reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam o poranku :-)
Wczoraj zrobiliśmy sobie "spacerek" morzem do Dąbek i godzinę w jedną stronę dylaliśmy celem napicia się piwa i zakupienia latawców :-) zaś o 23:00 robiliśmy z mężem grilla, bo nam się zgłodniało... tzn. mąż robił.

Kittek- jak rozumiem, ta kwietniówka od fot to ja ;-) dobrze, że dojechałyście szczęśliwie. Z postami, to napisz po prostu do administratora, może Ci pomogą.

Tymczasem mąż kawę przyniósł, także pora się dobudzić :-)

Dzieciaki wstały śnięte i zaległy na kanapie oglądając bajki na TV Puls, cudowny program, jak nie na 1 to na 2 bajeczki lecą :-) z tego, co widzę, to po wczorajszym spacerku nie za bardzo mają siłę na cokolwiek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
strasznie nie lubię sama spać:baffled: Jakoś tak pusto mi i się nie wysypiam.
Na szczęście dzisiaj wieczór wracają, a jutro Igor rano przyjeżdża:-) Strasznie się cieszę, bo już sie za nim stęskniłam okropnie.
Aniez Ty się z tym sanatorium uwijaj, to może gdzieś w Polsce będzie nam dane się spotkać:-) Jak dzieciaki tak przegoniliście to nie ma co się dziwić, że siły nie mają.
Onka fajnie, że Karolinka taka otwarta do ludzi. Czekam na foty.
MamoPaulinki trzymam kciuki za przedszkole i oby Wasze wakacje były udane.
Agnieszka piękne Twoje okazy ogródkowe.
Muszę przyznać, że z zazdrością patrzę na Twój suwaczek wakacyjny.
Kittek cieszę, że że dojechaliście bez większych problemów.
Nata zdrówka dla Babci M.
Zielona zdrówka dla Was. Oby szybko przeszło.
Mamusia
dobrze, że troszkę odpoczęłaś. Natalka już do domu wraca czy jeszcze u babci zostaje?
Maonka zjadłabym takie drożdżowe:-p Waga Leosia faktycznie robi wrażenie.
Aniam no B za wiele nie skorzysta;-), bo nie wiem czemu, ale ginka ostatnio na wizycie powiedziała, że planuje pessar ściągać dopiero 2.09. W sumie muszę z nią pogadać, że może tydzień wcześniej, bo globulki mi się skończą 24.08, a szkoda kasy kupować paczkę, żeby 2-3 wykorzystać. zobaczymy

miłego dzionka życzę

Dzieńdoberek :-)

Wróciłam do mojego uzależnienia ;-)

U nas jak zawsze wszystko w biegu;-)

Spotkanie z Kittek i Majeczką udane, dziewczynki super się bawiły, Maja bardzo ugodowa bo Helka to wiadomo szogun uparty ;-), wybawiły się za wszystkie czasy, siedziały w basenie , w piaskownicy no i zaliczyły Kolorowe źródełka i wodospad Szklarki .Fotki wrzuci wam Kittek bo to ona była głównym fotografem wycieczek :tak:

Poza tym z od wtorku robią nam dach więc pobudki codziennie o 7 rano :baffled: a wiecie że my śpiochy jesteśmy, w chacie pełno kurzu na podwórku sajgon , ale pocieszam się że przynajmniej teraz to zrobią i będzie spokój.

Dodatkowo w poniedziałek mój małż zrobił nam prezent i dostaliśmy szczeniaka owczarka niemieckiego:tak::-) w sumie to dwa szczeniaki , drugi na razie zostaje u nas na krótko a potem wyjedzie do nowej właścicielki ;-) Więc możecie sobie wyobrazić co mam teraz w domu;-) na razie jestem na etapie uczenia ich gdzie mają się załatwiać :tak: bo niestety kilka razy załatwiły się w domu :baffled: no cóż damy radę nie;-)

Oczywiście nie może być za wesoło, w niedzielę spalił nam się ciągnik na polu, jakiś wąż pękł i momentalnie się wszystko zapaliło :-( dzięki bogu pracownik zdążył wyskoczyć bo zanim przyjechała straż pożarna to została już tylko sama rama :-:)-:)-( masakra bo oczywiście teraz najgorętszy czas w pracy S , został mu tylko jeden ciągnik więc pracuje dzień i noc :no:
Ja nie wiem ze zawsze wszytko musi być pod górkę :no:

Dobra nadrabiam was kochane i za chwilę pewnie będzie kolejny mega długi post ;-)

To nadrobiłam :tak:

Nata na bank przyjedziemy bo ja nigdy w waszych regionach nie byłam, moje dzieciaki spokojnie na materacach mogą spać:tak: a spotkaniu kwietniówek też mówię tak :tak: Nie wiem z czego ty się chcesz odchudzać , ale super że waga w dół :tak:
Przykro mi z powodu babci M , jak się teraz czuje ?

