reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka
ja witam się już od mamy
Kaszel mi przechodzi, za to katar się uaktywnił:baffled: kiedy to się skończy:eek:
Przymierzam się do terapii biofeedback z Igorem i wczoraj się okazało, że muszę mieć wynik EEG i zgodę neurologa. I tak spędziłam większość część dnia na telefonie, na EEG się w końcu prywatnie umówiłam, do neurologa pewnie też tak się skończy, po raz kolejny się zastanawiam na co "lwia" część mojej wypłaty idzie:sorry:
Gosia zdrówka Wam życzę.
Mamusia fajna ta zabawka, chyba się zastanowię, tylko mam obawy bo Alicja mi wsio do buzi ładuje:baffled:
Zielona u mnie też foty sie nie chcą otworzyć. Nie mam oczywiście porównania, ale w PL też taka "moda" wchodzi. Nasi sąsiedzi robili synowie urodziny w pizzerii, z klaunem, animatorem, około 3000 wydali. Dla mnie to paranoja.
Gosieńka to pogratulować;-)
MamoPaulinki zdrówka dla męża.
Agnieszka to Twój M jak moje dzieciaki, około 20:30 chodzą spać, ale rano pobudka 6:30-7. Na wczasach jak jesteśmy i mają dużo atrakcji to czasem ciut dłużej pośpią.
uciekam na kawkę

reklama
Agnieszka Helka też w nocy się wybudza i ewidentnie częściej jak do przedszkola chodzi, przeżywa co się w nim dzieje , ale Emil też tak miał więc zaprawiona jestem w boju ;-)

Aniez nic nie mów :-p w sumie to wiedzieliśmy że tak będzie bo małpa wyjątkowo dużo adoratorów miała , nawet koczowali pod bramą :-D ale jak się oszczeni to od razu mamy wizytę umówioną na podwiązanie jajowodów i potem niech sobie używa do woli ;-) Co do książeczkę to my właśnie o te różowe chodziło ,Helenka tatę uświadomiła że różowe więc tylko dla dziewczyn i tym sposobem tylko mama może z nią układać:-D

Anna zdrówka , a w sprawie prywatnych wizyt to się nie wypowiem :wściekła/y:

Teraz już laptopa zamykam i zmykam ;-)

Witam w ten szaroburosniezny dzien. Ostatnio takie piekne slonce bylo, a dzis znowu sie popsulo :wściekła/y:

Wczorajsza wizyta u lekarza bez rewelacji. Plus taki ze podwozie zaczyna puszczac, ale bez szalu. Jutro mam sie przespacerowac na porodowke i posymulowac zeby mi ktg zrobili. Swoja droga jakby nie mozna bylo isc jak czlowiek do przychodni ze skierowaniem i bez sciemniania badanie odbyc, no ale coz, nie da sie...

Gosienko, gratuluje powiekszenia rodziny :-)
Zielona, te urodziny to bardziej wystawne wesele przypominaja...
Annaoj, ostatnio doszlismy z mezem do wniosku, ze chorowanie jest dla bogatych. Na nfz nic prawie nie zalatwisz, a prywatnie ceny kosmiczne.

gosienka - mnie też na porządki dzisiaj wzięło:)
onka - a Ty nadal 2w1? Możesz rodzić jutro koło południa to zbiorowo kciuki będziemy trzymać:-D
annaoj kce - zdrówka!!
Agnieszka - Lenka tez się w nocy czasami wybudza, dzisiaj o 5:20 wstała i krzyczy "Mamo naleśniki chcę!" (zwykle chce kaszę, więc oczy zrobiłam:-D)

Zrobiłam naleśniki z fetą i szpinakiem i czosnkiem. Młodemu zrobiłam też ale bez fety i takie ledwo podsmażone na suchej patelni. Młody żre wszystko i każdą ilość, ryk był jak się jego naleśnik skończył. Lecę go usypiać, bo mameja się robi.

Aaaa i chyba wiosna przyjdzie wreszcie, bo przed chwila mnóstwo kluczy dzikiego ptactwa leciało, foty porobiłam:)

Ostatnia edycja:
Witam
Onka czekamy na Twoje kolejne kwietniowe dzieciątko.
Elvie zdrówka dla całej rodziny
Isabela świetny wynik z tymi 8kg. Gratuluje
Gosieńko babcia w tak młodym wieku, no no, :-D gratuluje powiększającej się rodziny
Zielona jestem w ciężkim szoku, że zaczęłaś ćwiczyć, jeszcze tylko Aniez nas może zaskoczy jakimś karnetem na siłkę, to z szoku nie wyjdę ;-)
U nas po staremu, mąż jeszcze na wolnym do niedzieli, więc czasu brak na BB. Alicja w końcu wróciła do przedszkola po 3 tyg przerwie. Urodzinki odpękaliśmy w święta. Leonek rośnie, chyba kolejna gaduła mi rośnie, bo mały jak się rozgada ze swoim gu i innymi odgłosami to końca nie widać
Pozdrawiam Was wszystkie

Zielona - :szok: to wesele było ? Wypas no :-D

Anna nie mam pojęcia na co idą nasze składki :no:
Pominę już ludzką głupotę . Przykład z ostatnich dni . Teściowa ma zabieg na zaćmę - czekała 2 lata , potem następne dwa trzeba czekać na drugie oko aż zrobią :-D
No ale mniejsza o to , wygląda to tak - zapisujesz się z kolejkę i czekasz , wysyłają Ci list z terminem operacji . Żeby ją zrobić trzeba mieć badania zrobione u nich , a na nie skierowanie . No to oczywiście nie można od razu tym listem wysłać tego skierowania :no: tylko trzeba sobie po nie pojechać . W naszym przypadku to 90 km :wściekła/y: Takie głupoty bo można mnożyć . tesciowa łazi do kilku specjalistów . Jak ma robione badania , to przecież Ci ich nie dadzą , tylko trzymają w kartach . Więc nie raz jest tak że robi krew dla jednego lekarza , bo on chce . Potem by mogła te wyniki dać drugiemu , co też chce .. no ale się nie da bo są w karcie , więc dostaje następne skierowanie i robi drugi raz to samo na przestrzeni dwóch tyg itd by mnożyć . A przecież te same wyniki by mogła pokazać u innego lekarza , bo o to samo mu chodziło :-D

Maonka- Aniezowa karnet posiada, a i owszem, ale ja ograniczam się do pilatesu :D także spoko :)

Onka- idź się już rozpakuj :-) wiosna idzie, na spacerki pochodzicie :-)

Aniez - gdzie Ty tą wiosnę widzisz co ?:no:
Bo ja widzę tylko bajoro przed domem ... a tak na serio to nie miałam dziś jak pod przedszkolem zaparkować .. gdzie człowiek nogi nie wystawił tam bajoro po kostki :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry