reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

O wszystkie się pakują :-p:-p ale będzie cisza na forum :)

Buhhahhaaa wyobraziłam sobie właśnie Aniez z Zieloną na procesji :p

reklama
O wszystkie się pakują
p.gif
p.gif
ale będzie cisza na forum :)
ja bede na strazy stac! I monologi prowadzic... hehehehe;-)

Aniam, a jakze! Mundurek przywdzieje, palke policyjna, wzglednie pejcz w jedej dloni dzierzac, a kajdanki w drugiej, bede dbac o morale na forum, o porzadek i przykladnie ustawiac w rzadku za nieobyczjnosc wszelaka ;-):tak: Ku chwale ojczyzny, eee, znaczy forum ;-)

Aniam, a jakze! Mundurek przywdzieje, palke policyjna, wzglednie pejcz w jedej dloni dzierzac, a kajdanki w drugiej, bede dbac o morale na forum, o porzadek i przykladnie ustawiac w rzadku za nieobyczjnosc wszelaka ;-):tak: Ku chwale ojczyzny, eee, znaczy forum ;-)

Jak nic trzeba napisać do adminów o medal dla Zielonej :-D:-D

O wszystkie się pakują :-p:-p ale będzie cisza na forum :)

Buhhahhaaa wyobraziłam sobie właśnie Aniez z Zieloną na procesji :p

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga :p

Zielona czyli masz dyżur :D będziemy Cię czcić po powrocie ;) no a jutro zdrowie Twoje wypijemy, nie boj zaby :D

W kinie było świetnie, uśmiałam się po pachy :D Krudow zdecydowanie polecam, jest śmiesznie, trochę strasznie, wzruszająco i z morałem.
Kubula miał dzisiaj swój dzień, mam nadzieję, że do jutra mu przejdzie, bo jak nie, to będzie dym :D

Aniam laczki zapakowalas, te ma obcasie znaczy się :p udanego wypoczynku i super pogody!

hejka!

Jutro rzeczywiście puustki na kwietniówkach będą, wybawcie się wszystkie i odpocznijcie :)
Kurcze gdyby do Gosieńki było 200km zamiast 500 to byśmy też przyjechali, czy ta nasza Polska musi taka duża być :((( No nic ja jeszcze mam nadzieję nalot na Gosieńkową agroturystykę w wakacje zrobić.

Aniam, AnnaOj niech wam pogoda dopisuje przez cały tydzień, kciuki zaciśnięte :)

Kwietniówkom spędzającym weekend u Gosieńki również pięknej pogody życzę. Dzieciaczki nie będą się z pewnoscią nudzić, tatusiowie niech pilnują, a wy sobie poimprezujcie. Będę czekać na fotorelację :tak:

Kici super, ze jesteś, zaglądaj częściej!!

Aniez procesja w pubie powiadasz, hehe. Dzieki za polecenie Krudów, w przyszlym tygodniu sie wybierzemy. Gratki dla Bartusia, zuch chłopak!!!

Zielona jutro cie odwiedze to z wirtualne winko wypijemy :)

Aga no szaleje M z rozmiarem stopy, pewnie brata przerośnie :)

My wczoraj pojechalismy na procesje do mamy, Majka kwiatki sypala. Po południu zamiast korzystać z pogody i się byczyć na ogrodzie to nam sie zachcialo na plazy polezec. Majka na ogrodzie w stroju biegala (było 28st). Gapy nie zerknelismy na kamerke z Mielna i z lezakami, nastaweni na plazowanie wyladowalismy w wietrzym Mielnie (12st), grzalismy sie goraca kawa w kawiarni, a na plazy zamiast na lezakach, siedzielismy opatuleni kocami. Uwielbiam polska aure nad morzem:wściekła/y: Moj T był najlepszy w t-shircie i w szortach pojechal, szwagier go jednak zgarnął do siebie na grzańca, my dołaczylysmy trochę później i plażowanie zakończyliśmy o 22giej u mojej siostry. Majka pózno poszla spac bo sobie zmarznieta w drodze znad morza drzemke zrobila do 18tej,ale fajnie bylo, a dzis sobie dluzej pospalismy.

U nas dziś pogoda zakrecona była, rano pochmurno, pózniej upalnie i słonecznie, a wieczorem przeszła taka burza, że drzewa w całej okolicy połamało.
Majka dziś z kuzynką pół dnia w basenie siedziały, póżniej wycieczkę rowerową pojechaliśmy, zaliczyłyśmy też fitness, tzn Maja udawała, że ćwiczy na zajęciach dla dzieci bo się wcześniej na kulki nakręciła i miała focha, a mamuśkę męczył terrorysta tbc, ledwo do domu przed burzą rowerem wróciliśmy. Uwielbiam te piątkowe zajęcia,ale wypompowana jestem po nich na maxa.
Jutro moja siostra zabiera Maję na dzień dziecka nad jezioro, bo od nich z pracy organizują zabawy dla dzieci, a pózniej wybywamy do Gdańska. Majka juz piszczy, ze chce do zoo.

Zmykam bo jeszcze prasowania mam trochę.

Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
Wita Was szczęśliwa posiadaczka mega wielkiego stołu i krzeseł:happy: Napatrzeć się teraz nie mogę;-)
Skorzystaliśmy z aktualnej promocji i zdecydowaliśmy się ostatecznie na taki zestaw: Zestaw 6 krzeseł + stół Colorado — Agata Meble Na żywo wygląda to jeszcze lepiej, a meble są ciężkie, masywne, z litego drewna kauczukowego. Stół ma aż 106cm szerokości, 163/208cm długości, więc można imprezy organizować.

Dzieciarnia śpi, a mi się M. jakąś orgią na nowym stole odgraża hehehe:-D

Zielona - za Twoje zdrowie będziemy pić!

aniam & annaojkce - bawcie się tak dobrze jak my

aniam - Ty publicznie na Fejsie o urlopie wypisujesz, a czy Joasia na zwolnieniu nie jest? Od razu pomyślałam, że ZUS czuwa a mendy pospolite mogą uprzejmie donieść gdzie trzeba..

monia - super, że jutro się pojawicie!

Do zobaczenia jutro!

Ostatnia edycja:
reklama
Elvie, no ten stol i krzesla podobaja mi sie :tak: Dobry wybor.

Kittek, no to sobie przy winku pogadamy, a pozniej nasze rozmowy opublikujemy i kase bedziemy trzepac ;-)

Polazlam z mloda na dwor. niby wyszlysmy o 17ej, a gorac taki, ze szkoda gadac. Ale twarda Kostka przez godzine poganiala.

Do góry