Aniam wiem, ze są toryczne, ale ponieważ nie muszę korygować astygmatyzmu kontaktami, to nie zamierzamwłaśnie ze względu a cenę. W przypadku moich okularów odmówiono mi swego czasu zrobienia nowych szkieł bez wzornika
nie wiem czy to dlatego, ze one maja oprawkę tylko górą, czy dlatego, ze miałam pecha. Wnikać w to nie będę. Cena za same szkła i tak pewnie mnie dobije, wiec kupie i nowe oprawki...na otarcie łez
Basia ja tam ja włączam smerfa marude to na całego![]()
Odmówili , bo się nie chciało , a nie że nie mogli .
Co do szkieł to od 250 w górę , w zależności jak bejeranckie powłoki będziesz chciała na nie nałożyć .
Ja zwykle kupuję utwardzony bardziej plastik i zwykły antyrefleks .
Wkurzają mnie miliony powłoczek , a w lato i tak noszę soczewki .
W vision ostatnio było 50 % na oprawki i fajne firmówki można było za dobrą kasę kupić .
no Aniez to u mnie identycznie...
Zielona, to współczuję bo ta kość to potrafi boleć, oj potrafi...
co robicie na majówkę ? jakieś propozycje ? ktoś był w maju w Chorwacji ? można się wtedy już kąpać ? czy za zimno ?
A Hiszpania ? poradźcie coś...
Po tym co się dzieje w pogodzie to kit wie jak będzie . Jedyny pewniak to egipt chyba teraz
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Aniam ja to i tak jestem pełna podziwu dla Oli, moja na fotelu by nawet nie usiadła a co dopiero o leczeniu jakimkolwiek strach pomyśleć![]()
Olka lepiej znosi niż SZymek . Ona siada otwiera dzioba wybiera kolor plomby ( pani pokazuje dziecku cały zestaw kolorów ) i potem ten dziób zamyka jak już pani skończy . W ręku trzyma już nagrodę od pani którą sama sobie wybiera . A no i oczywiście bajka , ale to się ustala już na początku wizyty .
Wczoraj był płacz bo SZymek jej powiedział że on ma więcej plomb niż ona , to się uryczała że ona też chce
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Była też wczoraj dziewczynka , przez 3h nic jej nie byli w stanie zrobić , nie wiem jak się skończyło , bo pani Olce zrobiła w międzyczasie .