reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Annaoj , no dorgę to wy tam macie lepszą niż my :-D A myślałam , że u mnie jest taka masakra . Zaraz 10ty - za chwilkę 20 dni leżakowania Ci zostanie . A to już naprawdę nie wiele :tak:

Ale pustki , pogoda ładna , to co się dziwić :-D

reklama
Hej witam na chwilkę.
Młodej się pogorszyło w sobotę i musieliśmy antybiotyk podać bo dusiło ją strasznie, prawie wymiotowała od tego kaszlu. Wczoraj rodzina J dowiozła nam syrop z mleczu i jak 3 razy go wypiła tak dziś już sporadycznie zakasłała. Ale dalej na lekach.
Jest tak niemożliwa, ciągle krzyczy albo beczy, że ani porozmawiać nie można przy niej ani nawet tv ooglądać:no: Teraz zasnęła a ja upajam się ciszą;-)

Anna tulam. Robicie tak wiele dla Karen, że nie możesz się obwiniać... No i leż i uważaj, bo ja tu wchodzę z duszą na ramieniu i pierwsze sprawdzam czy grzecznie w dwupaku się trzymasz ;-) Taki już mam od mojego porodu, takie zboczenie.

Pozdrawiam wszystkie kwietniówki.

MamoPaulinki, mam nadzieje, ze Malej juz niebawem kaszel przejdzie.

U nas gorac niemilosierny, wiec bez zmian.
W ciagu nastepnych 55 dni powinnam dostac odpowiedz z emigracyjnego i dowiem sie wreszcie, czy moge isc do pracy, czy mam wracac skad przybylam, a ze mna Konstancja.

Mala ciagle gada swoim dialektem, choc co chwile powie jakies slowo zrozumiale dla wszystkich i jest ono po angielsku, choc zdarzaja sie jej tez poslkie slowa.

W sobote poszlismy ze starym na strzyzenie. Mlodej reakcja:
- tata funny :-D, mama ... funny :-), dzidzia pretty:cool2:

W piatek z kolei kupowalam z Kostka kartke dla prababci na 90 urodziny i mowie, bezmyslnie, ze to dla babci na urodziny. W domu musialam tort narysowac, mloda domalowala jakis balon i kilka tworow, ktore maja byc drzewem, domem babci i czyms tam jeszcze. Dzis rozmawiam z mama na skype, mloda krzyczy:
- CAKE!!! CAKE!!!
Przyniosla obrazek i podtykajac pod kamerke wykrzyknela
- Happy birthday, babo!

Witam się wtorkowo.
Jutro jadę odebrać w końcu nowy d.o. i p.j. w końcu będę miała oficjalne dokumenty z moimi tylko moim nazwiskiem :-D

Witam
Ależ tu tłoczno ;-) :szok: ale wcale się nie dziwię :tak:

Idę się wyprostować troszeczkę i zmykam po chłopców do przedszkola :-) Ehhh dobrze mi :tak: porobiłam już co trzeba było i mam luz więc popołudnie tylko dla mnie i dzieci :-) w dodatku na obiad pizza :-) więc zadnego gotowania :-D

Kici gratulacje ;-) :tak:

Witamy i my :-)

Gosienka z dzieciakami pojechała Tosia za nimi od 10 minut płacze a i mamie się smutno zrobiło :-( By odezwiemy się wieczorkiem to wrzucę wam zdjęcia :-)

chciałam powiedzieć, że dzięki gosienkag nie będziemy z Q siedzieli w Warszawie w czasie urlopu :-) DZIĘĘĘĘĘKUJĘ poraz n-ty i jeszcze wiele razy Ci podziękuję za zaproszenie!

reklama
Na Gosienke zawsze można liczyć :D

Padam.

Anna oj uważaj na siebie, koniec lipca juz za pasem :p poleci, jak z bucza strzelił. Karen jest wazna, ale kropek najważniejszy.

Zielona ja nie wiem, jak Ty te temp.wytrzymujesz. Kostka ma super pomysły ;) ważne, ze z mowa jest postęp :D

Idę, bo muszę jakiś obiad zrobić :/ potem wpadne.

Do góry