reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej,

piszę trzeci raz, bo dwa posty mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas leniwa niedziela, po wczorajszym dniu na basenie dziś odpoczywamy, słoneczko potrafi wymęczyć, zwłaszcza małe dzieci.

kittek dziękujemy za zaproszenie. Tak myślałam o Was, kiedy byliśmy w Koszalinie:-)
mamusiu nie pamiętam czy gratulowałam, więc wybacz jak robię to po raz kolejny. Moje gratulacje!!!!!!!!! szczęśliwej ciąży życzę.
basiu, więc wyobraź sobie mnie z dwójką, tym bardziej, że moje dzieci w miejscu nie posiedzą:-D szoguny dwa. Hanka weszła w okres zabierania Matiemu, a ten uważa, że wszystko jest jego, bo on jest duży...
Mam pytanie do mam dziewczynek, czy to normalne, że mojej Hani lalki nie interesują. Ona woli auta, jeździ jak mały zawodowiec po dywanie:-D

cdn...

reklama
hehe, monia, a ja się łudzę,że mała na czasie lale załapie...:-D zdrówka dla twojej Hanuli

Mam dziś dzień "bez kija nie podchodź", więc uciekam do łóżka:wściekła/y:

Gosia normalne, no i starszy brat, też tu załatwia sprawę :-) Moja tylko śrubokręty młotki i rozkręca wszystko, autkom pod spód zagląda, ale to też "zboczenie" po tatusiu i teściu :-)

Spędziliśmy rodzinnie niedziele, a od jutra bierzemy się za załatwianie spraw kilku, trzeba wolne wykorzystać :-)

Miłego wieczoru

Monia zdrówka dla gwiazdy :tak:

Ta napisałam posta a tylko tyle z niego na forum weszło .
Sorki

Hej,

piszę trzeci raz, bo dwa posty mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U nas leniwa niedziela, po wczorajszym dniu na basenie dziś odpoczywamy, słoneczko potrafi wymęczyć, zwłaszcza małe dzieci.

kittek dziękujemy za zaproszenie. Tak myślałam o Was, kiedy byliśmy w Koszalinie:-)
mamusiu nie pamiętam czy gratulowałam, więc wybacz jak robię to po raz kolejny. Moje gratulacje!!!!!!!!! szczęśliwej ciąży życzę.
basiu, więc wyobraź sobie mnie z dwójką, tym bardziej, że moje dzieci w miejscu nie posiedzą:-D szoguny dwa. Hanka weszła w okres zabierania Matiemu, a ten uważa, że wszystko jest jego, bo on jest duży...
Mam pytanie do mam dziewczynek, czy to normalne, że mojej Hani lalki nie interesują. Ona woli auta, jeździ jak mały zawodowiec po dywanie:-D

cdn...

Normalne u mnie jest to samo , Olka lalki ma nawet tą barbie , ale jak trzeba z bratem autami się bawić to jest pierwsza . Kup jej wózek dla lalek :tak: to jednak wszystkie dziewczynki lubią . SZymon zresztą też wózki lubi , więc może być afera o wózek .
Barcie syrenka dziś przechwycona przez brata jako lampka do łóżka :-D

Kolega jest u SZymka na nocowaniu . uśpić 3 dzieci w jednym łóżku :-D:-D bezcenne .
My nad jeziorem dziś bylismy , bo co niby innego można robić w taką pogodę .
Jutro SZymek na dwa dni do WArszawy z Frankiem jedzie . Także przez dwa dni mam jedno dziecko :-D:-D tylko co ja wtedy z tym wolnym czasem zrobię to ja nie wiem :-D

Annaoj nie wiem czy coś doczytałaś w tym moim uciętym poście . Kemping się zwie Marina di Venezia . A drugi Bella Italia

Dziś był dzień pod tytułem: 'Mrówka nie tup', ale impreza była szalona więc nie żałuję;-) Teraz filmik oglądamy więc zajrzę jutro.

Monia
zdrówka dla Hani. Mam nadzieję, że gorączka spadła.

Spokojnej nocki!

Witam,
nie zaglądałam, bo zatrudniłam M. do ogarnięcia antresoli i malowania parteru. Nawściekał się na mnie i napocił w tym upale, ale dał radę.
Wieczorem przyszedł smutny SMS od Kamili, jej teściowa miała poważny wypadek samochodowy w związku z czym Kamila potrzebuje kilku dni urlopu i nie jedzie z nami na urlop, więc mamy problem, bo miała moją mamę wieźć.
Przy okazji skłoniło to nas do głębszego ogarnięcia tematu z uwzględnieniem przedszkola do którego się Lena od września wybiera. Maciek natomiast godziny pracy Kamili w większości przesypia. Jutro jak Kamila podjedzie czeka nas rozmowa na temat zmiany godzin jej pracy i stawki godzinowej, więc trzymajcie kciuki, bo bardzo chcę by została i pracowała od 12 do 16:30 a wiem, że jej to mocno nie na rękę z uwagi na odbieranie córki ze szkoły.

monia - zdrówka dla Hani!
gosia - to zupełnie naturalne:tak: mój Maciek z Leny przykład bierze i wózkiem śmiga po salonie, że ho ho:-D
aniam - masz talent, moja dwójka osobno, ale tez dziś szybko padła, bo ich M. przegonił.

Zmykam spać. Dobranoc!

dziękuję za życzenia zdrówka dla H...

wczoraj było ciężko, w chwili apogeum 40,5 - tego jeszcze nie grali...chciałam karetkę wzywać, oczywiście nie przyjadą, a ostry dyzur pediatryczny daleko od nas jest, więc czekaliśmy aż temp. spadnie coby Hankę z łóżka ruszyć, a jak już temp. spadła, to było dobrze, bo nie rosła więc nigdzie nie pojechaliśmy...

dziś smarujemy do lekarza, dziwna ta gorączka, bo dziś jak ręka odjął...

gosia - moim zdaniem nic na siłę, przecież to jeszcze maleństwo jest....

reklama
monia - jak to nie przyjadą - karetka ma obowiązek.

I ja sie witam u nas wczoraj piekna burza była, zresztą dzisiaj jak jechałam do pracy to też - uwielbiam, uwielbiam

okazało się, że u mnie w biurze ukrop, a na ten tydzień zapowiadają do 35 stopni - więc dostałam polecenie służbowe aby pracować w domu :) także siedzę w swoim salonie, popijam kawkę z filiżanki i delektuje się powietrzem po burzy :)

Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę

Ps. Elvie - myślę, że jeżeli Kamila nadal będzie chciała pracować - to nie będzie problemu - każdy by tak chciał zajmowac się dzieckiem jako Ono śpi.

Do góry