reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

gosia - zdrówka dla Was, masz podobnie jak ja, nie zazdroszczę.

A mnie jeszcze oko ropieć zaczęło, więc traktuje jej tymi Maciowymi kroplami. No i pracować muszę, żeby na premię zasłużyć, a koniec katalogu tuż, tuż.. Czytać Was dobrze nawet przez to oko nie mogę:(

reklama
Gosia, zdrówka dla Was!

Monia, a nie myslalas o Albani? Cudnie tam jest i wciaz cweny rozsadne.

o ja, na to nie wpadłam...zaraz poszperam...dzienks

My naprawdę w sen zimowy zapadamy zwłaszcza Helka jeszcze śpi ;-)

Gosienka, jak Ty to robisz, Ze Helka tak długo śpi rano...dla mnie nie do pojęcia...o której chodzi spać wieczorem ? i czy śpi w dzień ?

Monia jak pod koniec roku szkolnego to te kilka dni jak urwie nic się chyba nie stanie.

no jeszcze ni odwołałam, ale chyba to zrobię, nie chcę uczyć złych nawyków od podstawówki :sorry:

A mnie jeszcze oko ropieć zaczęło,

możesz jeszcze przemywać świetlikiem lub rumiankiem...nie chcę popędzać tej Twojej choroby ale wiesz dużo czasu nie masz by wyzdrowieć - sobota do 12:30 ;-)

Agnieszka, dzięki za namiary, popatrzę...

znalazłam jedna z przyczyn moich migren: białe wino...lampka wystarczy i bania pełna...dziwna sprawa, ale jakoś nie będę płakać bo i tak za białym winem nie przepadam...albo nie trafiłam jeszcze na to dobre, hehe...

żelazko mnie wzywa, ciężko ruszyć doopsztalka, oj ciężko...

Monia, bo na Albanie nie kazdy wpada ;-) Wiekszosci kojarzy sie z bieda i niekonczacymi sie wojnami... A tak naprawde zdecydowanie bezpieczniej tam niz w Chorwacji i chyba jeszcze piekniej. W maju na poludniowym zachodzie srednia temperatur to jakies 18°, znaczy ciepelko :tak:
A co do bialego wina, to nie kazdy je lubi. Ja nie naleze do milosniczek tego wina, ale z czystym sumieniem polecam typ chenin blanc :tak:

aniam - brawo dla Olki! Moja też by pewnie nie dała się nawet na siedzenie w fotelu namówić. Jutro wznowię wysyłkę, tym razem poleconym. Dziady kradną na tej poczcie jak cholera:/ Jesteś szóstą osobą której zaginął.

Teraz to może już poczekaj do następnego . Bo ten już sporo trwa , a u nas teraz ludzi to jak na lekarstwo . z racji pogody . A zaraz się ten skończy i tyle będzie . Szkoda kasy .

Aniam Olka to zuch dziewczyna i tyle, zresztą pewnie duże znaczenie ma fakt że dentystka jest z powołania no i Szymek jest dla niej przykładem, widzisz nawet mała rywalizacja jest kto ile plomb ma :-D

Dokładnie lekarka fajna i to najważniejsze . Szkoda tylko że nie tańsza .

Chorowitkom zdrówka .

Byłam na TRX.. ale nas laska złachała :-D:-D ale i tak ją lubię :-D

Kiedys Wam pisalam, ze w Meksyku wlasciwie nie ma klasy sredniej. Tam albo bieda straszna, albo bogactwo takie, ze az sie przelewa.
Dzis zajrzalam sobie na profil zaprzyjaznionego fotografa z Ensenady. Pierwsze, co rzucilo mi sie w oczy, to fotki z urodzin jakiejs tam panienki. Zadnej corki prezydenta, czy innej gwazdy telenoweli. Ot, pietnaste urodziny... Pamietacie, ze w zyciu Meksykanki wazne sa pierwsze, trzecie i pietnaste urodziny... Reszta zycia nie ma znaczenia. Mam nadzieje, ze Wam sie fotki otworza. Tak, coby sobie poglad wyrobic ;-) http://www.facebook.com/juan.j.zavala.9/photos_stream

Witam
skończyłam ogarniać papierzyska dla księgowej, jutro mam wycieczkę do US i ZUS-u jak ja to lubię:baffled:
Lecę spać:tak:
Spokojnej nocki życzę!
Zdrówka dla wszystkich chorych!

Dzień dobry. Wyspałam się i od razu mi lepiej chociaż pogoda za oknem do bani...

