reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nic to idę prasować :wściekła/y: tak mi się nie chce , ale dzieciaki już nie mają w czym chodzić :zawstydzona/y:

Gosieńko to się łączę z tobą w prasowaniu ;-) teraz jak J. nie chodzi do przedszkola a M. tylko na 2 godziny to nic nie umiem zrobić...i mam taaaaki bałagan że aż wstyd...

Annaoj najlepsze życzenia dla Igora! Niech mu w szkole dobrze idzie ;-)

Idę dalej walczyć z żelazkiem

reklama
Witam
dzisiaj wiekszość kwietniówek prasowała, ja wziełam sie po południu, wentylator załączyłam i poprasowałam prawie wszystko a trochę tego było. Od rana chodziły dwie pralki bo teściowa z 2 tygodniowego plażowania powróciła:cool2: ale żeby nie było prasowałam tylko swoje:-D
Aniam zgadzam sie z Tobą w 100% że jedno dziecko to luksus:-D
Gosieńko ja dużych zakupów nie robiłam, kupiliśmy kilka rzeczy w przystępnych cenach teraz czekam na wyprzedaże, sporo ciuchów kupuję właśnie w tesco, przez internet w c&a no i mam super z moja mamcią bo dzieciakom dużo ciuszków kupuje, czasami to aż jej tłumaczę żeby przystopowała bo ja nie mam gdzie tego juz trzymać, potrafi Oli np 4 bluzki w tygodniu zafundować bo to takie ładne że nie mogła sie oprzeć żeby tego nie kupić:-D
Kici gratki dla K, zuch chłopak!
Annaoj 100 lat dla Igora!
Elvie fajnie że z Kamilą wszystko się ułożyło po twojej myśl
przepraszam ale więcej nie pamiętam
Dobranoc

Witam
nie wiem czy to ja mam jakieś zwolnione obroty, czy tej roboty jest po prostu więcej, wczoraj to już wogóle była masakra , nie miałam nawet kiedy siku zrobić :wściekła/y: wszyscy coś odemnie chcieli mam nadzieję, że dzisiaj będzie spokojniej.
Annaoj teściowa jakaś niepoważna kobieta , wcalę się nie dziwię, że się wkurzyłaś
Kici dobrze , że macie to już za sobą
monia jak tam H się czuje?
elvie dobrze, że Kamila zgodziła się na nowe warunki :tak: jak rozplanowaliście urlop?

żeby nie było tak wesoło już rozdzwoniły się telefony, czy ci ludzie nie mogą spać??

Witamy i my

Wczoraj był dzień urzędowy dziś kontynuacja. Ale może do zoo pojedziemy na jakiś obiad i kolejny rodzinny dzień przed nami :-)

Oby do czwartku. Jednak jedziemy do Bukowiny chociaż na 4 dni :-)

MONIA przy anginach temperatura może być kosmos , zdrowka :-)

GOSIENKA prezent nie taki ale to już dłuższą historia i i tak jestem zadowolona :-)

ANIAM ty i sprzątanie naprawdę musiało Ci się nudzić :-D

MAMUSIU Ty tam uważaj na siebie w tym wirze pracy :yes:

LECĘ na kawkę komu w drogę temu telewizor :-D

Hejka,
Witam się wtorkowo...
u mnie jak nie urok to sraczka... czyli jak nie bakteria (angina) to wirus (przeziębienie) buuuuu :-(

kici zdrówka
isabela udanego wypoczynku

powiedziałam dzisiaj w pracy, że jestem w ciąży;-) reakcje pozytywne więc jest dobrze :-)

annaoj przypomniało mi się, że pytałaś o test pappa , moja ginka robiła mi go w pierwszej ciąży i teraz też zleciła nie mam jakiś szczególnych wskazań ale powiedziała, że przydało by się go zrobić więc robię, będę spokojniejsza:tak:

Dzieńdoberek

Spaaaaać :zawstydzona/y: szczeniaki dzisiaj pół nocy wojowały :no: aż w końcu wylądowały na dworze bo się nie dało, ale grzecznie poszły spać na kanapę i w domu zapanowała błoga cisza:tak: Ech ale są takie słodkie że im wszystko wybaczę :happy:

Wszystkiego Najlepszego z okazji rocznicy dla naszych gołąbeczków Aniez i Rafała

Kici zdrówka babucho , kuruj się bo urlop niedługo ;-)

Isabela dla ciebie mega życzenia urodzinowe nasza forumowa małolato ;-):-) Zdrówka, miłości każdego dnia, pociechy z Tosi oraz powodzenia na studiach i niech ci się spełnią marzenia .Buziaczki od całej naszej rodzinki :-)dłuższą historię to mi opowiesz przy winku jak już przyjedziesz :tak: Super że wyjazd jednak doszedł do skutku, mam nadzieję że dacie radę z rodzicami ;-)

Mamusia życzę ci spokojnego dnia , ale widzę że chyba nie będzie ;-) brzuszek proszę pogłaskać:happy:

Sonia wiadomo że trzeba czekać na okazję z ciuchami bo inaczej to byśmy zbankrutowały ;-) Co do babci to masz super, zazdroszczę ale w pozytywnym znaczeniu ;-)zawsze to lepiej że ciuchy kupi niż by miała słodyczami zasypywać ;-)

Agnieszka o bałaganie nic nie mów, ja dół mam ogarnięty , ale góra to aż wstyd się przyznać :zawstydzona/y: ale w te upały to nikt mnie tam nie zaciągnie, zresztą wycieczki tam nie będą chodzić , przyjdzie czas będzie rada :-D ewidentnie leniwa jestem ;-)

Aniam normalnie z tej nudy to kota dostałaś że się za takie porządki wzięłaś, no chyba że się boisz że Aniezowa do ciebie z białą rękawiczką przyjedzie :-p luzik nie masz się co obawiać, ona nie z tych ;-)

Helenka mnie męczy o farby z biedronki i chyba pojedziemy po nie rowerem :rofl2: 7 km w jedną stronę po górach i dolinach ;-) ale wolę to niż wiercenie dziury w brzuchu.

Miłego dnia

Witam:)

Mam chwilę, bo Mać poszedł spać, ale długo to szczęście nie potrwa, bo koszą i jak znów hałasu narobią to go obudzą.

kici - gratuluję odsmoczkowania! Moja gnida ma jeszcze noce, że o smoka prosi i jak nie damy to Maćkowi zabiera.

annaoj kce - ja tu wchodzę i Twojego porodu wyczekuję jak własnego:-D Nie denerwuj się teściową, szkoda energii.

mamusia - u mnie dziś spokój o dziwo telefoniczny to do Ciebie dzwonią. Może wspólnych znajomych mamy;-)

gosienka - prasowania w taki upał nie zazdroszczę, ja M. podrzucam dzieciowe, on sobie koszule do pracy prasuje, żelazko ma gorące to niech robi:-D

Maciek zaliczył pierwsze siusianie na nocnik, oczywiście wielkie brawa otrzymał a Lenka sama się zerwała i poleciała siuśki wylewać. Cyrk normalnie:-)

Kwestię urlopu przedstawiłam K. jasno. Zarezerwowałam duży domek droższy o 40zł/dobę bo 7-osobowy z uwagi na pokój dla niej i Marty. Skoro nie jedzie to ma koszty różnicy pokryć. Zaliczki się wycofać nie da, wpłaciłam 800zł i nie będę z urlopu rezygnować, bo jej mężowi się nagle zapragnęło o tydzień w domu dłużej pobyć. Jesteśmy dorośli i za swoje decyzje odpowiadamy. Poza tym ja, M. i moja mama mamy już ustalone urlopy i dlaczego mielibyśmy z jej powodu rezygnować? Urlop był ustawiany pod nią, od 17-go bo jej mama 16-go wraca z własnego urlopu, na tydzień bo K. wylewki pod fundamenty będą lać, a teraz takie klocki. Jak usłyszała, że ma płacić 320zł to się jeszcze zastanowi i da mi znać.

Witam,
M. się oprotestował i nie poszedł dzisiaj do przedszkola... ale i dobrze bo mnie się nie chciało nigdzie ruszać ;-) też mam nieprzespaną nockę za sobą bo najpierw do prawie 24 prasowałam i musialam dodrzeć podłoge bo jak chłopcy ją urządzili to miałam co robić ;-) A potem jeszcze M. się co godzinę budził z płaczem... od rana więc chodzę śnięta.

Gosieńko będziemy na 99% w piątek wieczorem :-) zapas winka ze sobą zabieram no i stroje kąpielowe!!

Aniez, Rafał najlepsze życzenia z okazji waszej rocznicy!!

Iza tobie również najlepsze życzenia urodzinowe :-)

Idę nadzorować prace chłopców bo rozsypują kocią karmę ;-)

reklama
Gołąbeczki dziękują :-)

Wy z tym prasowaniem w takie temperatury kompletnie oszalałyście! Ja się na to nie porywam, nie ma szans.

Monia- zdrówka dla Hanulki. Angina to dziadostwo. Dobrze, że Laura na obozie, to się nie zarazi.

Iza- NAJLEPSZEGO :-)

Anna oj- nie stresuj się, nie o Tobie świadczy ta sytuacja :-) najlepsze życzenia dla Igora

Gosieńko- opiekuj się pieskami czule :-) muszą być słodziutkie, szczególnie NN :p Z tą białą rękawiczką to się ubawiłam setnie, ja się sprzątania brzydzę, prasowania brzydzę, cud że mąż nie kwęka i nie pluje na prace domowe, bo bym wiecznie znerwicowana wizją porządków chodziła, ale masz rację Aniam nam zaszalała... Anka może ja przywiozę jakieś prasowanko, co :laugh2:

Elvie- a Wy nie jedziecie do Ustronia Morskiego, czy ja coś pomieszałam, bo tam plażę zamknęli kilka dni temu ze względu na bakterie E.coli. W sumie upał straszny to i warunki do rozwoju bakteri znakomite, więc zapewne większość plaż jakoś tam zagrożona.

Aniam- przywiozę Ci moją dwójeczkę, to zobaczymy, jak sobie z takim dobrodziejstwem inwentarza radzisz :-p

Więcej grzechów nie pamiętam, idę po kawę mrożoną :p

Ostatnia edycja:
Do góry