuszu... a i nizej czasami jak kopnie mocniej....

trzymam && i napewno wszytsko jest wporzadku czekamy na wiadomosci

reklama
Do góry