Dzieńdoberek :-)
Kolejny upalny dzień się zapowiada,
Aniam ty w swoim żywiole jesteś ciepłolubny człowieku ? ;-):-)
Synuś dzwonił i zachwycony, oczywiście nie tęskni :-(
Jeśli chodzi o spanie to u mnie to bardzo różnie, wszystko w zależności czy małżon w domu, bo wtedy zajmie się dzieciakami rano ;-) i ja mogę pospać a to lubię .Jak go nie ma to wstaję bo muszę ale podobnie do Aniez rano z kijem nie podchodź ;-) Wieczorem lubię posiedzieć oj tak
U mnie dokładnie tak samo jak małż jest w domu to jakoś mniej zorganizowana jestem, a bo choć kawę wypić a na spacer a posiedź :-) zresztą jak jest już za długo to zaczyna mi przeszkadzać ;-)
Co do czasu spędzanego z dziećmi to niestety takie czasy i różne prace ale zawsze powtarzam że nie liczy się ilość tylko jakość spędzonego czasu
Anna już tylko 43 dni

narobiłaś mi smaka na czereśnie a u nas jeszcze nie ma :-(
Aniez prasowanie powiadasz? Ja z nim walczę drugi dzień

bo ciągle coś z suszarki ściągam

ale ja lubię.Następnym razem jak będziecie to zabieraj ze sobą przy piwku też można prasować

To może kobieto podszkolisz się w piłce nożnej i z synkiem pograsz

ciocia gosienka kiedyś grała w drużynie piłkarskiej
Mamusia super że weekend udany

Jak mi się dzisiaj nie chciało wstać więc łączę się w bólu
Basiu zdrówka dla was. Co do pępowiny to pogadamy i zobaczymy co ty ze swoją zrobisz

Ja flirciara

no co ty wszyscy panowie 50+ ;-) ale powiem ci że mają więcej wigoru niż mój 35+ małż
Zielona zgodzę się z tobą, że jak szanowny małż jest w domu to Helka kociego rozumu dostaje

ale to pewnie dlatego że wie że tatę ma dookoła palca owiniętego ;-) Czyli jeszcze rok ... i będziesz miała luzik
Elvie no co ty ja na słońcu nie lubię się wylegiwać, nogi do słońca wystawiłam a reszta ciała spokojnie w cieniu orzecha została

co do pupci Maćkowej to umyj wodą , delikatnie wysusz i posmaruj najlepiej bephantenem jak nie chcesz sudocremu
MamoPaulinki &&&&& za przedszkole, mieszamy intensywnie w garach

Ja nie wiem czym cię twój mega spokojny małż zdenerwował ;-):-)
Musze sobie na dzisiaj jakąś pracę wymyślić bo siedzieć na pupie nie lubię;-)
Miłego dnia :-)