Dzieńdoberek
Spaaaaać
szczeniaki dzisiaj pół nocy wojowały
aż w końcu wylądowały na dworze bo się nie dało, ale grzecznie poszły spać na kanapę i w domu zapanowała błoga cisza
Ech ale są takie słodkie że im wszystko wybaczę
Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy dla naszych gołąbeczków Aniez i Rafała
Kici zdrówka babucho , kuruj się bo urlop niedługo ;-)
Isabela dla ciebie mega życzenia urodzinowe nasza forumowa małolato ;-):-)
Zdrówka, miłości każdego dnia, pociechy z Tosi oraz powodzenia na studiach i niech ci się spełnią marzenia .Buziaczki od całej naszej rodzinki :-)dłuższą historię to mi opowiesz przy winku jak już przyjedziesz
Super że wyjazd jednak doszedł do skutku, mam nadzieję że dacie radę z rodzicami ;-)
Mamusia życzę ci spokojnego dnia , ale widzę że chyba nie będzie ;-) brzuszek proszę pogłaskać
Sonia wiadomo że trzeba czekać na okazję z ciuchami bo inaczej to byśmy zbankrutowały ;-) Co do babci to masz super, zazdroszczę ale w pozytywnym znaczeniu ;-)zawsze to lepiej że ciuchy kupi niż by miała słodyczami zasypywać ;-)
Agnieszka o bałaganie nic nie mów, ja dół mam ogarnięty , ale góra to aż wstyd się przyznać
ale w te upały to nikt mnie tam nie zaciągnie, zresztą wycieczki tam nie będą chodzić , przyjdzie czas będzie rada
ewidentnie leniwa jestem ;-)
Aniam normalnie z tej nudy to kota dostałaś że się za takie porządki wzięłaś, no chyba że się boisz że Aniezowa do ciebie z białą rękawiczką przyjedzie
luzik nie masz się co obawiać, ona nie z tych ;-)
Helenka mnie męczy o farby z biedronki i chyba pojedziemy po nie rowerem
7 km w jedną stronę po górach i dolinach ;-) ale wolę to niż wiercenie dziury w brzuchu.
Miłego dnia