reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witajcie uff jak gorąco mały przez cały dzień biega na golaska:-) ja dopiero co niedawno z pracy do domciu dotarłam i teraz się relaksuję.
W pracy przez to że niektórych nie ma bo na urlopach to pozostali mają zapierdziel jak się patrzy,ledwo wyrabiam:baffled:

Annaoj fajnie że imprezka się udała
Kurcze, lekarka mi sprzeczne info daje, najpierw przy badaniu stwierdziła, że widać, że łażę, bo się pessar ciutkę wysunął i poprawiła, a potem brzuch obmacała i stwierdziła, że dziecko będzie zdecydowanie większe niż Igor i Alicja
baffled5wh.gif
no nieźle
Po to jesteśmy aby wysłuchać :-) ale przyznam że nie fajnie zagrali. Ja też nie cierpię jak coś się ustala a potem ktoś za plecami robi inaczej nie lubię takich niespodzianek, ale oni jacyś niepoważni są kurcze jak mówią że nie, a potem się obrażają:szok: przecież mogli choćby zadzwonić i powiedzieć że zmienili zdanie

monia zdrówka dla Hanulki

Gosieńko zakładam że wzrok dobry bo ja mam to samo ale to raczej wina oświetlenia ale u mnie nawet wieczór odpada bo mały chodzi spać o 22 wcześniej nie ma mowy o spaniu, ale to pewnie dlatego że on jeszcze w ciągu dnia s śpi tak ok 2 do 3 godz. Ja też muszę się wziąć za prasowanie ale tak mi się nie chce szok:zawstydzona/y:

Helenka mnie męczy o farby z biedronki i chyba pojedziemy po nie rowerem
rofl.gif
7 km w jedną stronę po górach i dolinach
wink2.gif
ale wolę to niż wiercenie dziury w brzuchu.
nie ugotuj się tam po drodze
laugh.gif

Aniam
A jaka cisza była , prasowanie zaliczyłam , podłogi pomyłam kilka jeszcze innnych rzeczy zrobiłam . sielanka normalnie jak się ma jedno dziecko
laugh.gif
laugh.gif
nudy
laugh.gif
laugh.gif
no i mówiłam że sobie coś zaraz znajdziesz no i faktycznie nudy może tak do mnie wpadniesz z rozpędu bo jakoś do niczego zabrać się nie mogę:-D

sonia
mam super z moja mamcią bo dzieciakom dużo ciuszków kupuje, czasami to aż jej tłumaczę żeby przystopowała bo ja nie mam gdzie tego juz trzymać, potrafi Oli np 4 bluzki w tygodniu zafundować bo to takie ładne że nie mogła sie oprzeć żeby tego nie kupić
laugh.gif
mogę tylko pozazdrościć

mamusiu więcej spokoju życzę

isabela
jednak jedziemy do Bukowiny chociaż na 4 dni
Udanego wypadu życzę no i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jak najwięcej powodów do radości na co dzień i dużo miłości

kici
bidulo dużo zdrówka

Aniez Wszyskiego NAJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!! z okazji rocznicy

Agnieszka współczuję nie przespanej nocy

Ostatnia edycja:
hejka
Miałam beznadziejną nockę i jakaś przymulona dzisiaj jestem.
Ręce mi drętwieją, spojenie mnie wczoraj napierdzielało i jeszcze pod prawym żebrem boli. No prawie jak w 9-wiątym miesiącu ciąży;-)
Muszę jakoś jeszcze sierpień przetrzymać.
Dzisiaj Igorowi przyszedł plecak i piórnik i naprawdę jest fajny i porządnie wygląda. Młody zadowolony. Jutro chciałabym zeszyty i inne drobiazgi dokupić, żeby już były, w razie czego.
Aniez wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużo, dużo Miłości!
Mamusia fajnie, że w pracy pozytywna reakcja.
Isabela najlepsze życzenia urodzinowe. I udanego wypoczynku Wam życzę.
Gosieńka gdzie Ty w ten upał chciałaś jechać. Toż to można ducha wyzionąć.
Elvie to musisz być cierpliwa;-)
Basia taki urok sezonu urlopowego. U mnie też zawsze tak było.

