reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się lekko nieprzytomna ;-)

Imprezka super udana. Goście wprawdzie się spóźnili o praktycznie godzinę :)no::wściekła/y:) ale za to nawet kolację mieliśmy na tależach w lodówce przygotowaną i tylko na stół podaliśmy potem. Goście poszli po 22! M. podobnie jak Ola był już tak zmęczony że płakał o byle co ale też zasnął migiem... co z tego jak wstał przed 7?? Dzieciaki się wybawiły z kuzynką, my się uśmialiśmy... było super :tak:

Teraz idę ogarniać dom po imprezie bo coś mi to dzisiaj nie idzie... i nie wiem kac czy szalejące ciśnienie?? Wprawdzie słonko superowo świeci ale mrozik jest to żadnych chmur nie widać na niebie....

Annaoj jak dostane jakieś zdjęcia na kompa to na pewno wstawię wam kilka żeby pokazać :tak:

Miłego dnia!

reklama
Witamy i my

Już od rana na nogach a teraz kawkę piję. Byliśmy z W rano w lidlu kupiliśmy młodej buciki, wzięliśmy 2 rozmiary 24 i 25. Przyjechalimśmy przymierzyliśmy te 24 niby Tośka krzyczy, że cisną no to te 25 i tak ustawiła nogę, że dobre były. No to oderwaliśmy metki i przymierzylismy raz jeszcze i co okazaly sie za duze i to dobre 2cm , wiec te 24 byly by dobre, ale zostalismy z tymi i z tymi. A moglam tych metek nie zrywać, to bym zwróciła. Grrr.... Nie były drogie bo 34.99 ale będą mi w domu niepotrzebnie leżeć...

No i cuż dzisiaj muszę trochę dom ogarnąć bo Tosia z W korzystali z pogody wczoraj i po lasach łazili tu koło nas, sąsiada z dzidziusiem odwiedzili :-) Tosia była przeszczęśliwa. A dziś znów piękna pogoda oby tak zostało :-)

Annaoj daj znać po wizycie :-) Mogę się do kawki dołączyć hehe :-D

Gosienka widzę, że mieliście aktywne spędzanie niedzieli jak moi :-)

Aniam no cena rzeczywiscie niska, u nas nie ma dzieci na urodzinach bo i znajomych z dziecmi nie mamy. Jest tylko Lenka chrzestnego córa, ale my się ciągle spotykamy więc jest radość :-)

Lecę zmywarka nawołuje, żeby wyciągnąć naczynia :-)

Witam i do pracy zmykam, katalog 06 się rozpoczął, a choróbsko nie odpuszcza.
Z dzieciakami dziś o 18:00 jedziemy się skontrolować, o sobie też muszę pomyśleć, bo aż mnie ściskać w klacie zaczęło:(

Hej,
i ja się witam. Jeszcze chora i z dwójką dzieci, więc wybaczcie nieobecność.

Trochę słoneczka się u nas pokazało, mam nadzieję, że ta zima pójdzie precz. Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki.

Hejka!

U nas dalej bardziej zimowo niż wiosennie jeśli chodzi o temperature, ale sloneczko troche rekompensuje te trzy kreski na plusie. Rano jeszcze snieg u nas sypal!

Maja się nam w piątek rozchorowala i weekend marudek maly była. Teraz spi bo ja obudzilismy o 6tej przed praca i bez drzemki by nie wytrzymala do wieczora.

Onka oby voodoo zadzialalo i dzidzia zdecydowala się przywitac z mama po drugiej stronie brzuszka!!!
Aniam super,ze solenizantka zadowolona. Co do ceny to rewelka. Pytalas się kiedys w wakacje nad morzem, oczywiscie serdecznie zapraszamy. My planujemy wywczasy napoczątku lipca, pozniej tylko raczej z Majka będę kursowac i raczej na miejscu będziemy :)

Aga fajnie,ze impreza się udala. Mareczek widocznie jest rannym ptaszkiem więc mamuska musisz się przyzwyczaic.

Mamusia gra jest genialna, to prawda. Maja od cioci Gosienki ja dostala i zachwycona nia jest.Ostatnio wymyslila,zeby bransoletki z tych kulek nawleczonych na sznurki zrobic i dumna chodzila z dwoma mega duzymi kolorowymi bransoletami.

Maonka moja jak się nauczyla pluc to dostala w nagrode plyn do plukania jamy ustnej Listerine o smaku truskawkowym. Frajde ma niesamowita :)

MamoPaulinki fajnie, ze mala tak dzielnie siedzi u stomatologa. My byliśmy ostatni raz rok temu i wtedy sobie ladnie dala zbadac paszcze, chyba ja muszę umowic na wizyte kontrolna.

Gosienko, Annaoj to ja wam zazdroszcze fajnych miejsc do spacerowania, bo ja tez niby na wsi,ale nienawidze u nas po okolicy spacerowac bo wszedzie już się ludziska pobudowali, a po drugie na mojej ulicy jak zawsze bloto po kostki.Najczesciej więc jezdzimy do parku, a jak się cieplej zrobi to na plaze bo u nas to ja się jedynie od czasu do czasu do skrzynki na listy przejde (u nas listonosz zostawia listy w skrzynkach przy sklepie) albo na ogrodku siedzimy.

