reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
Matko jak zimno :no:

Mamusiu wg mnie żadne konta i fundusze nie są "godne" wpłacania kasy na emeryturę ;-) bo to się zwyczajnie nie opłaca i nie masz żadnej pewności że za X lat ciągle będziesz miała z czego żyć na emeryturze. My z A. postawiliśmy akcje, obligacje i obcą walutę. A. ma jeszcze jakieś ubezpieczenie z czymś tam ale nie mam pojęcia o co biega. Wiem tylko że to w Skandii ma.
Co do guzka u Natalki to M. też kiedyś miał taki właśnie trochę za uchem. I wchłonęło się. Obserwowałam ale nie rosło tylko właśnie takie twarde było malutkie. Ale teraz tego nie ma...

Dobra wpadnę później bo mnie M. wzywa.

reklama
ale zimnica:wściekła/y:

Mamusiu, Mati też miał guzka za uchem, byłam u lekarki i stwierdziła, że się wchłonie. Tak też się stało. Może to być oznaką infekcji w organizmie, ale nie musi.

annaoj a jeżeli chciałabym zrezygnować z tego III filaru to co się dzieje z moimi pieniędzmi oddają mi tylko tyle ile wpłaciłam czy w ogóle nie oddają ? jak to wygląda?
"patologiczne rozejście spojenia" brzmi groźnie , bądź dzielna i słuchaj lekarza odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj
gosia mam nadzieję że to jakieś chwilowe , Natalka przez ostatnie miesiące nie chorowała więc raczej to nie infekcja chyba że jakaś bezobjawowa

agnieszka a ta skandia to nie jest coś w podobie takiego funduszu?

no właśnie gdzie jest Wronka i Ella, kot kot .... uuu gdzie się podziewacie dziewczynki pokażcie się chodź na chwilę, naskrobcie co tam u was

Mamusiu Skandia na pewno nie jest żadnym filarem bo to te są niepewne i tak naprawdę żadnych większych pieniędzy z tego nigdy mieć nie będziesz. Wiem że A. co miesiąc coś wpłaca, i chyba te pieniądze idą w akcje tam ale sam może decydować w co je zainwestować i ma ciągły podgląd tego co się dzieje z jego pieniędzmi. Ale nic więcej nie wiem bo tego nie rozumiem i nie wgłębiałam się w szczegóły.
Annaoj uważaj na siebie!

Kurcze zimno tak że teściowa rozpaliła ogień w piecu bo szło zwariować z zimna :szok: i to ma być końcówka maja?? Porażka...

Witam:)
Ja dziś od rana na pełnych obrotach, z Kamilą dzieci do auta załadowałyśmy i zrobiłyśmy objazdówkę po mieście. Autem w 2h się wyrobiłam ze wszystkimi sprawami, gdybym pojechała autobusem to pewnie pół dnia by mi uciekło.
Mój M. dziś wróci później, bo w ping-ponga w piątki po pracy grają.
Maciula poszedł właśnie spać, więc ja się z Lenką za ćwiczenia biorę. Może w ten sposób się rozgrzejemy, bo zimno potwornie.

annaoj kce - brzmi groźnie, więc leż i dbaj o siebie, o Was! Cieszę się, że Karen czuje się lepiej.

mamusia - skoro dziewczyny piszą i lekarz mówi, że to się wchłonie to nie panikuj (wiem wiem, że łatwo się mówi) tylko czekaj i na kontrolę za tydzień idź. Kciuki zaciskam &&&

