reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Odpowiadajac na wasze prosby oswiadczam, ze moge juz rodzic. Dzisiaj urodziny Natki odpekane. Rodzinka chora, wiec bylo kameralnie, ale jubilatce sie podobalo, a to najwazniejsze :-)

Na przyspieszenie porodu juz rozne voodoo odparawiam, ale nic to nie daje. Dziecie rozpycha sie na calego i ani mysli wychodzic. Plus taki ze faktycznie chyba wiosna idzie, ale nie chce zapeszac ;-)

Zielona, kciuki zacisniete.
Elvie, za Lenke tez trzymamy. Sami mamy 19 kwietnia wyniki rekrutacji do przedszkola, wiec wiem co czujesz.
Izabela, wspolczuje problemow z reka.

reklama
witam niedzielnie
Dzieciaki bajki oglądają, B na koszu, więc gdzież ja bym mogła być;-)
Alicja coś lekko zakatarzona, mam nadzieje, że wydobrzeje do jutra, bo już sobie na jutro zaplanowałam Igora do szkoły zapisać, kawę z koleżanką i wizytę u ginki mam, no i miałam jeszcze w planie bibliotekę zaliczyć, co by się za pisanie wziąć.
Iza ja niby narzekam, ale w sumie to się bardzo cieszę z mojej podyplomówki, bo prawie wszystkie zajęcia są super. A wtedy na SORZE usg też Ci robili?
Agnieszka jak wrócą to musisz kilka fot wrzucić od teściów. Jak impreza?
Elvie zdrówka.
Zielona będę kciuki trzymać.
Aniam daj znać jak impreza.
Fajnie, że spotkanie się udało. Gosieńka a Ty jak już w czerwcu dotrę to mi jajeczka nazbierasz co bym kupić mogła.
Onka to może chłopa w obroty bierz;-)

Apropo moich studiów polecam Wam film dokumentalny nakręcony przez Sekielskiego "Władca marionetek", trwa jakieś 50 minut, można na necie wyszukać. Cała prawda.

miłego wieczorka

Spotkanie faktycznie bardzo udane :-) dziękuję dziewczyny za bardzo miłe popołudnie.

Zielona- &&&

Onka- oj... idź już rodzić :) wiosna na poważnie idzie... i nawet chyba nadejdzie na całego, więc szkoda, żeby Ci taki ładny spacerowy czas uciekł :) &&& żeby się ruszyło.

Anna oj- przypomniałaś mi o bibliotece... dzięki :)

Witam
Onka jakbym swoje posty czytała sprzed 2 miesięcy. Trzymam kciuki, aby w końcu coś się ruszyło.
Isabela aż ciarki przechodzą jak się czyta o sposobie na naprawę ręki
Gosieńko to teraz w obuwiu tanecznym nogi będą same tańcowały
Zielona & dla Was

Ach w końcu jakiś ładny, w miarę wiosenny dzień był, spacerek zaliczyłam z dzieciakami, ale nie wszędzie się da wjechać jeszcze wózkiem przez zalegający śnieg.
Mama lot przeżyła, inaczej sobie wyobrażała, aż się dziwię, że nic śmiesznego nie wywinęła w samolocie. Mama była jak to się mówi ze swatami u drugiej córki. Byli na wycieczce m.in. w Amsterdamie, nawet o coffe shop zahaczyli :szok:

Zapomniałam Wam napisać i pochwalić Aluśkę, nauczyła się pluć w końcu i teraz przy myciu zębów wypluwa pastę, a nie jak do tej pory połykała ją.

