Żyję :-) i nawet dobrze się czuję :-)
Wczoraj pół dnia przespałam, a dzisiaj jestem jak młody bóg! I o to chodzi! Nawet się do okulisty doczłapałam i niestety moje obawy, że mam w końcu ten cylinder na szkłach "zamontować" się ziściły :-( teraz muszę nowe okulary kupić...bo do starych wzornik szkieł zgubiłam. Zresztą one i tak są do wymiany. Aż się boję sprawdzić jakie koszty poniosę, ale skoro okulista twierdzi, że bóle głowy mogą się brać z astygmatyzmu bez korekty, to nie pozostaje mi nic innego, jak mu uwierzyć. Pocieszające jedynie jest to, że kontakty mogę nosić "normalne" byle przy kompie w nich nie pracować.
Tyle tytułem wstępu :-)
Aniam- czekoladowe founde dla dzieci to super pomysł, będą przeszczęśliwe. Dzieci przecież kochają czekoladę i owoce :-)
My chyba będziemy mieli imprezę łączoną, z przyjaciółki synkiem, bo oni też kwietniowi, a że z daleka na urodziny B. przyjadą, to zrobimy od razu młodemu imprezkę z Bartulkiem. Krąg przyjaciół mamy ten sam, więc tutaj nie będzie kłopotu
Elvie- kuruj się, bo w sobotę będziesz nam karteczki pisać :-) hehehe... a dla gaduły to może być bolesne. Wiem, co piszę
Gosieńka- ja też nie umiem odpoczywać z tyłkiem w fotelu :-) może dlatego mnie te święta tak kosmicznie zmęczyły, bo pogoda nie była spacerowa.
Agnieszka- jak M.? Wygląda to na wirusa. I mam nadzieję, że nic więcej. Oby! Bardzo dobry pomysł z "wypchnięciem" rodziców. Moi niedługo na Maderę lecą... namawiają nas usilnie na dołączenie, ale problem w tym, że my 2 tyg. przed ich wylotem mamy wyjazd nadmorski i mój maż bankowo nie dostanie więcej urlopu... a ja już byłam skłonna się skusić. R. co prawda namawia mnie, żebym sama z dzieciakami poleciała, ale ja nie uważam, żeby to był dobry pomysł ;-)
Basia- jak mi się wczoraj smerf maruda wieczorem załączył, to mam wrażenie, że mąż uważał, że złośliwie to dziadostwo znalazłam i długo "specjalnie" szukałam :-) hehehe... ale dzielny był, herbatki i inne zachciewajki donosił i nawet zrezygnował z oglądania Transformersów na rzecz Nawrotu depresji gangstera
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)