reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Jestem przerazona , Natalce za uchem wyskoczył guz twardy i niebolesny o sred.icy okolo 1.5 cm bylismy u pediatry i on nie wie co to , dostalismy skierowanie na badania z krwi. Mam nadzieję ze to nic groźnego. Juto o 8 idziemy na pobranie a o 16:45 kolejna wizyta, chyba zwariuję do tego czasu.
Przepraszam ze dzisiaj tylko o swom problemie ...

Oby było ok , kciuki .

hehe, mi sie kiedys zdarzylo bieg popelnic. Byl to sprint z akademika na Zwirki do Bestopolu na Grojeckiej ;-)

he he :)

:-( i chyba komunia Helenki w lokalu bo jednak w domu bardzo dużo pracy :no:

Zawsze można sobie wynająć kogoś , kto pomoże w gotowaniu i podawniu do stołu .
My tak mieliśmy przy Oli chrzcinach . Dziewczyna z dalszej rodziny która pracowała przy weselach w kuchni .
Także dwa dni u nas była i było dużo lżej .

Ja też padam na pysk , bo sobie na TRx dałam czadu :-D:-D

Zielona czemu Ty tak daleko :-D:-D byśmy się razem pomęczyły .

Aniam, no tez sie zastanawiam... U mnie TRX za dodatkowa oplata, wiec to kolejna przeszkoda poza niegodziwymi godzinami... Ale juz sobie wykombinowalam, ze mlodej wykupie membership i dowale sobie jeszcze jedna godzine body combat, a moze nawet dwie... Musze tylko starego przekonac...

Zielona Ty tak nie wariuj , bo mięśnie muszą mieć czas na regenerację :tak:
3 razy w tyg , to już uważam że max na taki trening :tak:
I to samo nam mówi dziewczyna co ten mój klub prowadzi , a zna się laska na rzeczy . Zresztą już nie raz tłumaczyła do słuchu takim , co to latały po 5 razy , że sensu w tym nie ma żadnego :tak:
U nas teraz TRX z funkcjonalnym często mieszają . Chodzi o to że trening nie powinien być ciągle taki sam , no więc nie jest .

Aniam, ja sobie mysle, zeby inaczej rozlozyc trening. Bo poki co mam tak kijowo, ale inaczej mi godziny nie odpowiadaja... chce wywalic jedna zumba, a na jej miejsce wstawic BC i rozlozyc to inaczej w ciagu tygodnia, bo poki co laze pn-czw. a to tak bez sensu...

Ja w świetnym nastroju po udanej konferencji:) Laski moje się wykazały i dwie poza mną wystąpiły, a 6 innych się pokazało do kamery, czyli sukces:)

zielona - wlazłam na youtube zobaczyć co to ten Twój BC i jak dla mnie to mało kobiece jest:-D ale wyżyć się z pewnością można, więc jak Cię małżon wkurza to idealne:-D

Elvie, bo widzisz wszystkie tance polamance to nie dla mnie. Ja potrzebuje czegos, co pozwoli mi wyladowac sie. Jesli ktos sobie kiedys pomyslal o mnie w kategoriach fanki kobiecych zajec, to chyba mu sie na mozg rzucilo ;-):tak:;-) Yoga i pilates mnie nudza, na zumbe chodze z braku laku. Cwiczenia Chodakowskiej tez mnie nudza, a moze to Ona do mnie nie przemawia, bo nie lubie wypindrzonych dziun, co to nawel kropelki potu nie uronia w trakcie cwiczen. Jak bym miala gore kasy, to juz bym pewnikiem jakies kendo, boks czy inny kickboxing trenowala :tak: Poza tym lubie sporty ekstremalne i jak Kostka sie usamodzielni, z cala pewnoscia do nich wroce :tak:

Witam
byłyśmy wczoraj u lekarza, wyniki są OK wszystko w normie kazała przez tydzień obserwować jeżeli nie będzie zmian to za tydzień znowu się pokazać. Sama nie wiem co mam robić czy czekać czy szukać innego lekarza?

zielona, aniam i kto by pomyślał że będziecie cisnąć siódme poty na siłowni ;-) Wy przeciwniczki ćwiczeń się wkręciłyście i załapałyście bakcyla SUPER!

dziewczyny może wy się orientujecie w funduszach emerytalnych, nie chodzi mi o OFE tylko o taki fundusz do którego wpłaca się co miesiąc pieniądze, które są gromadzone na emeryturkę. Może, któraś z was jest bardziej w temacie i naświetli mi sprawę jak to wygląda.

reklama
cześć dziewczyny
Popołudniu bóli spojenia dostałam, w końcu do ginki dzwoniłam, bo już nie bardzo wiedziałam co z tym zrobić. Nastraszyła mnie patologicznym rozejściem spojenia
unhappy.gif
Mam więcej leżeć, nie nosić, nie przemęczać się, kurcze tylko jak
confused.gif
Myślałam, że jak to super wapno sobie zapodam to będzie dobrze
eek.gif
i będę mogła w miarę normalnie funkcjonować.
Pogoda beznadziejna
confused8gj.gif
gdyby było lepiej to Alicja mogłaby na ogródku poszaleć, a tak za chwilę pewnie zacznie ją nosić.
Karen na szczęście ma się dobrze. Chyba już jej tak nie boli, jeszcze oczywiście nie staje, ale chirurg powiedział, że to normalne. Wczoraj B sprawdzał odruchy i jest ok, wczoraj nawet coś tam zjadła i zaczęła pić, bo tym się najbardziej martwiłam. Smutna tylko jest:-:)-(
Zielona
tylko Ty wysoka jesteś i nic na fotach nie widać. Lachon z Ciebie i tyle.
Maonka Alicja jeden dzień miała taki, że gorączka i ból ucha, potem antybol i było ok. U nas też imprezka, tylko w niedziele. Grilla planowała, ale nie wiem jak będzie. Moja mama torta obiecała zrobić, więc to mam z głowy.
Aga chlebkiem kusisz:-p
Mamusia mój B ma, to się chyba III filar nazywa. Kasa którą tam wpłaca jest inwestowana w obligacje (czyli w miarę bezpiecznie, sam tak wybrał, 75% środków bezpieczne inwestycje, bodajże) i dziedziczona w razie czego. Mój chłop pod tym względem zapobiegliwy, sam kiedyś powiedział, że on musi być wysoko ubezpieczony w razie czego, co bym kredyt mogla spłacić od ręki i zostało. Brzmi to pewnie dość brutalnie, ale uważam, że mądrze.
Wyślij co byś chciała wiedzieć to podpytam i Ci odpiszę jeśli będziemy wiedzieć.

Wronia się coś dawno nie odzywała:confused:
uciekam na kawkę

Do góry