reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i ja wieczornej :-)

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia :-) Aniez Tobie szczęśliwości w dalszym pożyciu małżeńskim :-)

Dzień miło spędziliśmy i mąż mnie nawet do salonu lilou zawiózł wymieniłam sznurki :-) Tyle tam piękność ale musiałam się ograniczyć chwilowo :-) Za to czekam na Fiuu fiuu w czwartek ma być kurier też piękne bransoletki dziewczyna robi :-) To już prezent od męża :-)

Nata my kupiliśmy tę trekkingowe które ANIAM wstawiala w zielonym kolorze i rozmiarówka jak dla mnie taka sama bo kupiliśmy ten sam rozmiar który nosi :tak:

Gosienka i jak była wycieczka :-) Miałam dzwonić ale zastanawiałam się czy nie jedziecie właśnie. A co do syrenki kup proszę jak będziesz gdzieś tam :tak: jest szał a w smyku 99.99

Kuzynka wpadła kończę wrócę jutro :-)

EDIT: Kończę dziś :-)

Aniam my jako bransoletkocholiczki możemy sobie porozmawiać :-D Lilou od 100 w górę, moja kolekcja nie jest jakaś oszałamiająca ale lubię ją :-) Teraz dostrzegłam fiuu fiuu i to sa z kamieni naturalnych bransoletki ;-)
Co do pandory widziałam na żywo piękna jest ta czarna plecionka, a na aparcie się zawiodłam, mam jedną podobną do pandorowej plecionki i rozpaćkało się to to. Co do pandory kiedys sie do Ciebie wybiorę i Cię zabiorę na rabat :-) Co ty na to ? :-)

Annaoj mówisz jak w 9 miesiącu :-D

Sonia widzę Twoja jak moja teściowa, jak znajdziesz jakąś recepte daj znać :-)

MamoPaulinki oby ćwiczenia jak największą poprawę przyniosły :-)

Miałam prasować, wentlator ustawiłam i goście się zjechały hehe :-D no nic jutro akcja prasowanie i prawie pakowanie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
W końcu dotarłam do Was;-)
Ja się zaraz biorę do prasowania, wentylatora nie mam więc czekam aż się troszkę ochłodzi. A mam tego z miesiąc zbierania... Bo u nas upał i brak deszczu od początku lipca. Trawa żółta, liscie z drzew spadają jak na jesieni:sorry:
Jutro zaczynam pakowanie. Akcja jak zmieścić pół domu w trzech torbach:confused2: a najwięcej rzczy P.
Dostaliśmy opinię o potrzebie kształcenia specjalnego i WWR, w rozpoznaniu autyzm atypowy, składamy do przedszkola i do września bogu dzięki wrócę do żywych. Bo będę miała chwilkę dla siebie i nie będę zaniedbywać obowiązków domowych;-) Przy P niemożliwe jest cokolwiek zrobić...

Isabela wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)
Aniez z okazji rocznicy dużo miłości i cierpliwości;-)
Kici zdrówka i gratki za odsmoczkowanie.
Monia zdrówka dla Hani, choruję od dziecka na anginy ropne, raz lub dwa w roku mnie dopada, współczuję:-(

Idę odpalić żelazko:crazy:

Dziewczyny czy któraś z Was dla Malucha kupowała buty w Decatlonie - czy Oni maja zawyżoną rozmiarówkę - Julka nosi 24 a tam jak wprowadzam ile cm ma stopa to pokazuje mi 26,5

nie mam u siebie sklepu, więc zostaje mi zamówienie online

Ja mam sandały , SZymek nosi 29 i takie też ma

Dzień miło spędziliśmy i mąż mnie nawet do salonu lilou zawiózł wymieniłam sznurki :-) Tyle tam piękność ale musiałam się ograniczyć chwilowo :-) Za to czekam na Fiuu fiuu w czwartek ma być kurier też piękne bransoletki dziewczyna robi :-) To już prezent od męża :-)

Ile te cuda tam kosztują ?
Ja jutro jadę po sznurki z pandory :-D:-D
Bransoletki Srebne i Złote | PANDORA

bransoletka już skończona , czas zacząć drugą :-D

Byłam poćwiczyć , o moje biedne nogi :tak:

Aniezowa najlepszego dla Ciebie i małżonka

Witam wieczorkiem

Jak mnie ta duchota wkurza :no: ale za to S mega zadowolony bo praca w polu idzie więc i ja się muszę cieszyć;-)

Dzisiaj już wszystkie zakupy szkolne na allegro zrobiłam i teraz czekam na kuriera, jeszcze jutro po buty jedziemy dla ferajny i praktycznie jesteśmy do szkoły gotowi za to mój portfel świeci pustką :-(

Elvie sama jestem ciekawa co Kamila ci odpowie ;-) grunt to jasno przedstawić swoje zdanie ;-) Brawo dla Maciejki za pierwsze siuśki do nocnika :tak::-)

Agnieszka super :-) nie zapomnij o kaloszach :-D bo trzeba pogodę zaklinać;-)

