reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam,
Maciulek znów rano zaropiały cały, gile pod nosem, oczy ledwo otwierał, ale spał pięknie, tylko 1 pobudkę w nocy zrobił. Rano nam doszła gorączka, więc dostał ibum d 5ml i teraz już zupełnie "zdrowy", szaleje, skacze, z Lenką się bawi. Umówieni jesteśmy do lekarza na 17:30.

aniez - Lenka nigdzie nie wychodziła, tylko trasa dom-auto, poza tym miała czapkę, na spacery jej nie wypuszczam. Zdrowiej nam szybciutko! Spotkanie aktualne. Mnie tez rynek pasi:tak:

beti - mi też z tych cyców zawsze zejść najtrudniej, ale nie ma rzeczy niemożliwych. Biorę się od dzisiaj ostro za ćwiczenia z Ewą Chodakowską. Nie ma to tamto;)

Lecę kuchnię ogarniać po Maćkowym śniadanku. Ciasta mi zostało mnóstwo, upiekłam 3 blachy, a że gości nie mieliśmy, a wczoraj wyjazd do Rio nam wypadł to wszystko stoi i się uśmiecha. Jakbyście miały ochotę na pyszną kawę i ciacha to zapraszam:)

reklama
hej dziewczyny, witam się już poświątecznie, jakoś weny nie miałam, więc się nie odzywałam.
Święta miło przeleciały, trochę się porodzinowaliśmy, z B czas spędziłam, bo tak nigdy czasu nie ma poleniuchować.
Po wizycie z Karen niestety nie najlepiej, mamy zrobić jeszcze jedno badanie i lekarz wtedy ostatecznie wszystko powie, ale generalnie nie wygląda to dobrze:-(, prawdopodobnie jest stały ucisk na rdzeń kręgowy (badanie wyjaśni to w 100%) jeśli tak faktycznie jest to może wet podejmie się zrobić zabieg, ale ryzyko jest dość wysokie, o kosztach nawet nie wspomnę. Sama nie wiem co robić, bo nie chce też, żeby psiunia się męczyła.
Basia zdrówka dla W.
Elvie mam nadzieje, że Lenka i Maciuś już lepiej.
Aniez kuruj się, ależ Cie dopadło.
Zielona trochę nie kumam Twojego chłopa, dla Kostki Ci kasę wylicza, a dorosłe dzieci wiecznie sponsoruję:baffled: Po takim fitnesie będziesz się świetnie w stroju kąpielowym prezentować;-)
Kittek mam nadzieje, że Maja zdrowa.
Ella trzymam kciuki aby oksy pomogła.
Salamndra, 13 fajnie Was "widzieć"
Mamusia nieźle Natalka wykombinowała, na logikę rzecz biorąc strzał w dychę.
Gosieńka numer zmieńcie koniecznie. Fajnie, że w przedszkolu z taką propozycją wyszli.
Beti może faktycznie fajnie by było gdyby dziewczynki miały osobno urodziny.
uciekam, później zajrzę.

Witamy i my poświątecznie :-)

Całe święta spędziliśmy razem, rodzinnie :-) To lubię :-) Aż ciężko się było rano rozstać. Tylko na śniadaniu byliśmy u mojej mamy.

Za to w nocy dostałam ataku kamicy woreczka (dodam, że naprawdę nic nie jadłam prawie) a dziś od rana boli mnie nerka, jak nie urok to sr.... :wściekła/y:

Co do odchudzania u mnie jak narazie od stycznia -8 :-) powoli drobnymi kroczkami :-) Ale już jest - 8 :-) Pracuję dalej :-) Muszę dojść do formy sprzed ciąży :-) No może nie aż tak wstawię Wam może zdjęcie z najlepszego okresu :-)

A no i przed świami dotarł fotelik i nie wiem czy już wam pisałam czy nie, ale jestem bardzo bardzo zadowolona, jakość wykonania i dopasowanie super, a Tosia uwielbia w nim jeździć.

Gosienka Tosia dziękuje za zajączka :-)

Zielona ja czekam aż dadzą tacie w końcu karnet na siłownie na który się zapisywał dla mnie :-) Inaczej było by dla mnie za drogo.
Mówisz, że poleciało Ci z cycków mi tym razem nie leci :-) I oby tak pozostało :-)

Annaoj będzie dobrze, trzymamy kciuki ! :-)

Elvie trzymam kciuki za wizytę :tak:

Aniez zdrówka !!!

