reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka
Igor wybył:-( Fajnie dzień spędziliśmy, pomimo mojego leżenia.
B zbiera się właśnie z Alicją do alergologa i zostanę sama:-( ble

MamoPaulinki zdrówka dla Małej.
Zielona uwielbiam czytać "dialogi" Kostki
Kici gratki z pełni odzyskanej wolności;-)
Gosieńka nasz dobry duszek.

Jutro B mi wycieczkę zorganizował, mam nieplanowany wypad z domu. Mam nadzieje, że sprawnie wsio załatwimy i wrócę na kanapę. W czwartek czeka mnie kolejne szaleństwo - wypad do laboratorium;-)

B w końcu znalazł auto, mam nadzieje, że najpóźniej do przyszłego tygodnia sfinalizuję zakup (na leasing się zdecydował) i od sierpnia jak już nie będę uziemiona, będę w pełni mobilna.

reklama
Witamy ponownie

Pusto, aż w uszach brzęczy, za to Tosia od 17 śpi. Chodziły z Helą spać koło 22.30, bo się rozstać nie mogły a my im terroru nie stosowaliśmy :-) Dziewczyny jak typowe kobiety, raz się kłóciły a potem godziły :-) Mateusz z W w piłkę grali :-) I zleciało za szybko :-( Żal było się rozstawać, ale już mamy plany więc czasie szybko mijaj ;-)

Kici gratuluję nowych dokumentów i nowego życia ;-)

Annaoj wytrzymaj jeszczę chwilkę. Co do Karen nie doradzę. A z autem na czym w końcu stanęło?

Basiu Tosia jak jest zmęczona tak jak teraz na przykład chodzi spać wcześnie i śpi do rana :-)

MamoPaulinki oby już szybko żadna choroba Paulinki nie dopadła :tak:

Aniez witaj w klubie, Tosie tak pogryzły komary, że ma bąbel na bąblu, w tym jeden na buziaku.

Monia haha uśmiałam się z komarów wchodzących kominem :-D :-D U nas rajd pomaga, jak była Gosienka pojechałam kupiłam i siedzieliśmy z włączonym światłem i nic ani jednego jupi :-)

Nata trzydniówka, myślałam, że można tylko raz...

Agnieszka i taki dzień z nic nie robieniem jest konieczny.

Idę w wanne :-) i poczytać :-) I czekam na telefon od Gosienki :-)

A i zdjęcia Wam wrzucę :-)

Witam kwietniowe mamusie.
Dla tych które nas jeszcze pamiętają =oto Ala teraz:)

Uploaded with ImageShack.us

Ja niestety jestem wyjęta z tej czasoprzestrzeni i wciśnięta do jakiegoś matrixa.
W maju 2012r zaczęłam prawo i w grudniu 2014r mam zamiar się obronić. We wrześniu 2015r. egzamin na aplikację adwokacką -niby daleko a z książek nie wyłażę.
Żeby nie było tak łatwo w pracy pomimo bycia kierownikiem w jednej działce, dostaję też drugą więc już nie wiem jak się nazywam i kiedy te 8h mija. Przećwiczyłam już siedzenie w pracy po 10h na dobę ale później chodzę jak zombie przez resztę dnia. Jeśłi ma ktoś na zbyciu czasowstrzymywacz to chętnie kupię:)

Ala póki co jest u babci do 20 lipca, od 27go na trzy tygodnie jedzie z tatą na wczasy.

Tak patrząc na ten opis stwierdzam, ze niewiele się działo przez ten ostatni rok:) a prawie go nie pamiętam.
Mam nadzieję , ze życie zwolni i będę miała czas wpadać tu częściej. Czytam co u Was się dzieje, czas tak szybko leci, dzieci tak szybko rosną:)

13! Wszelki duch :-) cieszę się że wpadłaś! A Ale śliczna dziewczynka :tak: O tak studia prawnicze potrafią wykończyć ;-) a najgorsze że ustaw i kodeksów na pamięć wymagają... co jest totalną głupota ... w każdym razie powodzenia i życzę ci żeby życie zwolniło :tak:

Chłopcy śpią, A. na awarii w Legnicy... cisza... i nie mam co robić :-D dawno tak nie miałam :-D ale ta nuda mi się przyda :-)

Dobranoc :-)

Witam się wtorkowo.
Jutro jadę odebrać w końcu nowy d.o. i p.j. w końcu będę miała oficjalne dokumenty z moimi tylko moim nazwiskiem :-D

:-D:-D gratulacje !! Miłego wywczasu u Gosieńki .

Annaoj - i na czym w końcu stanęło ?

13x13 dajesz czadu kobieto :tak: niech Ci dobrze nauka idzie .
Może chcesz mi w ramach treningu pozew napisać he he ?

Hejka

Wróciłam do mojej sekty ;-):-D
Widzę że spekulacje były gdzie postanowiłam zniknąć :-p
Byliśmy u Isabelowej rodzinki, ja z Helką i Mateuszek:tak: Było super, wesoło, głośno czasem nawet za bardzo :rofl2: ale to nic wypoczęłam, nagadałyśmy się , dziewczynki w sumie się zgadzały no może z małymi wyjątkami ale krew się nie polała;-) Mateusz tylko czasami miał dosyć ich wrzasków i ciągłego gadania ;-)

Podróż minęła nam spokojnie, w sumie prawie 4 godziny autobusem i godzinkę busem. Helka jest stworzona do podróżowania, 3 godziny spała i nic ją nie ruszało, jak się obudziła to zajęła się jedzeniem i tak do samego Wrocławia.
Przyjechałam to oczywiście obowiązkowy obchód zwierzyńca, włączyłam pranie i czekam więc mam czas dla was :tak:

