reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

gosienko dobrze dobrze;-) na razie potwierdzone tylko testem ciążowym, jutro będę miała wynik beta a w czwartek idę do ginekolog więc na razie ostrożnie bez wielkiego łał, żeby nie było rozczarowań

reklama
Mamusia to zaciskamy mocno kciuki, aby było dobrze :-)

Hej
Młoda wstała dziś o 5!!! Wzięłam ją do łóżka, myślałam, że jak się przytuli to uśnie, ale gdzie tam, kręciła się po łóżku, w końcu usiadła na fotelu koło łóżeczka Leonka i stwierdziła, że go pilnuje. Dobrze, że mąż ma jeszcze urlop, to zawiózł ją do przedszkola, chodzi tylko jeszcze ten tydzień i dalej w kimę.
Powiem Wam, że w końcu Alicji nos puścił, już jej nie leci i ma odetkany, kaszel też się skończył, zyrtec bierze codziennie i te leki pomogły co nam w końcu przepisała lekarka z częstochowy. I wyjazd chyba też posłużył, dziecko było od rana do wieczora na dworze, pomimo deszczu czy zimna.
W środę idziemy na badanie słuchu.

Annaoj i jeszcze tylko 43 dni
Mamopaulinki będę od wtorku do niedzieli w cz-wa, może masz ochotę wyskoczyć na spacer?

Anna oj- ja Cię podliczać nie będę :p co czytasz? Nogi do góry, żeby krążenie dobre było :D i pij dużo, bo gorąco... na leżaku w cieniu możesz leżeć?

Gosieńka- sokole oko :p

Mamusia- gratulacje i &&& :-)

Ech ja głupia obiecałam Helence że po nią do przedszkola przyjadę rowerem :baffled: i wszystko by było ok gdyby nie te 30 stopni za oknem :wściekła/y: Wodę zakupiłam i wcześniej wyjadę coby zaliczyć z dwa przystanki ;-)

Aniez a co myślałaś że w tym wieku to ja już niedowidząca :-p:-D a to po części dzięki tobie bo na wątku kulinarnym przepis szukałam od ciebie i mi się Mamusi suwaczek pojawił :tak:

Maonka super że Alicja ma się już dobrze :tak:

Gdybym się nie pojawiła to znaczy że padłam gdzieś po drodze ;-):-)

Gosieńka- no ja bez soczewek/ okularów jestem ślepawa :p

Dzwoni mama z Wawy i mi mówi, że tam 22 stopnie, czemu się pytam, u nas patelnia??? Wyszło mi, że z Aniamową muszę się w lecie na rejon zamieszkania zamienić, w sumie mojemu staremu Wawa by bardziej pasowała, a ja mogę pracować skądkolwiek... nawet z Koziej Wólki :) byle net był.

aniez u mnie też dzisiaj bez słoneczka i jakies 22, 23 stopnie:-), jutro ma być gorzej.

Wrócilam wlasnie od lekarza, bylam na zdjęciu gipsu ufff, jednak Pan doktor mnie mocno zaskoczył wypisując kolejne zwolnienie, dotsalam aż do 06.08:szok:, myslalam ,że mu sie miesiące pokickaly i mówię ,że chyba do 6 lipca, a on do mnie 'nie prosze pani sierpnia", teraz mam się skupic na rehabilitacji i uważac na noge jak nie chce wrocić do nich ponownie:eek:. Tylko jak ja to powiem szefowi:baffled:, dzisiaj ma u mnie być nie wiem jak się przygotować na tę rozmowę hhmm.

Gosienko mam nadzieje,że nie padlas po drodzę:-0

maonka dobrze,ze z Alą lepiej...

mamusia gratulacje...trzymam kciuki za betę:-)

annaoj wypoczywaj:-)

zielona ja tez mam do kina 40 min w jedną strone hahaha, a mieszkam w Bydzi:-), a przepraszam teraz mam jakieś 20 min bo nastepne kino powstało:-)

basia...jak zdrowko juz lepiej czy jeszcze Cię dusi??

ok lece dalej do pracy...

Mamusia gratulacje i kciuki:-)
Maonka jak najbardziej w przyszłym tygodniu przyjeżdżasz jak dobrze zrozumiałam? W takim razie do nas zapraszamy, mamy blisko do promenady, lasku aniołowskiego, łąki po drugiej stronie ulicy;-):tak:
Wronka noga najważniejsza. I rehabilitacja rzecz jasna;-)
Wpadam na chwilę bo burza idzie a duchota taka, ze przyda się chłodek na wieczór;-)

Witam:)

Młoda pobiegała, padła i śpi. Upalnie przestało być i jak na moje oko - będzie burza.
Pies śpi na płytkach, nawet wody nie chciał. A M. standardowo w pracy. Na dodatek jutro jeszcze dłużej zostaje, bo ping-ponga mają.

mamusiu - GRATULUJĘ i kciuki mocno zaciskam!

gosienko - jak wyprawa rowerowa? Lenka Cię dzisiaj wspominała, bo jaja na śniadanko gotowałyśmy:-)

wronka - nogi mają Ci służyć do końca życia, więc rehabilitacji im nie żałuj.

aniam - piękne ubranka nam wysłałaś, a Lenkowa kiecka to w ogóle szałowa! Dziękujemy!

Puściłam Macia z gołą pupą. Upał taki, że żal by się w pampersach parzył. Ubaw przy tym miałam nieziemski, bo jak sika to palcem pokazuje i pyta "cio to?" On w ogóle teraz na etapie "co to?" jest i potrafi po 100 razy o to samo pytać, więc ćwiczymy cierpliwość:-D Pobiegał godzinę i wlazł we własną kupę, więc prysznic obowiązkowy zaliczył. Pupa lepiej wygląda a ja się dzisiaj dopatrzyłam, że M. nie kupił sudocremu tylko jakąś identycznie wyglądającą podróbę.

reklama
Mamusia, gratuluje i kciuki zaciskam. Wlasnie wczoraj zastanawialam sie kiedy u Ciebie nowy suwak sie pojawi, a tu taka nowina :tak:

Wronia, Jak slysze Bydzia to mi sie przyponia ¨do Bydgoszczy bede jezdzil...¨ Hehe, czasem samo mi sie na usta cisnie, bo tu niby stolica, a kin jest moze z 15... Filmy dla dzieci graja w kilku, a poza tym niewiele tych filmow dla maluchow jest... No ale nic to.

Gosienka, hehe zobaczymy co za rok sie stanie ;-)

Do góry