Hejka,
Ja już nie wiem czy można tak funkcjonować… od początku majówki atakują mnie zatoki, a dzisiaj to już ledwo co chodzę… dziewczynki pojechały z ciocią w odwiedziny do babci, a ja spróbuję Was nadrobić…
Maonka, i jak tak z Alą? W końcu ospa czy infekcja?
Gosia, dobrze, że dzieciaczki już zdrowsze… w końcu pogodnieje, to i Mati i Hania nie mogą za wiele stracić ;D
Kittek, w sprawie snów, to ja przez kilka nocy (ale nie z rzędu) Justi budziła się z płaczem, bo jej się śniło, że samolot wyładował (czyt. rozbił się) na dachu babci… a wszystko przez to, że widziała samolot lecący nisko nad Okęciem…
Widzę, ze mamy podobne problemy ze zdrowiem… współczuję bardzo…
No, a maja już taaaka wysoka??? No prawie jak Jola, a przecież 2 lata moja starsza!!! No, a Justi jeszcze w 92 wchodzi, a spodnie w pasie muszą być w rozm. 86, a na długość w rozm. 92 wagowo 11,5 kg… czasami się śmieje, że mała ma chyba tasiemca
Basia, biedny Wiktor… trochę sobie posiedzicie w domku… w grupie koleżanki przychodziły dziewczynki już po tygodniu, ale na pewno zarażały jeszcze, więc nie róbcie tego…
Zielona, fajnie, że macie możliwość fajnych zajęć dla Kostki… widać, że i u nas trochę słoneczka na najbliższe dnia będzie (szkoda, że już nie wolne…)… widzę, że młoda się nieźle rozgaduje i do tego szaleje na całego…
Monia, spóźnione życzenia rocznicowe… mam nadzieję, ze akumulatorki naładowane…
Annaoj, doczytałam, że wiecie już kto pojawi się wkrótce na świecie… mąż zadowolony, że przewagę będzie miał, a Ty, że kolejny obrońca mamy przybędzie… zazdroszczę wypoczynku, pomimo, że pogoda nie dopisuje…
Aniam, potwierdzam, ze trampolina to super rozwianie dla niewyżytych małych i dużych…
Aniez, nie wiem jak Ci się udaje tak zawsze kłaść wcześnie dzieciaki… moje siedzą zazwyczaj do 21 czy 22… normalnie do 20… no, ale na czas wolny wieczorem nie masz co narzekać ;P
A z czego was tak zybko wyłączono, bo my zrezygnowaliśmy z NC+ i mamy jeszcze miesiąc oglądania, a potem zwykła cyfrowa TV
Aniez, Aniam, Basia, fajnie było by się spotkać w sierpniu… ja raczej nie mam planów na sierpień
Gosienka, coś widze, że Ty super babcią jesteś… nie dość, że tytuł super mamy już masz, to jeszcze jeden do kolekcji Ci doszedł, szczęściaro… ja się nie dziwię, bo kto lubi dzieci i zwierzęta to tak ma… ciekawe czy tak samo traktowałabyś kurczęta???
Elvie, powodzenia w przyzwyczajaniu Maćka do spania w swoim pokoju życzę…