reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hello

Wyszykowałam się, pomalowałam i leżę na kanapie i pachnę. Jak taki wypad na godzinkę może człowieka cieszyć:-)
B oczywiście pozostał przy Toyota Prius, mnie się ogólnie samochód podoba, więc niech ma swoja nową zabawkę.
13 jaka Alicja już duża i jak się zmieniła. Powodzenia w pracy i na studiach. Czasowstrzymywacz mnie też by się przydał czasami.
Gosieńka wiem, żę na ten moment to dobrze, ale jednak chciałabym, żeby się obrócił, bo wolałabym rodzić sn. Helenka się obróciła później czy już tak zostało?
Mamusia śmigaj do lekarza i uważaj na siebie.

muszę się napić kawy

reklama
mamusiu zdrówka.

ja mam dylematy urlopowe - z jednej strony chciałabym tam gdzie cieplo i lazur z wody się przebija, a z drugiej szkoda mi kasy. Kurcze wydawać takie pieniądze na tydzień - to masakra.

Polskie morze odpada, bo nie bawi mnie leżenie na piachu, kąpanie się w zimnym malo atrakcyjnym morzu więc pewnie góry. Może Karkonosze, musze pomyśleć - dziewczyny z okolic Wrocka co tam jest do zobaczenia :p

Wysłałam dzieciaki do ciotki na wieś, bo kuzynka z Australii przyjechała, więc niech się rodzinnie integrują :-) zbierali się dzisiaj tak szybko, że aż się za nimi kurzyło :-) A po południu do kina idziemy na Potworny Uniwersytet, ciekawe jak tym raziem wypadnie wizyta w kinie.
Gosieńko- super, że wypoczęliście, należało Ci się :-)
Iza- może Tośce i Bartkowi przejdzie uczulenie na komary, jak dorosną... oby
Agnieszka- no to faktycznie się narobił. My to załatwiamy zdalnie, szkoda kasy i czasu pracy automatyka ;-) niech się zajmie czymś konstruktywnym :p
Anna oj- a dokąd się koleżanka wybiera?
Mamusia- dej znać, jak po wizycie u lekarza.
Nata- ja kocham Karkonosze miłością bezwzględną. Karpacz i Szklarska są ślicznie położone. Noclegu radzę jednak szukać poza, szczególnie, że macie auto i sobie dojedziecie :-) Domki dobrze wychodzą cenowo. Osobiście uwielbiam nocować w Przesiece, bo to dobra baza wypadowa, nawet bez ruszania auta i miejscowość przecudnie położona, jest też kilka wioseczek dookoła niej i można coś znaleźć. Dookoła masz Chojnik, Śnieżkę, Szrenicę, Śnieżne Kotły, schroniska Samotnia i Strzecha, dla Julki Western City :p w Przesiece cudnej urody Wodospad, przed którym można siąść na ławeczkach i podziwiać, Kamieńczyk, Szklarki... w necie znajdziesz dużo informacji
KPN :: Karkonoski Park Narodowy
KARKONOSZE - zapraszamy w Karkonosze: Karpacz, Szklarska Poręba, Jelenia Góra, Świeradów Zdrój, Kowary, Podgórzyn, Zachełmie, Michałowice, Przesieka, Jagniątków, Borowice, Sosnówka, Piechowice, Michałowice, Górzyniec - do zobaczenia w Ka
Karpacz onLINE, imprezy, wydarzenia, noclegi Karpacz, Interaktywna Baza Noclegowa, mapa miasta KARPACZ. Noclegi w Karpaczu.
Szklarska Poręba - oficjalna strona miasta - Szklarska Poręba
Jelenia Góra - Informacja Turystyczna

To sa naprawdę piękne okolice, jeśli ktoś lubi góry, ja zdecydowanie polecam. Na Czechy można skoczyć, jak się zaprzecie to i wycieczkę do Pragi zrobicie :D można z noclegiem pod.
No i do Wrocławia możecie przyjechać :D

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :-)

