reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Kici- ja nie mam pomysłu, bo moje wszystkojedzące ;-)

Basia- no czasem tak jest, że wciąż pod górę :( oby od teraz karma się odwróciła.

DOrota- no padłam ze śmiechu i leżę... cały Kuba, cały on :-)

Dziewczyny, które były, dajcie mina priva mejla to Wam udostępnię foty, może coś w nich jeszcze ciekawego znajdziecie, bo wiadomo, że wszystkich nie wrzuciłam, bo się nie da.

reklama
coraz bliżej wolne, coraz bliżej wolne :) Matko ja dni zaczynam odliczać, jeszcze 25 dni (jeśli dyrka pójdzie na zamianę podczas rekrutacji, jak nie to sie chyba potnę).Super, że spotkanie udane. Z Gosieńką wczoraj rozmawiałyśmy, że fajnie byłoby w wakacje jeszcze jedno zorganizować. Ja w wakacje będę u Gosieńki, może się uda się nam spotkać w większym gronie.U mnie też jak coś to chata otwarta dla Was, zwłaszcza w wakacjeJa to nigdy na spotkanie w roku szkolnym nie dojadę, chyba, że w okolicy, bo T ma w każdy weekend mecz lub sparing, poza lipcem i grudniem. Tylko tak sobie myślę - może byśmy wspólnego sylwestra w większym gronie zorganizowali w górach czy nad morzem- wszystko jedno. Wiem, że wcześnie, ale my jak coś się piszemy :)))Dorotko fajnie, że udało się wam trochę oderwać, Paulinka jest pewnie zmęczona, każde dziecko by tak zareagowało po tak intensywnym weekendzie, zresztą pogoda jest beznadziejna, dorosłych wykańcza, a co dopiero dzieci.Isabela gratulacje tak pięknie zdanych egzaminów. Migreny współczuję.Kici, Basia a próbowałyście wymyślać kolorowe kanapki. Ja zaważyłam, że Majka chętniej je warzywa jak pomaga w robieniu np. sałatki, wrzuca składniki i miesza, czasami zanim zrobimy sałatkę to ona po`lowę jej wyje w trakcie przyrządzania. Fakt, że ona niektóre warzywa uwielbia.https://www.google.pl/search?q=kolo...og&sa=N&tab=wi&ei=NsisUdjWGIfVsgaysoDQDwAniez jak będziesz zamawiać te kalosze na obcasie to ja się dołączam do zamówienia, takie mi się podobają- kokardki odetnę i będzie git, a przydadzą się z pewnością bo leje i leje.Wholesale Wedge Heel Tall Women amp; Ladies' Rain Boots with Leopard Pattern Black and Beige Knee High Fashion Kn, Free shipping, $42.51-47.2/Piece | DHgate Wronia mam nadzieję, że szef wymyślił rozsądne rozwiązanie i pozwoli ci zostać w domu z tą nogą.Gosienko ciebie i Sebcia to trzeba ozłocić :))Mamusia ale fajnie weeken spędziliście, Ja od jutra zaczynam jeden wielki maraton, zajęcia od rana, o 15:30 rada, o 17tej muszę się urwać z rady na zebranie w przedszkolu, T po pracy jak zwykle trening, wiec pewnie do domu z Mają po 19tej ściągniemy, do piątku podobnie, w sobotę dzień adaptacyjny w przedszkolu, później oderwanie od pracy i spotkanie ze znajomymi, ale w niedzielę zajęcia od 8mej na uczelni, grrr.Teraz zmykam do układania ostatniej (!!!) pracy klasowej w tym roku szkolnym.Miłego wieczoru!

