reklama
basia0412
Fanka BB :)
witajcie niedzielnie
wczoraj wysprzątałam mieszkanie a mąż zabrał małego na wieś na cały dzień:-) bo dzisiaj mamy gości na obiedzie. Upiekłam też pyszny sernik z polewą kajmakową i migdałami mniami:-)
Mały wczoraj zasnął w samochodzie i spał do rana :-) tak od 6 do 7 rano
monia zdrówka dla H trzymam kciuki aby to nie była astma
aniam udanego wypadu życzę
elvi jak widzę dalej w ciągłym biegu
annaoj nieźle no niech tak nie biadoli sama przecież w ciążę nie zaszłaś więc teraz niech ci pomaga
aniez on ma takie napady ale naprawdę bardzo rzadko w przedszkolu tylko raz zdarzyło się że uderzył i to było na początku chodzenia w domu też te ataki nie są bardzo częste ale jak przychodzi taki dzień to ręce opadają. Brawa dla psinki widać dobrze jej u was
Biedny Bartuś z tym uczuleniem
maonka fajnie że spotkanie wam się udało
nata niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia
wczoraj wysprzątałam mieszkanie a mąż zabrał małego na wieś na cały dzień:-) bo dzisiaj mamy gości na obiedzie. Upiekłam też pyszny sernik z polewą kajmakową i migdałami mniami:-)
Mały wczoraj zasnął w samochodzie i spał do rana :-) tak od 6 do 7 rano
monia zdrówka dla H trzymam kciuki aby to nie była astma
aniam udanego wypadu życzę
elvi jak widzę dalej w ciągłym biegu
annaoj nieźle no niech tak nie biadoli sama przecież w ciążę nie zaszłaś więc teraz niech ci pomaga
aniez on ma takie napady ale naprawdę bardzo rzadko w przedszkolu tylko raz zdarzyło się że uderzył i to było na początku chodzenia w domu też te ataki nie są bardzo częste ale jak przychodzi taki dzień to ręce opadają. Brawa dla psinki widać dobrze jej u was
Biedny Bartuś z tym uczuleniem
maonka fajnie że spotkanie wam się udało
nata niestety nie pomogę bo nie mam pojęcia
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
dzieńdoberek
Dzisiaj wraca moje dziecko:-) Musiał być wyjątkowo grzeczny, bo dziatki stwierdziły, że we wtorek albo środę jadą znowu to go zabiorą, tak że za długo się nim nie naciesze:-(, no ale najważniejsze, że on zadowolony. Mama moja pewnie będzie marudzić, bo w następnym tygodniu jedzie z dziadkami na tydzień nad morze. Ach ta rywalizacja babcina
Monia dobrze, że Hani lepiej, oby na dłużej.
Nata nie pomogę, jak nie zniknie to może do pediatry skoczcie.
Aniez pies się we właścicielkę wdał po prostu:-)
Biedny Bartuś.
Aniam cały czas się pocieszam, że za rok sobie odbiję. Najwyżej sama z dzieciakami będę kursować, a B będzie na nasze wojaże w domu pracował;-)
Basia aż ślinotoku dostałam proszę mi teraz kurierem kawałek sernika wysłać;-)
miłego dzionka
Dzisiaj wraca moje dziecko:-) Musiał być wyjątkowo grzeczny, bo dziatki stwierdziły, że we wtorek albo środę jadą znowu to go zabiorą, tak że za długo się nim nie naciesze:-(, no ale najważniejsze, że on zadowolony. Mama moja pewnie będzie marudzić, bo w następnym tygodniu jedzie z dziadkami na tydzień nad morze. Ach ta rywalizacja babcina
Monia dobrze, że Hani lepiej, oby na dłużej.
Nata nie pomogę, jak nie zniknie to może do pediatry skoczcie.
Aniez pies się we właścicielkę wdał po prostu:-)
Biedny Bartuś.
Aniam cały czas się pocieszam, że za rok sobie odbiję. Najwyżej sama z dzieciakami będę kursować, a B będzie na nasze wojaże w domu pracował;-)
Basia aż ślinotoku dostałam proszę mi teraz kurierem kawałek sernika wysłać;-)
miłego dzionka
Witam
My standardowo pobudkę sąsiadom zrobiliśmy, bo jak Lucky idzie przez wieś to wszystkie szczekacze ujadają.
Teraz po śniadanku odpoczywam a M. dzieciaki ogarnia.
aniez - ja Bartuś?
basia - kocham serniki, ale ostatnio zdecydowanie mniej ciast piekę, bo jak upiekę to prawie całą blachę sama zjem:/
annaoj kce - jak znosisz te upały?
