Dzieńdoberek :-)
Wreszcie dotarłam
Wszystkim dziękuję w imieniu Mateuszka za życzenia
Impreza komunijna udana , goście dopisali w sumie 21 osób, pogoda cudna, Mateuszek zadowolony a to najważniejsze
Dumna jestem z niego bo bardzo to wszystko przeżywał a dał sobie doskonale radę a ja oczywiście się popłakałam w momencie jak dostałam od niego różyczkę w kościele.
Teraz dochodzimy do siebie ( znaczy się ja dochodzę;-)) bo oczywiście codziennie coś a S pracuje dzień i noc :-( i chyba komunia Helenki w lokalu bo jednak w domu bardzo dużo pracy
Mamusia &&&&&&& bardzo mocno i czekam na tylko dobre wieści
Elvie super że biuro udało ci się otworzyć i miło było cię zobaczyć
dodam że wyglądasz kwitnąco
:-)
Pisałaś o jaskółkach u nas też sobie gniazda wiją, super to wygląda bo każdego dnia coraz większe, i masz rację szczęście na bank przynoszą :-) &&&& za Maćkowy żłobek
Filonka biedny Dawidek że tak zareagował na szczepienie, dobrze że już lepiej
Zielona dawaj foty to ocenimy czy prawdę mówisz ;-) Czyli twoja wina mamo jak z dziecka czort wychodzi, coś na sklerozę musisz zażywać
Anna dobrze ,że operacja Karen się udała , niech wraca do zdrowia a ty kochana odpoczywaj i nie zamartwiaj się chociaż wiem że łatwo się mówi :-( Zdrówka dla Alicji
Basia trzymam kciuki aby Wiktor szybko się przyzwyczaił do zajęć, wiadomo początki są najgorsze, a tobie zdrówka życzę i widzę że coś dziewczyny zaczęły ciążę węszyć
Agnieszka bardzo dziękuję wiesz za co
w poniedziałek powinna przyjść i na bank na spotkaniu dzieciaki sobie poskaczą
Też mam huśtawkę do pomalowania więc jak masz czas to przyjeżdżaj :-) Dobrze że z oczkami J wszystko ok i mam nadzieję że M przekona się jednak do okularów
gosia Mateuszek może sobie z Helenką rękę podać bo ona w tym tygodniu dzień w dzień z syreną do przedszkola chodzi :-(
U nas ślimaki też są na topie, ale nic nie przebije rybek w oczku, Helka codziennie je karmi a ja nie nadążam pokarmu kupować
I jak brat już tatą został? Super że się Hania do przedszkola dostała, to kiedy ta kawa ;-)
Isabela ech teściowa ;-) jednym uchem wpuszczaj a drugim wypuszczaj
Maonka zrób badania, przede wszystkim kału bo kto wie czy nie ma jakiś lokatorów, trzymaj się , wiem ile nas zdrowia kosztuje jak się człowiek zastanawia co dziecku jest :-( &&&&& za wizytę u ortopedy .
Sonia super że impreza udana, u mnie też wszystkiego pełno zostało, gościom powydawałam a następnego dnia koledzy Mateusza przyszli i lodówka pusta
MamoPaulinki jak tam po badaniach ? Mam nadzieję że w końcu da się coś zaradzić na problemy z kupą u Paulinki. Super że szafki do kuchni załatwiłaś
Monia jak tam Hanka, szkarlatyna odpuściła?
Aniez miłego odpoczynku, u nas też ciągle czapki giną ;-) &&&& za wyniki Bartusia.
Kittek byle do wakacji
dziękujemy za pozdrowienia :-)
Kamisia super że się odezwałaś :-)
Więcej grzechów nie pamiętam
O bieganiu było, ja uwielbiam
wiem jestem inna ;-) więc
Mamusia mogę biegać z tobą
Miłego dnia kobietki :-)