reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wszystkim dzieciaczkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :)

Pogoda taka, że nie wiem, jak się zbiorę ;) wszyscy zaspali, bo ciśnienie śpiące.

Elvie- mi też się wybór podoba :) co do Anim to ona jedzie do mamy Anny oj, więc w końcu Anna oj może na zwolnieniu leżeć i w domu :-) ale masz rację, w dzisiejszych czasach trzeba uważać, bo instytucje państwowe są przebiegłe... szkoda, że nie są tak mądre i pomysłowe w inwestowaniu i oszczędzaniu naszych pieniędzy... eh...

reklama
Witam:)

Wszystkiego najlepszego dla naszych Kwietniowych dzieciaczków i ich Rodzeństwa!

aniez - my też zaspaliśmy. Do tego wszystko na wariata - szybkie pakowanie, pieczenie szarlotki, Maciek padł o 10.20 i nadal śpi. Myślałam, że się przed jego spaniem wyrobimy i kimnie w aucie, ale się nie udało. Teraz spakowani siedzimy i czekamy na naszego króla, ale budzić go nie będę, bo potem będzie nie do zniesienia. Poza tym Gosienka dzwoniła i mówiła, że wszyscy w korku stoicie, więc wiedział Maciek ile pospać;-)
Do zobaczenia za 1,5h!

Witam
:-D To ta aura, dziś jest dobra melodia do spania. Mój książę najmłodszy zrobił sobie dzień dziecka i pospał do 10:30, a ja z nim :-) A i tak co chwilę kima. Alicja z tatą na zawodach wędkarskich, my z Leonkiem odpuściliśmy przez deszcz.

Dziewczyny szerokiej drogi

A naszym dzieciaczkom wszystkiego najsłodszego

hehe, zielona czuwa :-D

widzę z porannych postow, ze dziś ciężko było wszystkim wstać. U nas też ciśnienie niskie, Majka obudziła nas po 9tej, T. prawie na mecz zaspał.
Maja pojechala z ciocią nad jezioro a kosmetyczka wziela sie za moje pazurki. Nie moge sie na nie napatrzeć. Pierwszy raz mam takie dzieło sztuki na paznokciach, sama bym takich wzorkow nie wyczrowala.
Dzis znow roznica w pogodzie miedzy Koszalkowem a miejscowością położoną 2km od morza kolosalna.
Ja oczywiscie w sandalkach pojechalam po Maję i grzalam się herbatka, ale fajnie było.

Zielona zapomniałam o różnicy czasu. Mi T otworzył właśnie winko, ale u Ciebie o 15tej to na winko chyba trochę za wcześnie;-)

witam my już z powrotem w domciu teraz trzeba wszystko ogarnąć na swoje miejsca. Mały się wyłaził na wsi pobawił z psiakiem i my też w sumie odpoczęliśmy bo w czwartek i piątek mieliśmy bardzo ładną pogodę no i dziadki nacieszyły się wnusiem. Szczególnie dziadzio bo rzadko widuje małego, mama czasem przyjeżdża go pilnować jak chory.

Wiktor coś cały czas pokaszluje znowu od piątku wrrrrrr :no: ale na szczęście gorączki nie ma więc jutro idzie do przedszkola. Wcześniej przy byle przeziębieniu zostawiałam w domu ale widzę że to nie ma sensu bo inni przyprowadzają dzieci bardzo chore i nie przejmują się tym że zarażą inne

Witam:)

My już w domku. Niech żałują nieobecni! Dzieciaki z auta wyskoczyły od razu do piaskownicy.

gosienko - raz jeszcze dziękujemy za gościnę!

wronka - coś Ty sobie z nogą zrobiłaś, że musiała w gips wskoczyć?? Wracaj szybko do zdrowia!

zielona - widzę, że roboty za dużo tu nie miałaś;-)

zielona - widzę, że roboty za dużo tu nie miałaś
wink2.gif
oj tam, oj tam :-) Ja tu ciezko pracowalam, porzadek zaprowadzilam ;-)

reklama
zielona - ale współczynnik reaktywacji miałaś mizerny:-p Trzeba było Kwiatki i Wronki do głosu dopuścić;-)

Mać lula, M. w wannie, młoda z kaszą w łapie baję ogląda, a ja się biorę za rozpakowywanie, pranie i małe przemeblowanie. Na czas robienia szafy muszę rzeczy z sypialni do gabinetu upchać, żeby później mniej wycierania kurzu mieć.

Do góry