My standardowo pobudkę sąsiadom zrobiliśmy, bo jak Lucky idzie przez wieś to wszystkie szczekacze ujadają.
Teraz po śniadanku odpoczywam a M. dzieciaki ogarnia.
aniez - ja Bartuś?
basia - kocham serniki, ale ostatnio zdecydowanie mniej ciast piekę, bo jak upiekę to prawie całą blachę sama zjem:/
annaoj kce - jak znosisz te upały?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam się póki jeszcze mam chwilę :-)
Ewidentnie mi służy fakt że dzieciaki chodzą do przedszkola. Po pierwsze mam porobione na bieżąco, sporo odkładanych prac też jest na finiszu, a do tego jak dzieci przychodzą z przedszkola to mam dla nich czas i spędzamy go dużo bardziej kreatywnie niż jak byli w domu...
No ale czas na BB to mam w tygodniu wieczorami (jak już chłopaki leżą w łóżkach) lub do południa. A w weekend to wiadomo max czasu dla rodzinki.
Wczoraj była u nas kuzynka z pociechami to się wyszalały dzieciaki. Dzisiaj zjemy obiad robimy małą siestę i zmykamy na rowerki a potem do mojej mamy bo wróciły z siostrą z wycieczki do Włoch :-)
Wronka właśnie jak tam?
Monia zdrówka dla H. oby to jednak nie była astma &&&
Aniez masakrycznie reaguje Bartuś na to latające dziadostwo biedny ...
Dorotko mam nadzieję że u was już lepiej?? Jak się czujecie obie z Paulinką?
Dobra zmykam udanej niedzieli!
Ewidentnie mi służy fakt że dzieciaki chodzą do przedszkola. Po pierwsze mam porobione na bieżąco, sporo odkładanych prac też jest na finiszu, a do tego jak dzieci przychodzą z przedszkola to mam dla nich czas i spędzamy go dużo bardziej kreatywnie niż jak byli w domu...
No ale czas na BB to mam w tygodniu wieczorami (jak już chłopaki leżą w łóżkach) lub do południa. A w weekend to wiadomo max czasu dla rodzinki.
Wczoraj była u nas kuzynka z pociechami to się wyszalały dzieciaki. Dzisiaj zjemy obiad robimy małą siestę i zmykamy na rowerki a potem do mojej mamy bo wróciły z siostrą z wycieczki do Włoch :-)
Wronka właśnie jak tam?
Monia zdrówka dla H. oby to jednak nie była astma &&&
Aniez masakrycznie reaguje Bartuś na to latające dziadostwo biedny ...
Dorotko mam nadzieję że u was już lepiej?? Jak się czujecie obie z Paulinką?
Dobra zmykam udanej niedzieli!
byliśmy z Małą na ostrym dyżurze - to co usłyszałam od Pani dr - tyle to ja wiedziałam przed pojechaniem. Spojrzała i zapytała czy nie zmieniłam proszku - no rzesz kur... gdybym zmieniła, to nie leciałabym w niedziele z dzieckiem do szpitala. Jutro idzmy do naszego pediatry - jak usłyszę to samo bez żadnych badań, wymazów - to stracę wiarę w służbę zdrowia
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Aga i bardzo dobrze, należy Ci się czas dla siebie.
Nata mam nadzieje, że pediatra będzie bardziej kompetentny.
Elvie bardzo Ci zazdroszczę tych spacerów.
B przywiózł dzisiaj Karen, poryczałam się, nie widziałam jej parę tygodni i myślałam, że jest lepiej
. Dociera do mnie, że chyba nie unikniemy najgorszego....
Jeszcze B mnie owarczał, że ma dość, że wiecznie ryczę z powodu psa i że dawno trzeba było ją uśpić, bo tyle już się od lutego napłakałam i że na pewno przez to wszystkie moje problemy
Nata mam nadzieje, że pediatra będzie bardziej kompetentny.
Elvie bardzo Ci zazdroszczę tych spacerów.
B przywiózł dzisiaj Karen, poryczałam się, nie widziałam jej parę tygodni i myślałam, że jest lepiej
Jeszcze B mnie owarczał, że ma dość, że wiecznie ryczę z powodu psa i że dawno trzeba było ją uśpić, bo tyle już się od lutego napłakałam i że na pewno przez to wszystkie moje problemy
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Annaoj, przykro mi bardzo. Wiesz, moze rzeczywiscie - jesli psina cierpi - trzeba Karen pozwolic przejsc na druga strone teczy i niech biega tam sobie za skrzydlatymi kotami. Tulam
reklama