Zielona mnie się nic nie otwiera ale może dlatego że ja na fb nie mam konta...
Monia piłam bardzo dobre białe wino ale nie pytaj mnie o jego nazwę...ale było rewelacyjne :tak: Pocieszę cię ze spaniem bo mnie M. też wstaje najpóźniej o 7 rano i to jest święto :tak: W dzień w zasadzie nie śpi. Czasami mu się zdarzy, a spać chodzi koło 20-20.30 :tak:

Miłego dnia wam życzę :-)

Dzieńdoberek :-)

Ferajna pojechała ;-):tak:

Nie pochwaliłam wam się ale zostanę taką przyszywaną babcią ;-) szanowne czwarte dziecko czyt. Sonia postanowiła zaciążyć:baffled: brzuszek i cycyki jej rosną teraz czekamy . Dzięki bogu koty to samce i nic do domu nie przyniosą :-D chociaż zabawnie teraz oba wyglądają bo każdy kuleje na lewą łapę ( małżon mnie uświadomił że jest okres godowy i pewnie biedne koty nadwyrężyły sobie łapy bo pozycje niewygodne ) ;-)

Anna jak Igor nic się nie wykluło?

Aniez my mamy dwie książeczki typowo dla przedszkolaków , wszystko na zasadzie skojarzenia, porównywanie kształtów, szukania par, też muszę zajrzeć na ich stronkę może coś nowego się pojawiło bo reszta książeczek które mam to zdecydowanie dla starszych dzieci.

gosia zdrówka dla was

Mamusia u Helenki w przedszkolu jest ta gra i Helka ma na jej punkcie bzyt :-) już wiem co na urodziny dostanie :tak:

MamoPaulinki super że Paula poradziła sobie z choróbskiem, zdrówka dla pana małża . Trzymam kciuki abyście umowę podpisali z jak najlepszymi warunkami dla was :tak:

Elvie nadal zdrówka życzę , mam nadzieję ze dzisiaj czujesz się lepiej i dzieciaki też.

Monia Helenka jak chodzi do przedszkola to niestety musi wstawać razem z chłopakami o 7 a wierz mi to dla niej środek nocy dlatego często w tygodniu się zdarza że zasypia koło 16-17 i śpi do rana :tak: i nawet jak się przebudzi koło 19 to nie da rady jej rozbudzić więc my się nie upieramy i śpi dalej. W weekendy śpi ile chce zresztą dość często z mamusią która się do niej przytula a wtedy wiadomo że można pospać ;-)
Drzemki popołudniowe skończyły się jak szanowna Helenka skończyła rok :baffled:Normalnie mała chodzi spać 19-20 :tak: Resztę pytań proszę zadawać w sobotę :-D

Aniam rzeczywiście dobry dentysta niestety drogi ale ja zawsze powtarzam że na zdrowiu dzieci nie będę oszczędzać:tak:

Sonia miłej wycieczki po urzędach ;-)

Agnieszka dobrze że udało ci się wyspać :tak: Jak chłopcy?

Zielona u mnie się też nie otwiera :-( ale to pewnie wina tego że nie mam fb.

Idę chatę wyszmatować bo jutro muszę mieć wolne ;-)

Gosieńko chłopcy trochę lepiej :tak: M. już nie ma tak szczekającego kaszlu tylko normalnie odkrztusza, tylko że z nosa mu zaczęło lecieć ale to pikuś damy radę. J. dalej dość mocno kaszle i katar nadal zielonkawy... no nic zobaczymy.

Matko jak ja bym chciała żeby chłopcy pospali dłużej niż do 7 bez pobudki. Z J. nie ma problemu bo w nocy ładnie śpi ale M. to masakra... ale wiem że mu przejdzie bo J. też tak miał :tak:

Ehhh ciśnienie chyba leci na łeb na szyję bo coś mi głowa zaczyna się odzywać ... wiosno przybywaj!

reklama
Gosieńko- gratulacje "babciu" :-p sorry, ale padłam ze śmiechu, bo zwizualizowałam sobie minę S. :-) bankowo ucieszony, co? Jeszcze jeśli potomstwo odziedziczy po mamię, ładnie mówiąc, beztroskę, to Twój mąż będzie najszczęśliwszym człekiem pod słońcem. Nie pytam, jak to się stało :-p, ale szybka jest laseczka.
Co do książeczek, to mi chodzi o te 2 różowe, one właśnie były na skojarzenia, ale ja je gdzieś wcisnęłam i nie mam pojęcia gdzie... a może Kuba wcisnął...

Agnieszka- dobrze, że chłopaki lepiej, oby do wiosny.

Elvie- i jak samopoczucie? Stawisz się jutro?

Gosia- zdrówka dla Was wszystkich. Pewnie w zaistniałej sytuacji nie dasz rady jutro przyjść :( szkoda by było.

O śnie... u nas ostatnio Kuba zaczął się budzić w weekend o 7:00- 7:30, więc mu zostawiamy klocki w salonie i ma nakaz cichej zabawy. Młodszy, jak Helenka, rano bez kija nie podchodź :p

Do góry