reklama
Aniez ja mam do tego wielką pralkę na 7kg , więc 2 suszarki prania z jednej pralki mi wyłażą .
Kici co za pojeb Na debili czasem nie ma rady .
Agnieszka okna co trzy tygodnie ? Szalona jesteś naprawdę . ja myję raz na pół roku i generalnie mam to gdzieś
Na ćwiczeniach byłam i padam na pysk . Zimno dziś jak cholera było , ale niby od jutra ma już być ciepło znowu .
Annaoj i za chwilkę będzie 6 oj chyba zatańczysz za tydzień
Kici co za pojeb Na debili czasem nie ma rady .
Agnieszka okna co trzy tygodnie ? Szalona jesteś naprawdę . ja myję raz na pół roku i generalnie mam to gdzieś
Na ćwiczeniach byłam i padam na pysk . Zimno dziś jak cholera było , ale niby od jutra ma już być ciepło znowu .
Annaoj i za chwilkę będzie 6 oj chyba zatańczysz za tydzień
Witam Nie ogarne, nie nadrobię, nie dziś.. dziś padam na pysk. Laski wyjechały. Mam za sobą super 4 dni z liderkami, ale także zarwane noce bo gadałyśmy do 3.00 a Maciek robił pobudki między 5.25 a 6.15 więc sobie wyobraźcie jak się wysypiałam;-) Idę nadrobić zaległości senne a jutro ogarniam wysyłkę, chatę i do Was zajrzę
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam z samego rana:-)
zaraz się zbieram zawieźć chłopców do przedszkola.
Aniam nie myję co 3 tygodnie... Pisałam że ostatnio myłam 3 tygodnie temu a przed tem 3 miesiące były brudne. Weź jeszcze przyliczrnie że ja na śląsku mieszkam i okna sie szybciej i bardziej brudzą
dobra spadam
zaraz się zbieram zawieźć chłopców do przedszkola.
Aniam nie myję co 3 tygodnie... Pisałam że ostatnio myłam 3 tygodnie temu a przed tem 3 miesiące były brudne. Weź jeszcze przyliczrnie że ja na śląsku mieszkam i okna sie szybciej i bardziej brudzą
dobra spadam
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
Pięknej pogody ciąg dalszy:-) Mam nadzieje, że sierpień też będzie taki i najlepiej wrzesień też:-)
MamoPaulinki to ja nienawidzę w ziemi grzebać, to dla mnie najgorsza tortura. Pewnie dla tego na moim ogródku tylko trawa Już nawet teściowa skapitulowała, która zawsze się starała wciągnąć mnie w prace ogródkowe w ich domu w Żywcu, ale w końcu B powiedziałam, że jak nie przestanie to nie będę tam jeździć
Aga u mnie to okna po tygodniu syfiate od mycia, ale nie z tradycyjnego śląskiego brudu, a z tych pyłków nieszczęsnych.
miłego dzionka
Pięknej pogody ciąg dalszy:-) Mam nadzieje, że sierpień też będzie taki i najlepiej wrzesień też:-)
MamoPaulinki to ja nienawidzę w ziemi grzebać, to dla mnie najgorsza tortura. Pewnie dla tego na moim ogródku tylko trawa Już nawet teściowa skapitulowała, która zawsze się starała wciągnąć mnie w prace ogródkowe w ich domu w Żywcu, ale w końcu B powiedziałam, że jak nie przestanie to nie będę tam jeździć
Zielona nie powiem, że przeleciało "jak z bicza strzelił", ale faktycznie aż ciężko mi uwierzyć, że już tylko 6 dni i tyle za mną:-)Annaoj, widzisz jak ladnie zlecialo... Zuch dziewczyna! ;-)
Aga u mnie to okna po tygodniu syfiate od mycia, ale nie z tradycyjnego śląskiego brudu, a z tych pyłków nieszczęsnych.
miłego dzionka
Witam
gosienko i kittek czy mam się Was dzisiaj spodziewać?? Opcja z kawą i noclegiem aktualna Z resztą zaraz do Was dryndnę;-)
annaoj kce - mnie też Twoja ciąża szybko zleciała Dopiero Maćka odliczałam a on już biega!!
Moje okno w kuchni wypadałoby myć codziennie, bo dzieci palcują żegnając rano tatę, potem witając i żegnając Kamilę, a jeszcze Lena podczas gotowania najchętniej w kuchni na parapecie siedzi, więc masakra. W salonie podobnie. A górę mogę myć 2 razy w roku, bo mam ciemne firany i mało widać Z resztą aspiracji na perfekcyjną panią domu nigdy nie miałam. Dziś dom wyglądał strasznie, powoli ogarniam, ale sporo jeszcze przede mną. Dopiero parter kończę, a piętra też posprzątać muszę, no i łazienkę. Maciula śpi, a Kamila z dziećmi na rowery się wybrała, więc trochę ciszy i spokoju mam:-)
gosienko i kittek czy mam się Was dzisiaj spodziewać?? Opcja z kawą i noclegiem aktualna Z resztą zaraz do Was dryndnę;-)
annaoj kce - mnie też Twoja ciąża szybko zleciała Dopiero Maćka odliczałam a on już biega!!
Moje okno w kuchni wypadałoby myć codziennie, bo dzieci palcują żegnając rano tatę, potem witając i żegnając Kamilę, a jeszcze Lena podczas gotowania najchętniej w kuchni na parapecie siedzi, więc masakra. W salonie podobnie. A górę mogę myć 2 razy w roku, bo mam ciemne firany i mało widać Z resztą aspiracji na perfekcyjną panią domu nigdy nie miałam. Dziś dom wyglądał strasznie, powoli ogarniam, ale sporo jeszcze przede mną. Dopiero parter kończę, a piętra też posprzątać muszę, no i łazienkę. Maciula śpi, a Kamila z dziećmi na rowery się wybrała, więc trochę ciszy i spokoju mam:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Agnieszka - a potem to może do mnie przyjedziesz bo też malowanie w planach mamy, ale najpierw obniżenie sufitu i jakieś ozdobne pierdoły muszą nam zamontować. Z uwagi na urlop zaplanowaliśmy tą rewolucję na wrzesień. Czekam na foty!
Posprzątałam, a teraz dzieciaki chodzą i robią bałagan
Posprzątałam, a teraz dzieciaki chodzą i robią bałagan
Agnieszka - nie gadaj i tak sporo robisz , ja to przy tobie leń jestem .. i w nosie to mam
Dwa że ja to jeste bałaganiara i tyle , a mój małżonek wcale gorszy nie jest
Pogoda się zrąbała u nas , zimno było , niech idzie wek .
Dwa że ja to jeste bałaganiara i tyle , a mój małżonek wcale gorszy nie jest
Pogoda się zrąbała u nas , zimno było , niech idzie wek .
reklama