reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
wróciłam z "wycieczki", troszkę się przedłużyła, ale starałam się cały czas pozycję półleżącą przyjmować, poza drobnymi wyjątkami, więc mam nadzieje, że oki.
Na obiad zapodaliśmy sobie super niezdrowy obiad, B kupił kebaby i zapiliśmy je colą, ale dobre były.
Aniez u notariusza byłam. Daj znać jak bajka, bo się zastanawiam czy B z dzieciakami nie posłać.
Gosienka jeśli się nie obróci, to innej opcji niż cc nie przyjmuję, nie będę ryzykować. Myślę, że moja ginka nie robiłaby problemu. Mam nadzieje, że jednak.
Co tam w planie kulinarnym masz na przyjazd pierworodnego?;-)
Agnieszka narobiłaś mi smaka na takie ciacho

Zielona no nie pisałam więc nie miałaś prawa doczytać ;-)
Powiem tak jak byłam na wycieczce to w czwartek problem wrócił (po półtorej tygodniu niesikania w pampka) i trwał problem do ostatniego piątku. Wtedy po uprzednich rozmowach i nagrodzie niespodziance-zachętce zdjął pampka...od tego czas tylko 1 wpadka była :-) więc jestem z niego mega dumna :tak: oczywiście teraz co jakiś czas dopomina się o jakąś nagrode :-p
Annaoj :sorry2::zawstydzona/y:wpadaj na ciacho nie macie daleko :-)

Jestem po wizycie mam zapalenie gardla, dostalam syrop sambucol z czarnego bzu , paracetamol i plukanki z wody utlenionej. Oslabiona jestem strasznie, spalam od 11 do 15 i dalej nie czuje sie najlepiej.
Milego dnia wam zycze a sama spowrotem wskakuje do lozka

Mamusiu zdrówka!! Oby szybko ci to przeszło :tak:

Wrrr ja to zawsze muszę mieć pod górkę :-( ocieplamy dom systemem klima-therm...i jak na złość w całej polsce nie ma tego styropianu a producentowi nie opłaca się przestawiać produkcji na 16 kubików materiału... przestawi jak zamówienie będzie min. 32 kubiki. Nikt tym w polsce nie ociepla bo ludzi nie stać na ten system...jest o 50% droższy niż styropianowy... normalnie zaraz mnie rozniesie :no: oczywiście w magazynach nic więcej nie ma...aż dziwne...
Mam pytanie czy znacie kogoś kto ma dojścia do nie wiem producenta lub wie że jest gdzieś ten przeklęty klima-therm??

Witam:)

Mać śpi, więc poczytałam, co u Was.

13 - super, że się odezwałaś. Ala bardzo do Ciebie podobna i wyrosła panienka. Kciuki za grudzień 2014r. i obyś do tego czasu nie osiwiała;-)

annaoj kce - mnie się też ten model nie podoba, ale skoro to męża to co się martwisz;-) U nas w sierpniu zakup fiesty tymczasowej dla mnie, w przyszłym roku M. kupuje a6 albo a4 kombi (sam nadal nie wie co chce), a ja dostanę volvo v40 i będzie radość. Mam nadzieję, że nic w nim nie popsuję:-D

nata - ja także polecam Przesiekę! Miałam tam pensjonat w którym regularnie szkolenia organizowałam. Czysto, rodzinnie, smaczne jedzenie i tanio.

mamusia - zdrówka!

kici - bawcie się dobrze z Gosienką!

gosienka - co do mojej mamy to nie skomentuję:-D i zdziwiona nie jestem:baffled:

Dach nam dziś częściowo naprawili, jutro Pan Szpachelka wkracza do akcji, więc strach się bać:-D
Dumam nad zmianą godzin pracy Kamili, bo 2-3h z jej pobytu Maciek przesypia a później ona prace kończy a ja nie wiem jak się nazywam:baffled:

gosienko - mam prośbę, jakbyś kiedyś w środę lub piątek w Rio była - wpadnij proszę do Biura i przetestuj mi tą pracownicę tzn. udaj zainteresowanie, coś pooglądaj, o katalog poproś. Mam nieciekawe info zwrotne. Podobno zagaduje ludzi na śmierć i odstrasza, rekrutacja zerowa, więc nie wiem co myśleć:-(

Synuś wrócił:tak: opalony , trochę schudł i jakby urósł ;-) W sumie zadowolony , ale widać że bardzo tęsknił, dopiero przed chwilą się ode mnie odlepił i poszedł się wykąpać ;-)

Ogród cały skosiłam , chwasty ogarnęłam i prawie bym skończyła gdyby nie mega ulewa :no: teraz znowu się parnie zrobiło i nie ma czym oddychać , zwariowana ta pogoda :rofl2:

Elvie nie ma sprawy, mogę robić za szpiega ;-)podjadę tam w piątek i potem dam ci znać co i jak :tak:

Agnieszka w sprawi ocieplenia nie pomogę :baffled: Jeśli chodzi o spotkanko to Kici będzie od 19 u mnie więc dumajcie co i jak ;-)

Mamusia zmykaj do łóżka, odpoczywaj i kuruj się, zdrówka

Anna zrobiłam mu nasze regionalne danie gzikę z ziemniakami w mundurkach :tak: gzika to biały ser wymieszany z cebulką i kwaśną śmietaną oczywiście doprawiony solą i pieprzem :tak: na jutro będzie biszkopt z pianką i galaretką na deser a na obiad oczywiście rosół ;-)

Miłego wieczoru , zmykam bo synuś przytulać się znowu przyszedł i opowiadać chce jak było :tak:

Gosieńko buuu (nie)stety 18 wylatujemy więc nic z tego :-( ale pierwsza połowa sierpnia w razie czego tak :-) a wiem że A. będzie w legnicy w pierwszych 2 tygodniach jakoś na pewno bo ma robotę na Gatesie w czasie shutdown.
Super że Emil cały i zdrowy wrócił ci do domku :-) a że się stęsknił to wierzę.

Zachmurzyło się, gdzieś w oddali słychać grzmoty i lekko kropi... ciekawe czy choć trochę podleje mi deszcz kwiatki... Właśnie co do kwiatków to chciałam się wam pochwalić moją dumą - liliowcami bo mi pięknie kwitną ale coś photobucket mnie słuchac nie chce :-( zaraz A. zagonie może go rozgryzie

Gosieńka Twoim zamiast legolandu , to już lepiej europa park :tak:
europa park zdjecia - Szukaj w Google
one blisko siebie .

Nata Ty wakacji szukałaś ? Włochy nie łaska tak :-D:-D z wrocka to jakieś 8h , może drożej niż w Polszy , ale taniej niż wakacje w przelotem , pogoda gwarantowana a np. wenecję można sobie zobaczyć . :tak:
Ja tam polecam jako alternatywę naszego morza tym bardziej jak ktoś z waszych stron i ma naprawdę blisko .

Annaoj - wyobrażam sobie jaka to musi być frajda teraz dla Ciebie gdzieś wyjść , ale od moich urodzin , to masz już z górki :-D:-D

Po przedszkolu na placyk i do domu to docieram już wieczorem . Na placyku ekipa ciągle ta sama więc zajęcie dzieciaki mają . Oby to ciepełko zostało na długi czas :tak:

reklama
Zmieniłam przeglądarkę i photobucket działa :-) Oto moje okazy :-)

Najpierw malwy

A teraz liliowce :-)

i moja największa duma:

Ostatnia edycja:
Do góry