Aniam mam nadzieję ze Szymkowi nic się nie rozwinęło. Tak czytam o tych dwóch oknach umytych i twierdzę że szalejesz kobieto :-D Co do panów na dachu to im współczuję bo u nas wczoraj z 36 stopni było a dzisiaj nie mniej :no:

Mamusia super , że wesele udane :tak: ja w sny nie wierzę i ty teraz też złe myśli odganiaj bo w pupę dostaniesz oczywiście delikatnie ;-) Oj stęskniłaś się za córcią :-)

Kici to miałaś przygody na tym placu zabaw :wściekła/y: Dobrze że wyniki ok:tak:

Filonka u nas też się sprawdza mop obrotowy :tak: ja kupiłam w Biedronce , oczywiście są chyba z viledy ale o 50 zł droższe a ten spokojnie daje radę :tak:

Agnieszka ty jak zawsze szalejesz kobieto, fotki pomalowanego pokoju oczywiście wrzuć ocenimi twoje zdolności ;-) Ale widzę że i czas na kosmetyczkę masz :-D Tak jak ci już mówiłam czekam na was kiedy tylko będzie wam pasowało . Generalnie Helenka już ogarnąć się nie może bo trochę dużo zna cioć Agnieszek :-D

Zielona z tekstów Kostki jak zawsze się uśmiałam, oj gaduła będzie zobaczysz :tak: mówisz że się sypiesz ...

Monia no następna co się sypie :wściekła/y: jak do mnie przyjedziesz to też cię przez kolano przełożę i chyba lupę poszukam coby te zmarszczki odnaleźć ;-) kurna wyglądasz jak siostra Laury i Hani a takie teksty walisz ... za dużo pracy proszę pani :tak:
Jak tam negocjacje w sprawie akwarium ? I co z wizytą Hani u Alergologa ?

Elvie super że spotkanie z dziewczynami udane :tak: nieźle balowałyście ;-) ale należało ci się :tak:

Maonka kurcze niefajnie z tym autem i pierścionkiem, ale cóż czasu nie cofniesz i pewnie małż zrobi ci teraz prezent :tak: a jeśli chodzi o słownictwo to moi chłopcy też tak potrafili z grubej rury wyskoczyć, jak nie reagowałam bardzo tylko mówiłam że to brzydkie słowo i że nie wolno i kilka razy powiedzieli i się skończyło,tak więc nie ma co się wstydzić ;-)
Alicja rzeczywiście rozczulająca :-) Kusisz tymi drożdżówkami :-p

Anna super że po wizycie wszystko ok i że mały na głowie stoi ;-):-) teraz niech już tak zostanie powiedz mu to :tak:

Aniez super macie pogodę to się smażcie a ty czytaj do woli :tak: Jak ty codziennie R upijasz to na nic nie możesz liczyć :-p wyczuwam w tym jakiś niecny plan ;-) Dzięki wiesz za co :tak:

Onka tak to już jest że dzieci są różne :tak: Biedna Natalka z tym uczuleniem , mam nadzieję ze uda się temu jakoś zaradzić.Czekam na fotki.

MamoPaulinki współczuję kilometrów które robicie i robót drogowych, masakra w te upały :no: &&& za udany wypoczynek

Kittek dobrze , że szczęśliwie dojechałyście:tak: udanej imprezy. Za Tomka nadal trzymam kciuki .

Uffff nadrobiłam :-D

Jeszcze Najlepsze życzenia dla wszystkich Agnieszek spóźnione ale baaaaardzo szczere :tak:No i Anny też wszystkiego najlepszego ( dziękuję Aniam ;-))

Pa

Ostatnia edycja:
Masakra... matko taki skwar i duchota że nie da się na dworze siedzieć...byliśmy 20 minut i czekamy żeby móc wyjść...
zaraz się zbiorę sprawdzić czy już się da wyściubić nos z domu...
Błogosławiony klimatyzator...

Agnieszka u nas też masakrycznie gorąco :no: ale dzieciakom to nie przeszkadza i cały dzień pupę w basenie moczą :tak:Aniam się pewnie paszcza uśmiecha i się smaży na ogrodzie :-D

Melduję, że z Aniez zdmuchnęłyśmy świeczki z pomocą dzieci i teraz pijemy wasze zdrowie :) Dzieci wyszalały się w basenie, teraz robią imprezę z balonami u Mai w pokoju więc mamy mogą pogadać a tatusiowie zbierają się do oglądania meczu. Przedział wiekowy dzieci to od roczku do 8, ale póki co super się dogadują :)
Pozdrawiamy!

Joł .

Gosieńka teraz to chyba Anny a nie Agnieszki było . Kurde lipa z tym ciągnikiem :-( dobrze , że nikomu nic się nie stało .

Kittek , Aniez miłej zabawy .

Mi tam pogoda pasi , na rowerze dziś sporo pojeździłam , nie smażyłam się bo przy 32 u nas były chmury .. czad no :wściekła/y::wściekła/y: jutro nad jezioro jadę :-D

reklama
Aniam musisz mi wybaczyć bo ja starsza od ciebie jestem, córa mojej koleżanki właśnie Agnieszka imieniny obchodziła i tym się zasugerowałam :zawstydzona/y: Co do ciągnika to wiadomo że człowiek najważniejszy i że nic mu się nie stało , ale teraz dumamy co zrobić bo na nowy nas nie stać, jakiś używany trzeba kupić a to też kupę kasy :no: na razie małżowi udało się coś pożyczyć, ale wiadomo jak to się jeździ pożyczonym. Dobrze że chociaż pogoda dopisuje :tak: No u nas byś się dzisiaj usmażyła bo na niebie żadnej chmury :no:

Aniez, Kittek udanej imprezy, tylko nie przeginajcie z winkiem coby was jutro głowa nie bolała :-p

Agnieszka u nas w domu w sumie chłodno, ale głównie na dole, u góry w sypialniach teraz masakra :no: na dworze przyjemnie bo nasz orzech tak się rozrósł , że daje mega cień :tak:

Własnie zakończyłam zamawiać książki do szkoły , 800zł zniknęło mi z portfela:wściekła/y: a mówią że edukacja bezpłatna ;-) w sierpniu reszta zakupów :tak:

Miłego wieczoru

Do góry