Dzieńdoberek :-)
Widzę że wczoraj większość monitorów była opluta
:-) Też się z tego śmieję tylko tak sobie myślę , że bez stanika kurna biegała
a moim piersiom to raczej daleko do młodych i jędrnych ;-)
Zaliczyliśmy wczoraj imprezę na zakończenie sezonu tanecznego, oj jak boli głowa
przyznam się że chyba z 5 drinków wypiłam i generalnie luzik . S się śmieje że ja trzeci weekend z rzędu imprezuję
Dobrze że córcia spokojna i pospałyśmy do 10 bo gdyby tu były dzieciaki Aniezowej to na pewno bym sobie nie pospała ;-)
Aniez ciacho powiadasz z truskawkami to ja już jadę
:-) Wiesz co ja w kolejny poniedziałek będę we Wrocku w zoo z Helenką więc spokojnie możesz ciacho w niedzielę zrobić i R mi je gdzieś podrzuci
Też nienawidzę wielkich sklepów,jak dla mnie za dużo bodźców i gubię się , ale ja ze wsi jestem ;-)
Brawo dla Bartusia, czyli następnym razem na wycieczkę rowerową jedziemy?
Onka super , że Karolinka tak ładnie rośnie :-) Mam nadzieję że Natalka wkrótce opanuje sztukę robienia kupy ;-) Niektóre dzieciaki potrzebują na to więcej czasu, cierpliwości
Sospettosa Witaj :-) Fajnie że się odzywasz, sytuacji nie zazdroszczę
Odrzuć te głupie myśli , że Adaś cię nie potrzebuje bo jak nie to cię znajdziemy ;-) Tak to jest ze dziecko bardzo się przywiązuje emocjonalnie do tego rodzica z którym przebywa cały czas a tak jest u was. Mam nadzieję że wszystko się ułoży &&&&& mocno zaciskam
Nata czyli ty nadal zabiegana ? Zdrówka dla Julki oby to nic poważnego.
Aniam ty to szalona kobieta jesteś
kurna jak by cie te szerszenie dopadły
następnym razem zawołaj do tego specjalną ekipie.
Agnieszka brawo dla J , może go te żelki tak zmobilizowały ;-) Ty dobrze sprawdź te walizki bo coś ostatnio masz sklerozę jak się pakujesz
Łączę się w bólu też mi się nic nie chce
Anna dobrze że już w domu jesteś . Chyba musimy ci kamerę w domu zamontować coby cię pilnować abyś pupy nie ruszała ;-)W takim razie do lipca odliczamy i niech Wiktor ciotek słucha
Zielona jak tam papiery, wygrzebałaś się czy masz przerwę weekendową ?;-)
Podbijam pytanie Agnieszki, w związku z tym że nie mam FB napiszcie proszę co tam u
Elli jak dziewczynki?
Jeszcze jedno, moje spa już otwarte, wczoraj basen rozłożyliśmy, woda nalana więc zapraszam chętnych
kąpiele błotne gratis ;-)
Miłego dnia kwietnióweczki :-)