coraz bliżej wolne, coraz bliżej wolne :) Matko ja dni zaczynam odliczać, jeszcze 25 dni (jeśli dyrka pójdzie na zamianę podczas rekrutacji, jak nie to sie chyba potnę).Super, że spotkanie udane. Z Gosieńką wczoraj rozmawiałyśmy, że fajnie byłoby w wakacje jeszcze jedno zorganizować. Ja w wakacje będę u Gosieńki, może się uda się nam spotkać w większym gronie.U mnie też jak coś to chata otwarta dla Was, zwłaszcza w wakacjeJa to nigdy na spotkanie w roku szkolnym nie dojadę, chyba, że w okolicy, bo T ma w każdy weekend mecz lub sparing, poza lipcem i grudniem.Tak sobie myślę - może byśmy wspólnego sylwestra w większym gronie zorganizowali w górach czy nad morzem- wszystko jedno. Wiem, że wcześnie, ale my jak coś się piszemy :)))Dorotko fajnie, że udało się wam trochę oderwać, Paulinka jest pewnie zmęczona, każde dziecko by tak zareagowało po tak intensywnym weekendzie, zresztą pogoda jest beznadziejna, dorosłych wykańcza, a co dopiero dzieci.Isabela gratulacje tak pięknie zdanych egzaminów. Migreny współczuję.Kici, Basia a próbowałyście wymyślać kolorowe kanapki. Ja zaważyłam, że Majka chętniej je warzywa jak pomaga w robieniu np. sałatki, wrzuca składniki i miesza, czasami zanim zrobimy sałatkę to ona połowę jej wyje w trakcie przyrządzania. Fakt, że ona niektóre warzywa uwielbia.https://www.google.pl/search?q=kolo...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=NsisUdjWGIfVsgaysoDQDw Aniez jak będziesz zamawiać te kalosze na obcasie to ja się dołączam do zamówienia, takie mi się podobają- kokardki odetnę i będzie git, a przydadzą się z pewnością bo leje i leje.Wholesale Wedge Heel Tall Women amp; Ladies' Rain Boots with Leopard Pattern Black and Beige Knee High Fashion Kn, Free shipping, $42.51-47.2/Piece | DHgate Wronia mam nadzieję, że szef wymyślił rozsądne rozwiązanie i pozwoli ci zostać w domu z tą nogą.Gosienko ciebie i Sebcia to nic tylko ozłocić :))Mamusia ale fajnie weekend spędziliście. Ja od jutra zaczynam jeden wielki maraton, zajęcia od rana, o 15:30 rada, o 17tej muszę się urwać z rady na zebranie w przedszkolu, T po pracy jak zwykle trening, wiec pewnie do domu z Mają po 19tej ściągniemy, do piątku podobnie, w sobotę dzień adaptacyjny w przedszkolu, później oderwanie od pracy i spotkanie ze znajomymi, ale w niedzielę zajęcia od 8mej na uczelni, grrr.

zaraz mnie coś trafu, grrr Posta mi zlało w jedną wielką plamę, nie mogę go edytować, albo mam wirusa, albo coś z kompem, emotikonów też wstawić nie mogę, shit.

Ha ha ha to Kuba pojechał po całości :-p :-D

Matko jaki spokój :-D trener dzisiaj tak wymęczył J. i inne dzieciaki na taekwondo że zjadł 4 kromki i poszedł w kimę. Trochę się stawiał ale długo mu to nie zajęło ;-) M. dalej biedny zakatarzony ale już z jednej dziurki mu zaczęło lecieć...mam nadzieję że na tym się skończy i nie przejdzie mu to na uszy...

Kittek ja jestem za :-D i na lipiec i na grudzień ;-) tylko dajcie cynk gdzie :-D a najlepiej wynająć wspólnie jakiś domek ... i dzieciarnia rozniesie go w pył :-D A. właśnie stwierdził że on nie widzi przeciwskazań tylko trzeba odpowiednio wcześnie zaklepać termin (szczególnie w lipcu) żeby miał wolny :tak:

Idę na piwko belgijskie bo mąż właśnie mnie nim kusi... kochany sam nie może a mnie woła :-)

dobranoc

Dziewczyny help!!co się mogło stać, że nie mogę wstawiać emotikonów, nie mam opcji ustawiania czcionki, pogrubiania, itp, nie mogę edytować i posty mi 'zlewa'.Macie jakiś pomysł?Aga no to zdrówko, mi właśnie T radlera otworzył, jak namotam podczas tworzenia sprawdzianu i sprawdzania wypracowań to będzie na niego ;)

Witam wieczorkiem

Chatę ogarnęłam, ale stół stoi w swoim miejscu i lampa nadal podwiązana coby nikt sobie głowy nie rozbił ;-):-D

Miałam dzisiaj zebranie rodziców u Mateuszka bo 16 czerwca wyjeżdżają na zieloną szkołę i powiem wam że szał ciał, niektórzy rodzice to naprawdę panikarze i jak by mogli to by z dzieckiem pojechali.Trochę mi ciśnienie jedna matka podniosła stwierdzają że ona to ma inną sytuację bo ma jedno dziecko a ja trzy i gdyby nie daj boże coś się stało to zawsze dwoje mi zostaje :wściekła/y::sorry:No ja jestem bardzo spokojna, ale wtedy to już nie wytrzymałam i powiedziałam co myślę :no: przynajmniej do końca zebrania się nie odzywała.W ogóle ona jakaś dziwna bo stwierdziła że 50zł na dzień to za mało na drobne wydatki :szok: Jak to mówią są ludzie i parapety ;-)

Aniez już sobie ciebie wyobraziłam w tych kaloszkach na szpileczkach jak naszą górkę zdobywasz :-D

Agnieszka czyli chłopcy zostali spacyfikowani ;-)grunt to jasne zasady :tak: Ja się tam waszego najazdu nie boję :-D A twój A zaprawiony w boju bo przy ognisku też tylko butelki oglądał które nasi mężowie opróżniali;-)

Isabela gratki za zdane egzaminy :tak: dobrze że awaria opanowana.Twojej migrenie mówię precz!!!