Pospaliśmy dzisiaj :tak:Delikatnie mnie obudził sms od ciotki Aniezowej ;-)ale jej wybaczam bo generalnie już czas było wstawać :zawstydzona/y:
Ciepełko za oknem, zwierzyniec nakarmiłam, koty i pies stęsknione pieszczot :tak:

Nata Aniez już nasze okolice wychwaliła :tak: jak będziecie to oczywiście zapraszam też do nas, może uda nam się wrocławskie dziewczyny zwołać ( zaznaczam , ze one zawsze chętne na spotkania :tak:) i kolejne spotkanie kwietniówek zrobić :tak::-) Jak by co to się nie krępuj i daj znać :tak:

Isabela to Helka Tosię wymęczyła :-D mój szogun jak tylko wstał zaraz do basenu poleciał sprawdzać czy woda ciepła :rofl2:

Aniez czyli masz spokój w domu ;-)udanego wypadu do kina :tak:

Anna Helka się niestety nie przekręciła i trochę starchu się najadłam bo szpital w którym miałam rodzić generalnie tylko przy pierwszej ciąży kiedy dziecko jest ułożone pośladkowo decyduje się na cc a przy kolejnych ciążach ma się rodzić sn :szok: Dzięki bogu moja ginka pracowała w tym szpitalu i z ordynatorem przeprowadziła rozmowę i dlatego miałam cc :tak:
Mam nadzieję że Wiktor się przekręci teraz niech jednak sobie posiedzi grzecznie :tak:

Agnieszka szkoda ale jak by co to mu powiedz , że propozycja aktualna :tak::-)

Mamusia zmykaj do lekarza, zdrówka i oby to nie była angina , proszę mnie tu nie zawstydzać :zawstydzona/y:

Zmykam chatę trochę ogarnąć, nie ma tego dużo bo przed wyjazdem zrobiłam porządek , ale niestety trawa urosła więc muszę się z kosiarką przywitać ;-)

Miłego dnia :tak::-)

Gosieńka- buhahahahahaha... wiesz, jak ja wstałam przed 6:00 to 10:00 była dla mnie późną godziną, następnym razem obiecuję przed 12:00 nie pisać, nie dzwonić :p
A spokój mam, bo w pracy siedzę i wyjątkowo nikt nic ode mnie dzisiaj nie chce, w przeciwieństwie do ostatnich dni, więc mam czas wyjść z zakrętu i zaległości. Za to babcia ma szansę odpocząć, bo jak są inne dzieci, do tego atrakcje na dworze, to może się z ciotką w spokoju kawy napić :p

Nata- no to nie ma to-tamto, przyjeżdżaj :-) zależy kiedy będziecie, ale za mną chodzi weekend w Przesiece we wrześniu, to może się spotkamy "na szlaku".

Aniez gdyby była możliwość zdalnego dostępu to zrobiłby to z domu...niestety korporacja ta z zasady nie daje zdalnego dostępu :-( a rozmiar awarii mógł określić tylko jakiś automatyk a że akurat żadnego nie było to się ratowali A. :-) za to zapłacą za wizytę niech no ja im fv wystawie :-D
Gosieńko jasne :-) a co do spotkania to A. pyta kiedy :-D i jest chętny ;-)

ciacho z wiśniami siedzi w piekarniku ... ciekawa jestem efektu...

Część trawnika skosiłam ale jest taki gorąc że więcej nie dam rady :no:poczekam wieczorem powinno być chłodniej :tak:

Aniez tobie to wybaczę gdyby to mój małżon był to już by mu się dostało ;-) W ramach rekompensaty winna mi jesteś jakieś dobre ciacho :-p

Nata to teraz na bank musisz mnie odwiedzić , w tym samym czasie Kici będzie więc zarezerwuj sobie jeden nocleg u nas :tak:

To co laseczki która jeszcze chętna na sierpniowe spotkanie :-) ?

Idę pupę pomoczyć w basenie :tak:

reklama
Do góry