Witam
Mać śpi, więc poczytałam, co u Was.
13 - super, że się odezwałaś. Ala bardzo do Ciebie podobna i wyrosła panienka. Kciuki za grudzień 2014r. i obyś do tego czasu nie osiwiała;-)
annaoj kce - mnie się też ten model nie podoba, ale skoro to męża to co się martwisz;-) U nas w sierpniu zakup fiesty tymczasowej dla mnie, w przyszłym roku M. kupuje a6 albo a4 kombi (sam nadal nie wie co chce), a ja dostanę volvo v40 i będzie radość. Mam nadzieję, że nic w nim nie popsuję
nata - ja także polecam Przesiekę! Miałam tam pensjonat w którym regularnie szkolenia organizowałam. Czysto, rodzinnie, smaczne jedzenie i tanio.
mamusia - zdrówka!
kici - bawcie się dobrze z Gosienką!
gosienka - co do mojej mamy to nie skomentuję
i zdziwiona nie jestem
Dach nam dziś częściowo naprawili, jutro Pan Szpachelka wkracza do akcji, więc strach się bać
Dumam nad zmianą godzin pracy Kamili, bo 2-3h z jej pobytu Maciek przesypia a później ona prace kończy a ja nie wiem jak się nazywam
gosienko - mam prośbę, jakbyś kiedyś w środę lub piątek w Rio była - wpadnij proszę do Biura i przetestuj mi tą pracownicę tzn. udaj zainteresowanie, coś pooglądaj, o katalog poproś. Mam nieciekawe info zwrotne. Podobno zagaduje ludzi na śmierć i odstrasza, rekrutacja zerowa, więc nie wiem co myśleć:-(