reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Maonka- Aniezowa karnet posiada, a i owszem, ale ja ograniczam się do pilatesu :D także spoko :)

Onka- idź się już rozpakuj :-) wiosna idzie, na spacerki pochodzicie :-)

Hahaha, a ja myślałam, że wszelkim wysiłkiem fizycznym się brzydzisz.

Grrrr u nas sypie od rana, wściekła się ta zima w tym roku.
Matka dzisiaj wraca samolotem z niemiec pierwszy raz, więc jestem ciekawa jak jej się podobało.

reklama
Witam na szybciutko :-)

Pogoda u nas nieciekawa, coś leci z nieba ale nie wiadomo co to jest ;-)

Już byłam dzisiaj po mięsko, prezent z J. kupiliśmy i dla M. i dla A. :-D M. bardzo się podobał prezent i już nawleka kulki na sznurki bo po waszych postach stwierdziłam że dostanie "Nawlekaj nie czekaj" i to był strzał w 10.

Teraz lece sprzątać i myć podłogi w całym domu... na razie!

Ehhh jak się pieprzy to mam nadzieję że nie wszytko ... A. o 13 pojechał awaryjnie do szalejącej maszyny... wściekli jesteśmy tak, że prawie się pokłóciliśmy...na szczęście prawie :tak:
Mam nadzieję, że uda mu się szybko maszynę opanować bo nie dam jutro rady sama z dzieciakami ciasta i stołu do domu dostarczyć. Jak na złość u mojej mamy nikogo nie będzie bo przyjadą bezpośrednio na urodziny... Trzymajcie proszę kciuki żeby wszytko się dobrze ułożyło.
Galaretki kolorowe kończę robić. Jutro sałatki i szaszłyki przygotować...

Ciekawa jestem jak tam spotkanie Wrocławskie ;-)

hej
po uczelni właśnie odsapuję, jeszcze jutro, ale na szczęście krótko mam zajęcia. B zrobił pizze na obiad, pyszna, właśnie wcinam i czekam na nich aż od dentysty wrócą.

Aniam wszędzie taka głupota:baffled:
Onka ponoć wiosna idzie, więc Maleństwo może już wyskakiwać:-)
Agnieszka najważni9ejsze, że prezent trafiony:-) Jak Twoi teściowie, odzywali się?
Maonka dobrze, że jak mąż wróci, Alicja będzie w przedszkolu, zawsze lżej będziesz miała.
uciekam, miłego sobotniego popołudnia

Annaoj teściowie zachwyceni :tak: oj już wiem co będzie się działo jak wrócą :-D Ciekawe o której pójdziemy spać ;-)

Ide do pieca bo coś mi kaloryfery się zimne zrobiły...:baffled:

Wszystkie na spotkaniu to pustki :-D:-D

Annaoj miłego uczenia .

Agnieszka ważne że się wycieczka podoba :tak:

U nas jutro imprezowo . Dzieciaki blukują mi TV bo na Polsacie potwory i spółka a tatuś im z rana obiecał .
Także jak nigdy jeszcze nie śpią . Week dzieciakom zrobił

Witamy i my :-)

Weekendowo i jak zwykle nie radośnie bo weekendowo. Weekend spędzony na uczelni nie należy do najlepszych. Ale pociesza mnie pogoda przestał padać śnieg, nie wiem na jak długo, ale przestał.

Śpiochy moje śpią a ja na uczelni siedzę, a zapowiada się taki piękny dzień siedzi słońce ginie śnieg :-)

Maonka poczekaj aj zaczenie mówić mówić, to z dwoma gadułami będzie wesoło :-)

Annaoj widze, że my weekend spędzamy podobnie.