Aniez ​znasz mojego S on jak w domu to jak zawsze lenia ma więc gdyby ja też taka była to brudem byśmy zarośli ;-) coś czuje że gdybyśmy wzięły udział w programie zamieńmy się mężami to w moim domu z podłogi by można było jeść a u was to czarno to widzę :-D Ty z tym prasowanie to super pomysł, przed wyjazdem do Aniam podjedzcie do mnie dam ci naszą górę i jak wrócicie to mi wyprasowane przywieziesz skoro ona taka natchniona :-pRomantycznego wieczoru wam życzę gołąbeczki ;-):-p

Basia współczuję zapierdzielu w pracy :no: Helenka też teraz o 22 chodzi spać, szogun jeden i nic w dzień nie śpi :no:

Anna może mały tak się układa że gdzieś cię uciska i przez to te drętwienie rąk, mam nadzieje że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza. Fajnie że plecak się Igorowi podoba :tak:

Sonia ta twoja teściowa to ci nerwów natruje :no: byle do soboty, dasz radę ;-)

Aniam to możemy sobie rękę podać ;-) jak to mówię u na pani Krysia wszystko ogarnia :-D

Nata ja jutro do Decathlonu jadę to mogę rozmiar zobaczyć i dam ci znać :tak:

Isabela jutro lalkę zakupię bo będę w Legnicy :tak: już ja sobie tą bransoletkę zobaczę na żywo:tak:

MamoPaulinki prasowania i pakowania nie zazdroszczę , ale trzymam kciuki aby ci się wszystko udało :tak:

Spokojnej nocy, mam nadzieję że szczeniaki dzisiaj będą łaskawsze dla mnie ;-)

Gosienko byłabym wdzięczna - kurcze nie wiem teraz co robić - 25 nie ma w online :( a nie zaryzykuje kupna 24 bo to na styk będzie, a nie wiem czy małej do jesieni nóżka nie urośnie.

Iza - ja mam z Apartu sznurkową - jak kupowałam babaeczka mnie zapewniała ze sznurek ma właściwości rzemyka i dupa wygląda po roku jak sznurowadło.

Aniam sliczna ta pleciona od pandory

Witam

Nata a może zwyczajnie po drodze jej kupicie w decathlonie gdzieś i przymierzysz??? Nie wiem jaką trasę sobie wybierzecie ale może warto rozważyć takie rozwiązanie??

Gosieńko mam nadzieję że nie zaponę o kaloszach :-D coś mam wrażenie że waliza będzie większa niż na wczasy :-D

Dorotko cieszę się że wszystkie opinie już masz odebrane i złożone :tak:

M. mi znowu źle spał a do tego brzuszek go w nocy bolał :no: nie wiem o co chodzi i z czego? Źle śpi pewnie bo duszno jest ale ten brzuszek to nie wiem...
Dzisiaj mam mały rajd po lekarzach bo na 10 idę z J. na bilans 6latka a na 15:30 też z J. do stomatologa...a już mi się nie chce...

miłego dnia!

Witam się środowo... gadam przez nos, gardło mnie boli...
na dworze upał w biurze klima nie dziwie się, żem przeziębiona...

Agnieszka - może przez ten upał M tak ma? :eek: Kuba ostatnio obudził się z płaczem w nocy i polazł do nas do łóżka się uspokoić bo potwory mu się śniły.

gosienko - a Wy co uprawiacie w polu?

mamoPaulinki - super, że P pójdzie do przedszkola. W końcu trochę odsapniesz.

isabela - dobrze, że mąż o Ciebie dba :-) musisz się potem pochwalić co dostałaś :-)

Dzieńdoberek

Burza u nas była i od razu na dworze lepiej :tak:

Anna nie wiem czy dobrze doczytałam czy wy z małżem dzisiaj świętujecie ? ;-) Jeśli tak to dużo miłości wam życzę i samych szczęśliwych dni :-)

Kici my uprawiamy wszelakie zboża i kukurydzę :tak: Zdrówka nadal ci życzę

Agnieszka wiesz jak to u nas pogoda zmienna jest a jak zacznie padać to błoto będzie główną atrakcją :-D Maratonu po lekarzach nie zazdroszczę ale jak mus to mus.

Nata dam ci znać co ustaliłam w decathlonie :tak:

Zmykam do sklepu i na pocztę przelewy puścić a potem na zakupy i handelek jajeczny :-)

Miłego dnia :-)

gosienko - dzięki, a kukurydze to cukrową czy pastewną (przepraszam, że tak dopytuje, ale to zboczenie zawodowe)

reklama
Hej :-)

Ja dziś z pracy nadaje, po ponad 2 miesięcznej przerwie ciężko mi się odnaleźć dzisiaj. Tak mi się jeszcze trafiło,że pierwszy dzień pracy, urodziny teścia i Nasz rocznica ślubu heheh. Problem tylko ,że ani dla teścia ani dla T nic nie mam, po pracy musze coś wymyśleć:-(

Pozdrawiam i lecę pracować bo niestety tonę w papierach:-(

Do góry