reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Doberek :-)

Właśnie annaoj 5 :-)
Aniam jak się ma raptem 2 pokoje kuchnię, łazienkę i sypialnię to trudno czasami nie ogarnąć jak człek się o wsio zawsze przewraca ;-)
Elvie foty będą ;-) w końcu kiedyś :-D bo tak obiecywałam po fryzjerze a jeszcze do tego nie doszłam :zawstydzona/y: A co z tymi kosmetykami?? Wysłałaś? Bo nie wiem czy poczta coś zawaliła i zgubiła czy co...

Idę chłopcom przygotować śniadanie...

reklama
Wstyd :zawstydzona/y:, ostatnio nie po drodze było mi na BB, ale podczytywałam i teraz postanowiłam po nadrabiać

Mamusia gratuluje, 17.07 myślałam oTobie. To która następna w kolejce?
Zielona współczuje ciągłych upałów.To się Kostka rozgadała
13 Alicja fajna dziewczynka
Agnieszka śliczne kwiaty. I szalejesz kobieto i w domu i w ogrodzie.
Elvie ach te Twoje potworne schody
Gosienko Wy z Helenką macie takie spanie jak my, moje to śpiochy, wstają o 8 lub 9
Mamopaulinki super, że zaczełyście hipoterapię. A z cofaniem się Paulinki współczuję i tulę Was
Monia też nam się marzy akwarium ,ale narożne i ciągle odwlekamy z tym, może w przyszłym roku. W domu rodzinnym zawsze mieliśmy jakieś rybki, strasznie odprężające jest patrzenie na rybki, więc może przemyśl to.
Nata widzisz i doczekasz się spotkań z naszymi dziewczynami
Annaoj ale to zleciało, zaraz skończymy odliczanie

Widzę, że plany wakacyjne w pełni,spotkania poumawiane, nawet sylwestrowe plany już są.
Aniam może daj namiar na ten dom w Zakopcu, z chęcią spędziłabym sylwka w górach w doborowym towarzystwie.

Byłam tydzień u mamy, super było,ale ze stratami. Laska mnie stuknęła w tył auta, lampa i bagażnik zarysowany, zderzak do wymiany. Może w końcu ktoś z ubezpieczenia dziś przyjedzie na oględziny. Do tego zgubiłam pierścionek zaręczynowy i to w głupi sposób. Robiłam szarlotkę i chyba podczas sprzątania wyrzuciłyśmy go. Zorientowałam się na drugi dzień, ale już śmieci zdążyli odebrać, bo gotowa byłam nurkować w śmietniku. Tak mi szkoda tego pierścionka, bo obrączki tez już nie posiadam.

Teraz prawie miesiąc na dupsku siedzę w domu, trochę trzeba pomieszkać. A od 15.08 nie ma nas znowu,wypoczywamy nad morzem. Iza także zapraszamy, może za tydzień?
Co się wstydu wczoraj najadłam za Alę, to Wam mówię. Byłam wczoraj w ciuszkolandzie (kupiłam śliczną kieckę na jesień i satynowe krótkie spodenki na lato), Alicja biega między wieszakami, bab pełno, a moja Ala ni z gruszki, ni z pietruszki zaczyna przeklinać "k@rwa mać". I to, żeby chociaż raz powiedziała, a ta z 10 razy. Babki się śmieją, a mi do śmiechu wcale nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Poza tym Alicja jest rozczulająca, wycieram Leonka po kąpieli, a ten mi stópkę pod buzie wystawił, więc oczywiście całuję. Alicja na drugi dzień rano przychodzi do mojego łóżka i mówi "mamo, a ja wczoraj się kąpałam" Podstawia stópki i mówi "Więc całuj" :-)

Ostatnia edycja:
hejka
Zaliczyłam wizytę u ginki. Nic się nie pogorszyło, więc jest ok. Ginka "na obmacanie" stwierdziła, że wg niej Młody spowrotem główką w dół Mam nadzieje, że się nie pomyliła i tak już zostanie.

