reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej,
balowałyśmy prawie do 3.00 a Mać pobudkę mi zrobił o 7.15 + jedno wstawanie w nocy, ale jest ok.
M. o nas zadbał i pyszne drinki serwował.

Kittek dzwoniła, że jej pociąg jest opóźniony i 1-2h, ale Majka zachwycona fontanną pod dworcem. Mam nadzieję, że mimo przygód dojadą szybko i szczęśliwie do celu, bo Maja mega rozstrojona już była i o dom pytała.

annaoj kce - czekamy, czekamy:-)

Lecę z praniem walczyć, bo na raty wieszam od wczoraj.

reklama
Witam :-)

Ja po ciężkim tygodniu jak zombi już wyglądam:sorry: dziś jak wyszłyśmy o 10 tak dopiero wróciłyśmy. w domu ani obiadu ani zakupów pustynia:-p
Wracając z hipo na przystanku nogi chusteczkami czyściłam bo całe ukurzone i dobrze, ze sobie "miastowe" klapeczki wzięłam na zmiane :-D bo na rehabilitację trzeba było do centrum pojechać. Młodej w autobusie pampera zmieniałam, ludzie jak na wariatki na nas patrzyli:rofl2:

W poniedziałek składamy podanie do przedszkola specjalnego dla autystów i młoda od września idzie. Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała wcześniej z urlopu wracać i uda nam się ominąć spotkanie organizacyjne:-p Bo jak nie to się wścieknę..

Zmykam, ziemniaki z jajkiem sadzonym dziś z musu będą;-)

A w ogóle to mnie olśniło przed chwilą, że dzisiaj jest Anny, więc najlepszego dla Anek.

aniam - tyle z Tobą dziś gadałam a życzeń nie złożyłam, ale wstyd! Przepraszam! Spełnienia marzeń i słońca na każdy dzień:)

M. już śpi, J. jeszcze buszuje ale ma do 21 czas potem do łóżka ;-)

Odpoczęłam, nawet się zdrzemnęłam ale i tak oczy mi się kleją... Na foteczkowym część obiecanych zdjęć... brakuje z fryzurą...
Jakiś czas temu chwaliłam się moimi liliowcami... jeszcze jeden mi zakwitł (późniejsza odmiana) i to drugi niesamowity i niepowtarzalny kolor...
W rzeczywistości ma kolor serka waniliowego

Cieszę się że pociąg Kaśki wreszcie dotarł ... teraz czekamy na info że dotarły do domu.
Dla wszytkich Anek najlepsze życzenia!!
Dorotko && za przedszkole!

Aniam ja to jestem już jak te konie w blokach startowych;-)

Ciekawe czy coś B. skorzysta jak już się ruszysz :-p

Hej laski, głowa mnie boli jak nie wiem, bo wczoraj wina jednak było chyba za dużo :p albo za mało :laugh2: pogoda cudowna, to lubię!

Lecz się tym od czego chorujesz ... trenuj trenuj kochana :-D:-D
Napisała popijając browara .
ja to już wiem po co na te ćwiczenia łażę , żeby brzucha piwnego nie mieć :-p:-p

A w ogóle to mnie olśniło przed chwilą, że dzisiaj jest Anny, więc najlepszego dla Anek.

aniam - tyle z Tobą dziś gadałam a życzeń nie złożyłam, ale wstyd! Przepraszam! Spełnienia marzeń i słońca na każdy dzień:)

No .. he he nogi sobie zdążyłam zjarać przed sklepem jak z Tobą gadałam :-D:-D

Piękna ta pogoda , przed chwilką u nas burza była . W niedzielę jezioro w planach , ma być mega upał .
Czyli coś co lubię

Kittek dotarłaś .

Gosieńka - to się panowie zjarają na tym daszku

dla Ań, Anek, Ann - wszystkiego NAJ

Kittek dojechałas?

ja mam już swoje pierwsze sukcesy - ćwiczę od niedzieli regularnie - i straciłam po kilka cm z brzucha, talii, bioder, nawet z ud 1 cm.
waga -2 także jest SUPER :)

M Babcia jest w szpitalu :( także jedziemy jutro do teściów - ja byłam u Niej wczoraj bo miałam służbowe spotkanie w Giżycku - nie wygląda dobrze :(

Maonka wyobrażam sobie, że w sklepie minę miałaś nie teges;-) Moja Alicja po kąpieli mi podtyka stopy i mówi "powąchaj, nie śmierdzą"

Oj uwierz, wesoło mi nie było. Te Aluśki to mają coś dużo wspólnego :-D
W ogóle moja to ma jakiś radar w uszach na niecenzuralne słowa i wpadają jej raz dwa.

Maonka namiarów nie ma co dawać bo chałupa cała co rok w rezerwacji , jedzie co roku ta sama ekipa wielopokoleniowa - mamy dzieci , znajomi itp. Dom nie jest pensjonatem typowym tylko domem prywatnym . Wynajmują na sylwka , na skokach tam byliśmy też . W lato nie jest wynajmowany , bo siedzą tam właściciele . Poza tym wynajmuje się go w całości , a nie na pokoje :tak:

Annaoj :-D:-D:-D super wieści !!!!! i za chwilkę będzie 4 . Normalnie teraz to masz z górki . Chyba już nogami przebierasz żeby tylko wstać co ?