Mam wieści od Elli to wrzucam co napisała:
"
Cześć Elvie
Dziś pierwszy raz zrobiłam skalpel...nie posiadam mięśni brzucha po tej przeleżanej ciąży '
spacery zaczelam dopiero niedawno. waga masakra- do zrzucenia 12kg a póki co ani drgnie
Radze sobie całkiem dobrze tylko nie mam kompa na codzień bo mój laptop umarł. teraz M mi załatwia zastępczy więc może wreszcie dotrę i do Was na forum Mam nadzieję że dziewczyny jeszcze mnie pamiętają szczerze to az mi glupio się tma pokazać po takiej przerwie
Co u nich i u Ciebie oczywiście? Nasze młode nowe mamuśki sobie radzą? A jak Zielona w kanadzie? zadowolona? Na fejsie tylko śledze co u Was a na forum nie byłam od czasu porodu...ehhh...
Ciężko przy dwójce wszystko ogarnąć a zwłąszcza że mam por=wtórkę z rozrywki z kolkami itp. czyli popołudniowo-wieczorne akcje brzuszkowe na całego.
Przekaż prosze dziewczynom co u mnie i że serdec nzie bardoz je wszystkie pozdrawim i nie zapomniałam wbrew pozorom o nich. Foti Julika z Urodzin też na pewno dodam (o ile jeszcze mam dostęp do galerii) jak tylko będę miałą kompa. Dziś mam małżowego"

Anna trzymaj się - od 1go masz opiekunki do dzieci na pełen etat :) Juz ja dopilnuję żebyś odpoczywała :tak::-D

Elvie - takie męskie ćwiczenia dają dużo efektów .
Niestety na zumbie srumbie czy innych podskokach sobie ładnie sylwetki człowiek nie wyrobi :no: Ja zresztą też je lubię , jak mam ćwiczyć to mam się zmęczyć skoro już dupę ruszyłam . No a najważniejsze jest to , że człowiek chodzi i ćwiczy , a nie wymyśla miliona powodów dlaczego ma tego nie robić .:-D:-D

Pogoda do dupy :wściekła/y: chyba nie muszę pisać , że nie lubię :no:

Ostatnia edycja:
U nas tez lodowa... 5°C, koszmar! NAwet nosa z chaty nie wysciubiamy dzis. A poza tym zoladek mi cos szwankuje...

Annaoj, mam nadzieje, ze to spojenie jednak ladnie wytrzyma. Odpoczywaj. A B. ma racje z tym ubezpieczeniem. Szkoda tylko, ze tak niewielu mezczyzn jest rownie zapobiegliwych i trzezwo myslacych.

Mamusiu, ciesze sie, ze badania wypadly dobrze.

Elvie, dzieki za info od Elli.

Witamy i my

Pogoda o dup** potłuc :wściekła/y::wściekła/y:. Siedzę u mamy dziś cały dzień i zbijam bąki, a wczoraj okna myłam....taa a.

Jutro będzie dobry dzień najpierw zakupy, potem jakieś tańce ze znajomymi, potrzebuję trochę dystansu :-)

Mamusiu obserwuj, tak jak dziewczyny pisały, nie zakładaj najgorszego, bo złe myślenie zło przyciąga już się tego nauczyłam :-)

Annaoj uważać mi tam na siebie ! A z Karen z dnia na dzień będzie lepiej :-)

Aniam ja podobnie jak ty i Zielona nie lubię zumb itp. bo zajęcia mają dawać wycisk i efekty :-)

Gosieńka myślałam o Tobie cały czas :-) Musimy się zdzwonić jakoś :-)

Miłego weekendu :-)

reklama
Hej
Unas tez zimnica.
Ledwo zyję, natłok spraw i problemów rodzinnych sprawił ze nie mogę sie z niczym ogarnąć, a zwłaszcza z posiedzeniem na kompie.
Dziś ogarniałam cały dom , przy tym histeria Kacpra wcale pomocna nie była,jedynie Dawiś spokojniutki.Po drodze zakupy lodówkowe haaa i nie tylko zakupiłam se kostium, z racji wyjazdu na wczasy na Mazury w to same miejsce co w tamtym roku.

Mamusia- to dobrze ze badania wyszły ok.oby sie guzek wchłonoł jak najszybciej
Elvie- dzieki za info.
Anna oj - matko brzmi groźnie, odpoczywaj kobieto, wiem sama po sobie ze w ciazy to nie ma żartów.
Zielona- mnie tez ta Chodakowska nie przekonuje, bo ja tez lubie wycisk, tempo, adrenaline, a w ćwiczeniach mui sie coś dziać.Czekam kiedy skacze karmienie piersia to biore sie za diete i cwiczenia, bo znów mi brzucho urosło.
Gosieńko- troche późno ale ...ciesze sie ze komunia Mateuszka przebiegła pomyślnie.

Do góry