Elvie a ja po zapachu chciałam właściciela chustki znaleźć ;-)

Kici córo marnotrawna ty żyjesz ? Fajnie że jesteś i że wszystko poukładało się tak jak chciałaś, najważniejsze że Kuba szczęśliwy i ty też widzę:-) W sprawie warzyw to ja też nie pomogę bo żarłoki wszystko wciągają;-)

MamoPaulinki mam nadzieję że Paulinka szybko dojdzie do siebie bo cały czas o niej myślę :-( Co do samodzielności naszych dzieciaczków, akurat to są takie egzemplarze że wszystko lubią robić same przynajmniej tak jest z Helenką , ale zobaczysz jak przyjedziesz na dłużej i pogoda dopisze to kto wie czy i Paulinka nie będzie siedzieć w błocie :-) Na mnie Paulinka zrobiła ogromne wrażenie ile przez te kilka miesięcy osiągnęła, ja ją widziałam przecież chyba w październiku a teraz to taka gaduła, jak ślicznie śpiewa i wydaje mi się że bardziej kontaktowa jest.Wiadomo że jest to efekt jej i twojej ciężkiej pracy:tak:
Czyli Kuba próbował negocjować twój wyjazd :-D:-D:-D

Basia jak tylko będziesz czuła że Wiktor da radę to przyjeżdżaj, wystarczy że się do Wrocka dostaniesz potem to już ktoś cię z dworca odbierze :tak:

Kittek ja tam złota nie chcę być bo wtedy to mało ruchliwa będę ;-) a w tym wieku ruch wskazany :-D
Spokojnie jak się Wrocławianki dowiedzą że jesteś to nas nawiedzą, taka już nasza dolnośląska gościnność, tylko pewnie przyczepa już zajęta będzie bo Monia się na nią czaiła :-D Ja tam twojego posta jakoś doczytałam i widzę że z Aniezową chcecie robić rewię kaloszową :-D normalnie Paryż w Sokołowcu :-p

Jeszcze jedno Aniez, Elvie dzisiaj już nie dam rady , ale jutro na bank znajdę kurki miniaturki które można na balkonie hodować :-p wiem że Kuba i Lena wam dziury w brzuchu wiercą :-D

Spokojnej nocy babeczki.

proszę mnie się tutaj do przyczepy nie pchać, zarezerwowana na cały sezon :-)

ja się nie mogłam Paulinką nacieszyć, taka pogodna dziewczynka, z takim pięknym uśmiechem, że szok...Dorotka ja Ci mówię, Ona coś w sobie ma takiego, że przyciąga :-)...no i potwierdzam, jedzonkiem niunia nie gardzi, co wpadnie, to przekąsi :-)

a dziewczyny, no i Gosienka nam się wylaszczyła, chyba zgubiła gdzieś przy kurkach kilogramy, bo co przyjeżdżam to chudsza :-)

Laura stwierdziła, że już dawno takiego fajnego dnia dziecka nie miała :tak:

Gosienka, no, parapety też jak widać są, ech....

Iza, gratuluję wyników egzaminów !

Kici, dobrze, że jesteś...

Basia, przyj do przodu, wtedy jest łatwiej...

spokojnej nocki....

Monia no powiedziała ta która znika w oczach :-p Przypomnij mi ta magiczna data to 6 ;-) I jeszcze jedno pytanie, to ty miałaś takie czaderskie kalosze?Jeśli tak to gdzie kupione bo ja jednak wolę tradycyjnie na płaskim ;-)

reklama
Witam wieczorową porą :-)
Czytam o waszym spotkaniu i zazdroszczę, że tyle was tam w jednej okolicy :-)
U nas powoli do przodu. Karolka straszny żarłok i rośnie jak na drożdżach. Natka od dzisiaj nie chodzi już do żłobka i siedzi z nami w domu. Wesoło nam będzie do września. Do przedszkola się dostała (chociaż nie tam gdzie chcieliśmy) i będzie chodziła do jednej grupy z Tymkiem kwiatkowym :-) Oczywiście zupełnym przypadkiem.
Z mniej wesołych rzeczy to Natka ma przerośnięty migdał i prawdopodobnie będą jej wycinać. Także zawsze coś się musi dziać.

Pozdrawiam was wszystkie i zmykam nakarmić mojego głodomora.

Do góry