Była poćwiczyła i pada na pysk :-D:-D

Oj szkoda, szkoda z tym domem. Spędzałyśmy raz rodzinnie z mamą i siostrą bożenarodzenie w Zakopcu, było bosko, klimatycznie, mnóstwo śniegu, codzienne spacery, rozgrzewałyśmy się grzanym winem w knajpkach. Chętnie bym spędziła sylwka w górach i do tego można by było poszusować (z Leonem przy piersi o czym ja marzę :-D).

Hej laski, głowa mnie boli jak nie wiem, bo wczoraj wina jednak było chyba za dużo :p albo za mało :laugh2: pogoda cudowna, to lubię!

Co do mycia okien, na Sląsku faktycznie może być z tym problem, zresztą Agnieszka ja myślę, że problemy z drogami oddechowymi chłopaków też nie biorą się z sufitu, przemyśl sanatorium, Anna oj mi pisała jak to załatwiać :-) ale co do szmatowania, to Ty przesadzasz :p usiadź żesz na puppie i nicnierób czas jakiś :-) no... w ziemi możesz pogrzebać, jeśli Cię to odpręża :-)

MamoPaulinki oby "strachy" udało się szybko wyprowadzić

Anna oj widzisz, jak szybko poszło :-) dzielni z małym jesteście

Kici wybacz, ale ja się jednak ubawiłam, facet walnięty, ale ja z takimi nie wchodzę w dyskusję, bo to nie ma sensu, z tym że rozmowy w sprawie grzejnika przez kadry dla mnie sa folklorem :-p

Maonka- toż Ty teraz jesteś panną :-D

Elvie, Kittek- jak spotkanko?

Gdzie Gosieńka?

Wszystkie Was pozdrawiam i ściskam w pasie :-D

Ta, panna, tylko teraz nie wiem jak ślubnemu powiedzieć o tym fancie. Obrączkę jakoś mi wybaczył, ale do tego jeszcze zaręczynowy. To już może być z dużo.

Kac, ja już zapomniałam co to takiego.

Witam upalnie :)
Pogoda piękna jak na lato, ale dla moich dzieci za ciepło i za dużo słońca. Zazdroszczę tym, które się wczasują, szczególnie nad morzem. My nos z domu mało co wystawiamy, Natalka dostała uczulenia na słońce, a z Karolki taka kluska, że strasznie jej gorąco. Byliśmy nad morzem na koniec czerwca, to tylko zmarzliśmy i zmokliśmy :-/

Karolka jest mega pozytywnym dzieckiem. Już widzę różnice między dziewczynami. Natka w jej wieku bała się obcych, ta się do wszystkich cieszy. Inna różnica to to, że Karola jest dużo większa. Kluska już dawno podwoiła swoją wagę urodzeniową i gabarytami może się mierzyć z Leonkiem maonki :-D

Annaoj gratuluje wytrwałości. Mi się druga ciąża strasznie dłużyła, a i tak mogę się tylko domyślać co czujesz, jak jeszcze leżeć musisz. Trzymam kciuki aby Wiktor urodził się w optymalnym dla niego terminie :-)

Muszę zrobić jakieś aktualne zdjęcia to wrzucę gdzie trzeba :-)

Mój Leo też wiecznie uśmiechnięty, pogodne dziecko, płacze tylko jak głodny i śpiący, boi się tylko panów z wąsami, chociaż i to mu już przechodzi. A co do wagi to już zaczynam się bać, bo on waży 10300 i aż boję się pomyśleć ile będzie mieć jako roczniak. Trzymam za słowo i czekamy na obiecane fotki

Witam :-)

W poniedziałek składamy podanie do przedszkola specjalnego dla autystów i młoda od września idzie. Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała wcześniej z urlopu wracać i uda nam się ominąć spotkanie organizacyjne:-p Bo jak nie to się wścieknę..

Zmykam, ziemniaki z jajkiem sadzonym dziś z musu będą;-)
Kciuki zaciśnięte

Kittek zameldowała się z pociągu. Maja zasypia i wsio ok. Dziś jej małż ma badanie, więc kciuki zaciskamy zbiorowo &&&
Oczywiście, że zbiorowe zaciskanie

Agnieszka jak tam rocznicowy grill?

Witam wieczorową porą

Właśnie wstawiam zaraz drożdżówkę tą bez zagniatania, zgapiłam się trochę bo ona musi poleżeć tak z 3 godziny zanim do pieca się wstawi, ale i tak nocny marek ze mnie, więc co mi tam. Jutro mam u siebie kuzyna żonę z synem, więc ciasto jakieś musi być.
Byłyśmy dzisiaj na basenie odkrytym. Aluśka wyszalała się 5 godzin. Pół przedszkola było. Myślałam, że wieczorem 5 minut i już jej nie będzie, a tu jak na złość usypiała prawie godzinę, a miałam mieszkanie do sprzątania na jutrzejsze odwiedziny. Ale już wszystko gotowe.
Czy Wam te wakacje też tak szybko uciekają? Już zaraz sierpień i koniec ciepła. Buuu

reklama
Do góry