Maonka wyobrażam sobie, że w sklepie minę miałaś nie teges;-) Moja Alicja po kąpieli mi podtyka stopy i mówi "powąchaj, nie śmierdzą"

Maonka namiarów nie ma co dawać bo chałupa cała co rok w rezerwacji , jedzie co roku ta sama ekipa wielopokoleniowa - mamy dzieci , znajomi itp. Dom nie jest pensjonatem typowym tylko domem prywatnym . Wynajmują na sylwka , na skokach tam byliśmy też . W lato nie jest wynajmowany , bo siedzą tam właściciele . Poza tym wynajmuje się go w całości , a nie na pokoje :tak:

Annaoj :-D:-D:-D super wieści !!!!! i za chwilkę będzie 4 . Normalnie teraz to masz z górki . Chyba już nogami przebierasz żeby tylko wstać co ?

Była poćwiczyła i pada na pysk :-D:-D

Aniam ja to jestem już jak te konie w blokach startowych;-)

Stoczyłam dzisiaj poranny "bój" w kwestii ubrania z Alicją. Normalnie udusić:confused2:

Kurcze pomimo maści wszelakich uczulenie skórne zaś wylazło i już mamy pierwszą białą plamę:baffled:

Mamusia
jak się czujesz?
Wrocławianki z Kittkową jak główki dzisiaj?;-)

uciekam na kawkę

Hej laski, głowa mnie boli jak nie wiem, bo wczoraj wina jednak było chyba za dużo :p albo za mało :laugh2: pogoda cudowna, to lubię!

Co do mycia okien, na Sląsku faktycznie może być z tym problem, zresztą Agnieszka ja myślę, że problemy z drogami oddechowymi chłopaków też nie biorą się z sufitu, przemyśl sanatorium, Anna oj mi pisała jak to załatwiać :-) ale co do szmatowania, to Ty przesadzasz :p usiadź żesz na puppie i nicnierób czas jakiś :-) no... w ziemi możesz pogrzebać, jeśli Cię to odpręża :-)

MamoPaulinki oby "strachy" udało się szybko wyprowadzić

Anna oj widzisz, jak szybko poszło :-) dzielni z małym jesteście

Kici wybacz, ale ja się jednak ubawiłam, facet walnięty, ale ja z takimi nie wchodzę w dyskusję, bo to nie ma sensu, z tym że rozmowy w sprawie grzejnika przez kadry dla mnie sa folklorem :-p

Maonka- toż Ty teraz jesteś panną :-D

Elvie, Kittek- jak spotkanko?

Gdzie Gosieńka?

Wszystkie Was pozdrawiam i ściskam w pasie :-D

Witam upalnie :)
Pogoda piękna jak na lato, ale dla moich dzieci za ciepło i za dużo słońca. Zazdroszczę tym, które się wczasują, szczególnie nad morzem. My nos z domu mało co wystawiamy, Natalka dostała uczulenia na słońce, a z Karolki taka kluska, że strasznie jej gorąco. Byliśmy nad morzem na koniec czerwca, to tylko zmarzliśmy i zmokliśmy :-/

Karolka jest mega pozytywnym dzieckiem. Już widzę różnice między dziewczynami. Natka w jej wieku bała się obcych, ta się do wszystkich cieszy. Inna różnica to to, że Karola jest dużo większa. Kluska już dawno podwoiła swoją wagę urodzeniową i gabarytami może się mierzyć z Leonkiem maonki :-D

Annaoj gratuluje wytrwałości. Mi się druga ciąża strasznie dłużyła, a i tak mogę się tylko domyślać co czujesz, jak jeszcze leżeć musisz. Trzymam kciuki aby Wiktor urodził się w optymalnym dla niego terminie :-)

Muszę zrobić jakieś aktualne zdjęcia to wrzucę gdzie trzeba :-)

reklama
Witam,
Właśnie wróciłam od kosmetyczki :-D:-) i mam śliczne pazurki ... robiłam żele na szablonie bo po remoncie moje się obłamały...
Dzisiaj siedzę i pachnę ;-) Zrobię tylko zakupy na naszego rocznicowego grilla. Pranie zrobię jutro.

Annaoj jak ja ci się nie dziwię!
Onka!! Jak dawno cie nie było! Cieszę się że dziewczynki zdrowo rosną :tak:
INFO OD Gosieńki ma sajgon bo mieli jej dach wymieniać we wrześniu a robią to teraz więc nie ma czasu ;-) dzisiaj z nią rozmawiałam więc mam wiadomości z pierwszej ręki :-)
Kittkowa o 12 miała pociąg do domu...

Coś jeszcze chciałam napisać ale już nie pamiętam co...

Spokojnego dnia!

Do góry