uciekam coś zszamać

Hejka
mam dosyć tego skwaru:no: ja chce już wrzesień!!!!
Dzisiaj po południu dziewczynom sie oberwało, bo mnie tesciowa wkurzyła , zachowuje sie jak księzniczka już nawet nie marzę żeby coś pomogła to jeszcze muszę po niej chodzić i ogarniać. Powiadomiła mnie że do koleżanki wyrusza na noc, ja siedzę na górze to nic nie słyszę , drzwi otwarte, brama też nawet garażu po sobie nie zamkneła, w pomieszczeniu w którym segreguję śmieci naniosła butelek, buteleczek, pojemniczków rzuciła obok worków, a specjalnie wydrukowałam kartkę i powiesiłam co gdzie ale jej się wydaje że ma od tego ludzi:wściekła/y: Może to głupoty ale już mnie tak denerwuje, a jest od wczoraj:sorry: oby do soboty, jestem cierpliwa ale czuję że moje pokłady sie kończą.
Gosieńko słodyczami też ich zasypuje, ale to wtedy ja też mniej kupuję a w domu mają przydział:tak: Biedronkowe farby zakupiłam do tego pędzeliki i Oli nowy fartuszek z Monster high, Mania dostała w spadku po starszej siostrze z zeszłego roku z Barbie i wszyscy zadowoleni:-D
Aniez wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!
Izabela 100 lat, spełnienia marzeń!
Wpadnę jeszcze wieczorkiem a teraz spadam ciuchy poukładać w szufladach

isabela:) ANIAM ty i sprzątanie naprawdę musiało Ci się nudzić :-D [/QUOTE pisze:
Oj żebyś wiedziała

Aniam normalnie z tej nudy to kota dostałaś że się za takie porządki wzięłaś, no chyba że się boisz że Aniezowa do ciebie z białą rękawiczką przyjedzie :-p luzik nie masz się co obawiać, ona nie z tych ;-)

Nic z tego , ja nie z tych co chałupę przed gośćmi tydzień pucuję :-D

.. Anka może ja przywiozę jakieś prasowanko, co :laugh2:

Aniam- przywiozę Ci moją dwójeczkę, to zobaczymy, jak sobie z takim dobrodziejstwem inwentarza radzisz :-p
P

Na pierwsze to Ci napiszę jedno - spadaj ;-)
A co do drugiego to nie bój bidy :tak: wypuścimy na dwór sami sobie poradzą :-D:-D Trampolina jest na dole , piaskownica i zjeżdżalnia :tak:

Isabela wszystkiego naj naj :tak:

Dziewczyny spokojnie ja błysku w domu nie mam :-D:-D jak ktos ma 110 m na samej górze i nie pała miłością do porządków , do tego ma męża bałaganiarza to mi błysk nie grozi :-D:-D My syfu nie mamy , ale ja lubie coś położyć i nie odłożyć , J to samo o dzieciach już nie wspomnę :-D:-D i w 15 min z tego bałagan mamy :-)

O właśnie annaoj J. plecak też przyszedł i jest super :tak: tylko J. niezadowolony bo kółek nie ma:angry::crazy::wściekła/y: i weź go tu nie ubij :-):baffled:

No skwarek był dzisiaj niemożliwy ale od 14:00 dzielnie na dworze w basenie siedzieliśmy :-D
Teraz chłopaki mają za zadanie posprzątać pokój bo przejść się nie da a potem kolacja i do wyrek ...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy któraś z Was dla Malucha kupowała buty w Decatlonie - czy Oni maja zawyżoną rozmiarówkę - Julka nosi 24 a tam jak wprowadzam ile cm ma stopa to pokazuje mi 26,5

nie mam u siebie sklepu, więc zostaje mi zamówienie online

Do góry