Aniam, Agnieszka udanej imprezy :-)

Onka rozpakuj się już kobietoooo :-)

Gosienka ciocia szykuj wyprawkę :-D :-D

A i zapomniałabym Wam powiedzieć. Byłam na usg w piątek tego łokcia. Okazało sie, że miałam zerwany mięsień i źle się te ścięgna pozrastały. Ja nie wiem co lekarz teraz zriobi, idę do niego we wtorek niech się głowi.
A jak spadłam ze schodów to byłam na SOR-ze i co i nic nie spuchnięte niech Pani nie przesadza, proszę robić okłady z altacetu Grrrrrr :angry::angry::angry: Jak można nie zobaczyć zerwanego mięśnia!
No i tyle, rozmawiałam z moją fizjoterapeutką i mówła, że najlepiej było by zerwać od nowa i poskładać tak jak powinno to być zrobione. Ale zobaczę co mi powie we wtorek.

Witam niedzielnie

Wczorajsze spotkanie było baaaardzo udane, jak zwykle nie mogłyśmy się nagadać :-D No i objadłyśmy się jak bąki ;-)
Podróż była udana , Wrocław zwiedziłam, nauczyłam się obsługi kasownika :-D i cieszę się że samochodem nie jechałam bo jak usłyszałam od Moni jakie parkometry są we Wrocku to :szok: ale ja stara jestem to nowinki mogą mnie szokować :-D
No i najważniejsze buty do tańca zakupione:tak: teraz one same będą tańczyć :-)
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za spotkanie :-)

Onka to niech podwozie w końcu puści ;-)

gosia, Elvie zdrówka dla was i szkoda że was nie było :-(

Maonka super że masz mężusia w domu :tak: fajnie że Leonek się rozgaduje macie wesoło w domu :tak::-) Oby mamie podobał się lot samolotem:tak:

Agnieszka, Aniam udanych imprez :-)

Anna i jak tam po wizycie u dentysty? Spokojnej wizyty na uczelni cobyś się ie wynudziła ;-)

Isabela kurcze to się porobiło :wściekła/y: polska służba zdrowia :wściekła/y: a jak w ogóle takie zrywanie mięśnia wygląda bo brzmi :szok:
Wyprawkę na bank uszykuję ;-):-D

Zmykam żarełko szykować

Miłej niedzieli, przesyłam słoneczko bo u nas pięknie świeci:-)

Czarownice do kotlow i eliksiry gotowac, zaklecia rzucac i co tam jeszcze...

Jutro ide skladac wniosek o OHIP (tutejsze ubezpieczenie zdrowotne), jak go nie dostaniemy z Kostka, to bedzie wielki problem.
W ogole ostatnio ciezko mi.

OK, zmykam. Zajrze kiedys :tak:

reklama
gosienko - wrzuć zdjęcie butów! Cieszę się, że spotkanie udane. Mam nadzieję, że gruzińskie przysmaki Wam smakowały. Tam można tanio i wg mnie smacznie zjeść.

zielona - kciuki zaciskam najmocniej jak się da, a Ty w ramach rewanżu za przedszkole dla Lenki &&& trzymaj;-)

Chora jestem a na dupie usiedzieć nie mogę, chatę sprzątam, w szafach wsio poukładałam, normalnie perfekcyjna panią domu mogę zapraszać:-D Maciek moim porządkom sprzyja, bo przez choróbsko sporo śpi, dziś poszedł spać o 10:30 i jeszcze kima!!:szok: No, ale ja tam dzieci nigdy nie wybudzam, widocznie śpi bo potrzebuje. Moja Babcia zawsze mawia, że sen to zdrowie i sama śpi codziennie do 11.00:-D a później do 2-3:00 w nocy filmy ogląda. Najwyżej na drugie kimanie dzisiejszego dnia Macia nie położę, bo zwykle ok.16 spać ponownie szedł.
Lenka z wodą zaczyna wydziwiać, rozlewa wszędzie,ciągle gdzieś wlewa, przelewa, maluje farbami to woda tez potrzebna, kwiaty podlewa, oszalała mi dziewczyna;-)

Zmykam na górę do młodego zobaczyć. Miłej niedzieli Wam życzę!

Do góry