aniez
Fanka BB :)
Anna oj- Kubie film podobał się szalenie :-) Bartula najpierw conieco się bał, potem ciutkę nudził, zanim akcja się rozwinęła, a potem szalenie mu się podobało, z kina nie chciał wychodzić. Film fajny, z przesłaniem, nie tak zabawny dla dorosłych jak Krudowie, ale trzyma poziom. Zresztą wszystkie animacje Pixara są na poziomie, nie silą się na milion wersji, sequeli, prequeli itd. Przesłanie też jest :-)
Gosieńka- dobra, z ciastem zobaczymy kiedy się zobaczymy i co da się zrobić :-) oczywiście "mówisz i masz" ;-) dobrze, że synek już jest :-)
bię, 28 stopni, chociaż na szczęście jutro chłodniej, teraz już pada. Mi taki dzień oddechu pasuje.
Elvie- no faktycznie Kamila ma spokój, jak Maciek śpi ;-)
Zielona- też jakiś czas temu o Gosi myślałam, bo się pojawiła i znowu zniknęła.
13x13 Ala cała mamunia :-)
Agnieszka mój tatuś byłby z Ciebie dumny, bo ja się na wiechciach nie znam i nie mam do nich kompletnie serca, chociaż ponoć mam rękę, bo te co siedzą na balkonie kwitną jak szalone... no ale one muszą być zaradne, bo czasem żyją "własnym życiem"
Nata- zależy co Was interesuje, my ze znajomymi gromadnie jeździmy, najczęściej tu CHATA-PRZESIEKA - Opis obiektu - CHATA-PRZESIEKA w zimą super się podjeżdża
Tu poszukaj, albo gdzieś w necie, generalnie w Przesiece jest bardzo dużo noclegów, od pensjonatów, po domki Przesieka - serwis internetowy
W sierpniu to my po 18.08 możemy się spotykać, wcześniej u Aniamowej siedzimy
Gosieńka- dobra, z ciastem zobaczymy kiedy się zobaczymy i co da się zrobić :-) oczywiście "mówisz i masz" ;-) dobrze, że synek już jest :-)
bię, 28 stopni, chociaż na szczęście jutro chłodniej, teraz już pada. Mi taki dzień oddechu pasuje.
Elvie- no faktycznie Kamila ma spokój, jak Maciek śpi ;-)
Zielona- też jakiś czas temu o Gosi myślałam, bo się pojawiła i znowu zniknęła.
13x13 Ala cała mamunia :-)
Agnieszka mój tatuś byłby z Ciebie dumny, bo ja się na wiechciach nie znam i nie mam do nich kompletnie serca, chociaż ponoć mam rękę, bo te co siedzą na balkonie kwitną jak szalone... no ale one muszą być zaradne, bo czasem żyją "własnym życiem"
Nata- zależy co Was interesuje, my ze znajomymi gromadnie jeździmy, najczęściej tu CHATA-PRZESIEKA - Opis obiektu - CHATA-PRZESIEKA w zimą super się podjeżdża
Tu poszukaj, albo gdzieś w necie, generalnie w Przesiece jest bardzo dużo noclegów, od pensjonatów, po domki Przesieka - serwis internetowy
W sierpniu to my po 18.08 możemy się spotykać, wcześniej u Aniamowej siedzimy