Miłego dnia konietki :-)

Witam :-)
Aniez optymizmu w tym tekście nie ma ale uśmiałam się z opisu :-) No i zdrówka dla ciebie

Mam prośbę... dajcie znać jak wyglądają trasy dojazdowe do lotniska w Warszawie...jutro A. zawozi teściów na lotnisko i chciałabym wiedzieć jak to na teraz wygląda :tak:

Elvie zdrówka dla Lenki i Maćka.
annaoj biedna Karen :-( oby to nie było to najgorsze &&&
Beti uważam że dziewczynki powinny mieć swój dzień :tak: My robimy tak, że zawsze w dniu urodzin przychodzi babcia z ciocią, babcia z dziadkiem i jak ma możliwość to wujek z ciocią tak na kawę i jakieś małe ciacho no i wtedy są życzenia dla danego solenizanta. A oprócz tego w weekend robimy urodziny i są to albo A. i M. albo moje i J. 2 imprezy. Możesz spokojnie dziewczynkom wytłumaczyć co zamierzasz zrobić bo już są duże i zrozumieją na pewno :tak:

J. znowu z gilami zielonymi po pas :no: ehhh siedzi w domu i mi dom roznosi :-D Wzięłam ich na chwilę na dwór bo śniegu 40cm i +7 st :-D paranoja i masakra :-D a ze śniegu to zrobiliśmy zająca z jajem :-D

Agnieszka nie wiem jak będzie jechał , ale pewnie katowicką i potem al. krakowską . Krakowska to zawsze jest zakorkowana i z tym się trzeba liczyć . Więc na samą al. krakowską ( raszyn - okęcie ) ja bym przeznaczyła godzinę , żeby nie było problemów . Wiem że to tylko kilka km . ale często gęsto pokonanie tej trasy do okęcia zajmuje właśnie ok . godziny . Reszta dróg raczej w stanie dobrym z tego co wiem :tak:

Aniez :angry::angry::angry::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::wściekła/y::no::ninja2:

Isabela gratulacje z tych - 8 :tak:

Hejka

Wreszcie dotarłam do laptopa a właściwie to wyrwałam go trolom ,jak ja się cieszę że jutro już do szkoły idą bo normalnie w domu nie idzie wytrzymać :no: wywaliłam ich na dwór coby w piłkę trochę pograli może energii się pozbędą ;-)

Humoru nie mam bo przez ten cholerny telefon od teściowej z S się pokłóciliśmy :-( jak zwykle o dwa słowa za dużo powiedziane...:no:
Co do telefonu to w moim nr się pokazuje i wiem kto dzwoni więc nie odbieram a S ma dwa telefony i ona zadzwoniła na ten drugi dlatego on odebrał, zresztą myślał że ona z życzeniami świątecznymi dzwoni no ale się zdziwił :wściekła/y:

Agnieszka zdrówka dla J . Mam nadzieję że A szczęśliwie i na czas na lotnisko z rodzicami dojedzie:tak:

Isabela zdrówka i gratki na te -8 kg , trzymam kciuki abyś osiągnęła swój cel , ocenię jak przyjedziecie do nas :tak:Super że Tosia zadowolona z zajączka :-)

Anna &&&& za Karen , mam jednak nadzieję że ostateczna diagnoza będzie lepsza.

Elvie zdrówka dla Maciusia, daj znać po wizycie . Kusisz tym plackiem i kawą, ech odstresowała bym się :tak:

Aniez zdrówka i kuruj się cobyś w sobotę była bo ja już na bank muszę te buty kupić ;-) Podobnie jak ty mam problem z brzuchem ;-) i też postanowiłam go pokochać tylko miłością ale nie jakąś bardzo wielką ;-)

Beti pranie powiadasz? U mnie dzisiaj już 3 pralka leci :baffled:

Sonia super że wszystko się udało a braku prądu nie zazdroszczę :no:

Zielona też myślałam że ty po normalnych schodach wchodzisz ;-) Trzymam kciuki cobyś fajeczki rzuciła :tak:

13x13 dla ciebie też najlepszego

Jeszcze jasno więc idę pobiegać :tak: a co przynajmniej się odstresuje ;-)

reklama
witajcie święta święta i po świętach my całą niedzielę i poniedziałek spędziliśmy po za domem.
W niedzielę byliśmy na wsi koło Nadarzyna u babci mojego małża wracałam oczywiście do domu w tą śnieżycę bo mój się z wujkiem i swoim tatą ugościł:baffled:

Dzisiaj mały był w przedszkolu nawet obyło się bez płaczu rano:-)

elvi zdrówka dla dzieci

aniam fajnie że Szymuś taki dzielny chłopaczek. JA TEŻ CHCĘ WIOSNY mam dość już tego śniegu:wściekła/y:

ella kuruj się kobitko obyś szybko doszła do siebie. Super że Juliś tak ładnie zaakceptowała siostrzyczkę

salamandra
witaj co ciebie słychać? jakoś dawno się nie odzywałaś

zielona
kurcze podziwiam skąd ty kobito bierzesz siły na ćwiczenia no i motywacje ja sobie co rusz obiecuje że koniec z obżarstwem i biorę się za ćwiczenia i co na obietnicach się kończy

beti STO LAT
dla Joli niech się spełnią dziecięce marzenia

gosieńko
współczuję tel od teściowej

13x13
witaj co u ciebie słychać jak tam malutka?

aniez zdrówka życzę hmm nie wiedziałam że grypę można znaleźć sądziłam że raczej to ona nas znajduje :-D

sonia
super że imprezka się udała

annaoj
biedna Karen oby wyniki wyszły dobre

isabela współczuję ataku

Agnieszka trasy wydają się ok te główniejsze są odśnieżone natomiast może być wiadomo ślisko. Zdrówka dla J

Do góry