To nadrobiłam
Nata na bank przyjedziemy bo ja nigdy w waszych regionach nie byłam, moje dzieciaki spokojnie na materacach mogą spać
a spotkaniu kwietniówek też mówię tak
Nie wiem z czego ty się chcesz odchudzać , ale super że waga w dół
Przykro mi z powodu babci M , jak się teraz czuje ?
Aniam mam nadzieję ze Szymkowi nic się nie rozwinęło. Tak czytam o tych dwóch oknach umytych i twierdzę że szalejesz kobieto
Co do panów na dachu to im współczuję bo u nas wczoraj z 36 stopni było a dzisiaj nie mniej
Mamusia super , że wesele udane
ja w sny nie wierzę i ty teraz też złe myśli odganiaj bo w pupę dostaniesz oczywiście delikatnie ;-) Oj stęskniłaś się za córcią :-)
Kici to miałaś przygody na tym placu zabaw
Dobrze że wyniki ok
Filonka u nas też się sprawdza mop obrotowy
ja kupiłam w Biedronce , oczywiście są chyba z viledy ale o 50 zł droższe a ten spokojnie daje radę
Agnieszka ty jak zawsze szalejesz kobieto, fotki pomalowanego pokoju oczywiście wrzuć ocenimi twoje zdolności ;-) Ale widzę że i czas na kosmetyczkę masz
Tak jak ci już mówiłam czekam na was kiedy tylko będzie wam pasowało . Generalnie Helenka już ogarnąć się nie może bo trochę dużo zna cioć Agnieszek
Zielona z tekstów Kostki jak zawsze się uśmiałam, oj gaduła będzie zobaczysz
mówisz że się sypiesz ...
Monia no następna co się sypie
jak do mnie przyjedziesz to też cię przez kolano przełożę i chyba lupę poszukam coby te zmarszczki odnaleźć ;-) kurna wyglądasz jak siostra Laury i Hani a takie teksty walisz ... za dużo pracy proszę pani
Jak tam negocjacje w sprawie akwarium ? I co z wizytą Hani u Alergologa ?
Elvie super że spotkanie z dziewczynami udane
nieźle balowałyście ;-) ale należało ci się
Maonka kurcze niefajnie z tym autem i pierścionkiem, ale cóż czasu nie cofniesz i pewnie małż zrobi ci teraz prezent
a jeśli chodzi o słownictwo to moi chłopcy też tak potrafili z grubej rury wyskoczyć, jak nie reagowałam bardzo tylko mówiłam że to brzydkie słowo i że nie wolno i kilka razy powiedzieli i się skończyło,tak więc nie ma co się wstydzić ;-)
Alicja rzeczywiście rozczulająca :-) Kusisz tymi drożdżówkami
Anna super że po wizycie wszystko ok i że mały na głowie stoi ;-):-) teraz niech już tak zostanie powiedz mu to
Aniez super macie pogodę to się smażcie a ty czytaj do woli
Jak ty codziennie R upijasz to na nic nie możesz liczyć
wyczuwam w tym jakiś niecny plan ;-) Dzięki wiesz za co
Onka tak to już jest że dzieci są różne
Biedna Natalka z tym uczuleniem , mam nadzieję ze uda się temu jakoś zaradzić.Czekam na fotki.
MamoPaulinki współczuję kilometrów które robicie i robót drogowych, masakra w te upały
&&& za udany wypoczynek
Kittek dobrze , że szczęśliwie dojechałyście
udanej imprezy. Za Tomka nadal trzymam kciuki .
Uffff nadrobiłam
Jeszcze
Najlepsze życzenia dla wszystkich Agnieszek spóźnione ale baaaaardzo szczere
No i
Anny też wszystkiego najlepszego ( dziękuję Aniam ;-))
Pa