reklama
Katik
...jestem mamą...
....a my dzis w lozku caly dzien... Pol nocy nie spalam, nie umialam zasnac,a jak zasnelam to sie budzilam to do wc, to z pragnienia... A rano zaczelo mnie bolec ucho. Nie ma mowy, z lozka dzis nie wychodze.
Ale to sie dobrze sklada, jestem w polowie ksiazki, moze dzis dobrne do konca :-)
Ale to sie dobrze sklada, jestem w polowie ksiazki, moze dzis dobrne do konca :-)
13x13...no proszę jaki sliczny brzunio Ci urosł
Ilonka ja tak nie mam, raczej te kopniaczki wyczuwam wyżej.
Moi rodzice dajac mi na imię Agnieszka, znali podobno tylko jedną, a jak poszlam do podstawówki to w mojej klasie było Nas 5. Zresztą same zobaczcie ile Nas jest tutaj:-)
czesc
dziewczynki mam pytanie, czy wy tez czujecie takie dziwne kopniaczki tuz nad sama pochwa...nie wiem jak to okreslic..ale normalnie takie mam odczucie jakby dzieciatko ruszalo czyms w szyjce macicy lub tuz nad nia.prosze o pomoc bo pamietam ze przed poronieniem tez tak czulam byl to miej wiecej ten sam okres ciazy, dzis jade do ginka o 17.
Ilonka ja tak nie mam, raczej te kopniaczki wyczuwam wyżej.
Ilona1985- nie mam takiego odczucia. Lepiej smigaj do ginekologa.
13x13 brzuszek pierwsza klasa
Aga002 z tą popularnoscia to tez roznie bywa. Moja mama, jak dawala mi na imie Agnieszka, to podobno to nie bylo tak bardzo popularne imie, a od mojego rocznika tych Agnieszek to jak grzybkow po deszczu ... i jeszcze wtedy nagla popularnoscia cieszyly sie Magdaleny i Malgorzaty. Ja na pewno nie chce dac dziwacznego imienia.
Moi rodzice dajac mi na imię Agnieszka, znali podobno tylko jedną, a jak poszlam do podstawówki to w mojej klasie było Nas 5. Zresztą same zobaczcie ile Nas jest tutaj:-)
Justys84
Fanka BB :)
wspolczuje bolu ucha,ja to przeszlam latem i nie bylo mile;/,wypoczywaj i milego czytania ksiazki....a my dzis w lozku caly dzien... Pol nocy nie spalam, nie umialam zasnac,a jak zasnelam to sie budzilam to do wc, to z pragnienia... A rano zaczelo mnie bolec ucho. Nie ma mowy, z lozka dzis nie wychodze.
Marlenka 2233
Ilonka ja nie czuję tak nisko kopniaczków. Dobrze że będzisz dzisiaj u ginka to się wypytasz co i jak;-). Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze:-).
no i po weekendzie..... witam serdecznie kwietnioweczki.... zaczelam nadrabiac ale troche tego jest i wymieklam sobote i niedziele spedzilam w pracy urobiona po pachy wiec dopiero dzis odpoczywam
pogoda dzis piekna wiec i humrek lepszy choc cos mnie tak od rana nosi chyba hormony daja o sobie znac.... raz wsciaklizna a raz zaplakana heheh dobry stan
pogoda dzis piekna wiec i humrek lepszy choc cos mnie tak od rana nosi chyba hormony daja o sobie znac.... raz wsciaklizna a raz zaplakana heheh dobry stan
czesc
dziewczynki mam pytanie, czy wy tez czujecie takie dziwne kopniaczki tuz nad sama pochwa...nie wiem jak to okreslic..ale normalnie takie mam odczucie jakby dzieciatko ruszalo czyms w szyjce macicy lub tuz nad nia.prosze o pomoc bo pamietam ze przed poronieniem tez tak czulam byl to miej wiecej ten sam okres ciazy, dzis jade do ginka o 17.
kochana ja chyba az tak nosko nie czuje oale od 2 tygodni odkad zaczal pozadnie kopac to czuje kopniaki w podbrzuszu... a i nizej czasami jak kopnie mocniej....
trzymam && i napewno wszytsko jest wporzadku czekamy na wiadomosci
reklama
aga002
o masz... Ty też w to grasz na facebooku??
dopiero w piątek zaczęłam a wiadomo jak to jest na początku ;-)
Co do Agnieszek to widzę ,że naprawdę nasi rodzice byli zawodowi z tym imieniem u mnie mam jeszcze siostrę Annę i to połączenie w rodzinie też jest bardzo popularne