Emilo jutro przyjeżdża :tak: stęskniony bardzo, kazał sobie super obiad zrobić i ciacho z galaretką które lubi :tak:Tak więc jutro już całą rodzinka w komplecie i to jest to co mamusia lubi najbardziej ;-):-)

Agnieszka to co mam kawę szykować dla A ? ;-):-)jak tak blisko nas jest :-) Też mam więcej czasu jak trole w szkole i przedszkolu ale w wakacje to szał ciał, ciągle mam tyły :zawstydzona/y:

13x13 witam witamy drogą panią ;-)Alicja bardzo wydoroślała :szok: Powodzenia w pracy i na studiach :tak:

Anna przykro mi z powodu Karen, decyzja mega trudna :-(Nie obwiniaj się tylko proszę bo to nic nie zmieni a w twoim stanie stres jest niepotrzebny. Super że Wiktor już taki duży i powiem ci ze dobrze że na pupie siedzi bo dzięki temu pessar trzyma :tak: Helka też pośladkowo była ułożona i moja ginka mówiła że gdyby była główkowo to na bank pessar by nie wytrzymał parcia :no: Dobrze że małżon w końcu auto znalazł :tak:

Kici nie ma za co ;-) teraz tylko musimy mieszać w garach aby pogoda była :tak:Zwykły dowodzik a tak cieszy ;-):-)

Zielona &&&& coby wszystko poukładało się po twojej myśli:tak:

MamoPaulinki zdrówka dla Paulinki niech choróbsko odpuści .

Nata dobrze że wysypka zniknęła a lekarka no cóż ...:no:

Monia zdrówkia dla Hani bidulka oby to nie była astma :no: witaj w klubie tęskniących mam ;-)Jeśli chodzi o komary to jak by miały u ciebie wysysać tłuszcz to na bank by biedne zdechły z głodu :-p

Aniez biedny Bartula :-( dobrze że już lepiej. Czyli nawet na wycieczkach kury królują :-D Mówisz że wasza psica się wylaszczyła :-D no ale jak ma się takich właścicieli to co się dziwić :-p

Basia może ty w tym roku do mnie wpadniesz:tak: i od razu możesz sernik zrobić kusicielko:-p

Aniam do legolandu to moi chłopcy też by chętnie pojechali :tak:

Maonka super że spotkanie udane :tak: dobrze że szczęśliwie dojechałyście :tak:

Elvie ty jak zawsze zalatana ;-) dzisiaj twoją mamę spotkałam , na pewno ci opowie bo akurat nam wąż od klimy w aucie pękł, huk masakryczny a ona właśnie przechodziła ;-) jak zobaczyła że ja z auta wychodzę to od razu do mnie podeszła i biedna tak przeżywała od razu swojej koleżance opowiedziała że koleżanką Elwiry jestem itd...:-)cała twoja mama :-D

Isabela Helka padła przed godziną więc też mega zmęczona była :tak: no i S powiedziała że jutro do Tosi jedzie :-D Buziaczki i dziękuję raz jeszcze:-)

Przepraszam za elaborat ale ja muszę być na bieżąco ;-)

Spokojnej nocy :-)

13x13 dzien dobry - -ostatnio zastanawiałam się co tam u Ciebie.

Iza - też się zdziwiłam, ale okazuje sie, że to nie jest nic nadzwyczajnego taka druga trzydniówka

Dzień Dobry - to będzie fajny dzień. Ja zmykam do pracy

Witam,
Gosieńko jak ty wróciłaś to A. też wrócił do domu :-D Awaria była taka "duża" że pojechał, zmienił jeden parametr i było gotowe :no: ehhh ale tak to jest jak w takim dużym zakładzie nie ma automatyków bo albo na urlopie, albo na wyjeździe albo ostatni dzień w pracy i bez żadnych praw dostępu do systemu... ;-)
Nata jak zwykle skowronek :tak:

Zapowiada się chyba ładny dzień. Słonko świeci, cieplutko jest tylko coś się niebo mgłą od zachodu zaciąga... więc nie wiadomo co z tą pogodą w ciągu dnia się stanie.

Miłego dnia!

Witamy i my :-)

Właśnie sącze kawkę, Tosia już wykąpana (po tym jak wczoraj padła nie budziłam jej), wstała o 7. spała ponad 14 godzin :szok:, widocznie była baaardzo zmęczona. Mamy dziś amblitny plan sprzątanie i gołąbki :-) Tylko najpierw do miasta po mięsko :-)

13x13 wieki temu kobieto tu byłaś, podziwiam za prawo, ja studjuję również i już momentami mi to uszami wychodzi.

Gosienka
Tosia też miała jutro wyjeżdżac :-D

Agnieszka a u nas się ochładza, tzn tak do 22 stopni :-)

Nata mnie już chyba nic na tym swiecie nie zdziwi :nie:

Miłego dnia

reklama
13 fajnie, że pokazałaś nam Alicję , rzeczywiście zapracowana z Ciebie kobietka trzymam &&& aby wszystkie egzaminy szły gładko.
gosienko super, że miło spędziliście czas u Izy , a to że jesteś super babką i każdemu pomożesz to już mówić nie muszę Anioł nie kobieta!
isabela idę szukać fotorelacji psiapsiułek:tak:
kici gratulacje Panno B.T. ;-):-)

a ja podejrzewam u siebie anginę, za chwilę spróbuję dodzwonić się do lekarza bo temperatura i ból gardła nie dają mi żyć :zawstydzona/y:

Do góry