Elvie zdrowka dla Was! Wesolo masz w domku ze swoja dwojeczka. Perfekcyja Pani domu powiadasz? Ja nie wiem, ale u mnie ile bym nie sprzatala to ciagle gdzies cos się pod nogami placze. Majka co chwile przenosi, przynosi, przestawia,zdecydowanie po tatusiu to ma ;)

Gosiu ty również się kuruj! Oby dzieciaczki były wyrozumiale i mamusi daly odpoczywac.

Isabela ojojoj to ponowne zrywanie nie brzmi zbyt fajnie. Mam nadzieje, ze jednak uda się jakos inaczej.Co do butow to mala nózke ma Tosia, fajnie. Mojej na wiosne muszę 27 kupic, a dostala dwie pary clarksów rozm 26 i chyba w nich nie pochodzi :(((

Pisalyscie o cwiczeniach. Mnie tez wzielo i gdyby nie to,ze T. często trenuje i nie mam z kim Mai zostawic to bym czesciej chodzila na zajecia. Ostatnio wspanialomyslnie poszlam z kumpela na step, nie patrzac na to,ze do jakiś tam wyzszy poziom. Po 25 minutach odpuscilysmy bo bysmy nie wyrobily, a glupio mi było na maxa bo zajecia prowadzi moja studentka, a ja taka ciapa i nogi mi się plataly.
Pozniej przebieglam 2 km na biezni i 60pieter pokonalam więc się wyrownalo. Zdecydowanie wole jednak abs, tbc,pilates i zumbe.

milego popoludnia dziewczyny, ide spiocha budzic :)

Ostatnia edycja:
Witamy i my wieczorową porą.

Dzień spacerowy ale dumna jestem z mojej gwiazdy bo dzielnie całe miasto na nóżkach zeszła, ale w końcu kupiłyśmy butki-balerinki i jest radość na całego. Takie kupiliśmy BALERINKI EMEL E 1921-4 R.23 nowość! (3089623371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .

Kittek nasza maruda w pierwszy dzień choroby jest najbardziej marudna, poźniej to już biega śpiewa tańczy :-) Co do rozmiaru rzeczywiście ma małą stópke, bo te emele kupiliśmy 23 bo w 24 pływała.

Co do butków 25 oddaliśmy Lence która jest młodsza a stópkę ma większą :-)

Idę się wykąpać i poczytać :-) Tosiek śpi :-)

Buty na wiosnę powiadacie , ja już mam .

Kittek - 26 to na moją Olkę za rok pewnie będą dobre :-D:-D Wyobraź sobie że te buty co rok temu wzięłam od Ciebie , to Olka w nich w lato ganiała , a nadal są na nią dobre :-D jeszcze pewnie na kawałek lata stykną .

Szymek mi oszalał , przyleciał z przedszkola rozpakował Oli koniki i się bawił , potem kazał sobie założyć koronę księżniczki i powiedział że jest królem Bakuganów :-D:-D
W sumie to ja uwielbiam te ich zabawy , koniki atakujące lego ninjago , czy pet shopy jeżdżące po torach z hot wheelsów :-D:-D

Hej
Wczoraj było tak pięknie, że zabrałam chłopców i psa na godzinny spacer, co jest nie lada wyczynem bo pies absolutnie nie ułożony do chodzenia w towarzystwie dzieci bo ciągnie jak koń ;-) ale daliśmy radę :-D
Za to dzisiaj spać mi się chce bo pogoda raczej kiepska: pada i zachmurzone jest ale temperatura teraz na lekkim +. Do tego w nocy od jakiegoś czasu mi się takie głupoty "stawiają", że jestem dodatkowo zmęczona. Chyba sobie zacznę pić wieczorem meliskę ;-)
A. pojechał o 5 rano do Gniezna :no: bez komentarza to zostawię ale sam był zły na siebie że się zgodził ;-) Dobrze że mi psa wyspacerował. Ja rano złożyłam sobie ogień w centralnym :-D i teraz się rozkoszuje ciepełkiem i... zasypiam :-D bo mi dobrze :-D:-)

Dla chorowitków zdrówka!
Elvie i jak po wizycie u lekarza??? Ja idę dzisiaj z moimi na kontrolę bo gile dalej żółto-zielnone i kaszel mokry mają...
Iza jak czytam o tym ponownym zrywaniu mięśni to mnie aż trzęsie :no: współczuje

Idę spróbować coś zrobić bo ja nie wiem kto tak bałagani???

O butach widzę było... M. na zimę miął 25. Teraz mu jeszcze nie kupowałam bo mam jakieś półbutki dla niego odkupione kiedyś niby dla J. ale on się rozmijał z rozmiarówką. M. pięknie się mi w nią wpasował :-) ale nie wiem jaki to rozmiar :-p chyba 7 lub 7,5 tylko mnie nie pytajcie jakie to butki bo mi się nie chce dylać na dół sprawdzać :-p

reklama
Witam,
jestem dziś sama na placu boju, bo Kamila dopiero po 11.00 się pojawi.

Agnieszka - powodzenia na wizycie! U nas młody do piątku ma jeszcze antybiotyk brać i w piątek druga kontrola, bo ucho zaróżowione nadal trochę ma, choć widocznych oznak choroby poza delikatnym katarem już nie ma. Lence antybiotyk odstawiamy, dostała syrop i nadal dicoflor. Znów 120zł w aptece zostawiłam, a dziś jeszcze ja do lekarza idę. Podsumowując choróbska nas zakosztowały już 682zł, z moją receptą pewnie z 800 wyjdzie. Nic, tylko chorować..:wściekła/y:

Do góry