Joł imprezka bardzo udana :tak:
Dzieciaki na kulkach się wyszalały . Jedna tylko koleżanka z wawki miała pecha. wjechała na autostradzie na gwoździa :no:
Czekała tam na męża , potem jechali koło reperować i znowu po auto .Także dojechała do nas już po zabawie na kawkę . No ale co zrobić . W nowych autach jest tylko cholerny zestaw naprawczy , a po zabawie takim cudem żaden normalny wulkanizator już opony nie naprawi .
Dzieci zadowolone i to najważniejsze w tym wszystkim . Ola nawet prezenty olała , bo wolała dzieci i psa mojej przyjaciółki . :-D:-D
Wieczorem to już plakała ze zmęczenia i padła . :-D
A no i cena kulek :-D:-D róbcie urodziny u mnie :-D:-D 11 dzieci , przekąski , founde czekoladowe , picie - koszt 220 zł :-D

A mnie kaszel skutecznie spanie utrudnia:( Zlazłam na dół, aby inni spać spokojnie mogli..

maonka - brawo dla Ali, moja nadal wodę z pianą z pasty pije.Najważniejsze jednak, że nie muszę już do mycia zębów gonić. Twierdzi głośno, że myć nie lubi, ale jak dam szczoteczkę i pastę to szoruje aż miło:)

aniam - super, że urodziny udane, a cena rzeczywiście niska. Szkoda, że tak daleko mam do Ciebie;)

Idę się syropem jakimś ratować, bo płuca wypluję:/

Dzieńdoberek

Niedziela bardzo udana dla nas, małżon wymyślił spacer po okolicznych łąkach i lasach , Helenka to ma kondycje :szok: tylko raz na barana wskoczyła a tak to ciągle w biegu ale ja do domu dotarliśmy to po kąpieli od razu padła :tak: Stwierdziłam że w góry nie muszę jechać bo tyle wzniesień jest koło nas że jest gdzie chodzić :tak:
Chłopcy na dobre rozpoczęli sezon gry w piłkę, wpadają tylko do domu aby coś zjeść i wypić i już ich nie ma , ale dzięki temu jak dla mnie są o niebo spokojniejsi.

Rano mnie słońce przywitało :-) juupi wiosna idzie :-)

Zielona kocioł nastawiony :tak: &&&&&&&&

Elvie zdrówka , ale cię długo trzyma :no: ty na pupie usiądź a nie sprzątasz bo nigdy się nie wykurujesz. Też dzieciaków nie wybudzam ;-) Buciki ci wrzuciłam na foteczkach, one nie są jakieś super jeśli chodzi o fason , mają mi raczej pomóc w prawidłowym ustawianiu stóp :tak:

Onka super że urodziny Natalki udane :tak: Dzidzia wychodź!!! wszystkie ciotki czekają na ciebie :-)

Anna ja już moim kurom powiedziałam że w mają muszą nieść po 2 jaja dziennie :-D bo w czerwcu gości mam ;-)
Mam nadzieję że u Alicji to się tylko na katarze skończy , daj znać co po wizycie u gina .

Maonka brawo dla Alicji :-) U nas też jeszcze dużo śniegu , ale to nawet lepiej że pomału topnieje bo już coś zaczynają mówić o zagrożeniu powodziowym :no:

Aniam super że impreza udana :tak::-)

Agnieszka jak u was, dałaś radę wszystko przygotować ?

Aniez mój małżon tak się napalił na tą knajpę Gruzińską że na bank wkrótce do Wrocka zawitamy :tak: tylko pewnie najpierw o zoo zahaczymy .

Zmykam, muszę gadzinę nakarmić bo później do Legnicy wybywam.
Miłego dnia:-)

reklama
hejka
wpadłam na chwilkę, bo zaraz przyjaciółka na kawkę przyjedzie.
Alicja na szczęście rano ok, tylko po nocy nos wydmuchała, więc poszła do przedszkola.
Aniam to faktycznie tanio u Ciebie, fajnie, że Ola zadowolona.
Elvie to może jakiś specyfik sobie na noc zapodasz.
Aniez nie ma za co;-)
Maonka brawo dla Alicji. Ja muszę miętowe pasty kupować, to wtedy Alicja pluje, jak B kupił truskawkową to zjadała.
Gosieńka to fajnie masz, że tak spacerowo wokół. U nas na szczęście też jest gdzie chodzić i las mam blisko, bardzo sobie moją "wieś" chwalę. Mam nadzieje, że Twoje kury usłuchane;-)
miłego popołudnia

Do góry