reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Gosienko, suwaczka nie bedzie, bo niby jaki? Musze sie ruszyc, bo sie rozlece...
gosienkag76
Fanka BB :)
Witam wieczorkiem
Helenka padła o 16 i do tej pory śpi przez to wstawanie do przedszkola najwidoczniej brakuje mojemu śpiochowi snu .
Zielona myślałam o suwaczku wagowy bo ostatnio wspominałaś że pupa ci rośnie ;-)
Anna mam nadzieję że Igor wyżył się na tańcach , a na co konkretnie chodzi ?
Agnieszka i co chatę ogarnęłaś bo ja tak Też tak mam że nie mogę na chwilę usiąść bo potem to wołami mnie nie wyciągniesz ;-)
I to by było na tyle bo widzę że produkcja taka że
Miłego wieczorku kobietki :-)
Helenka padła o 16 i do tej pory śpi przez to wstawanie do przedszkola najwidoczniej brakuje mojemu śpiochowi snu .
Zielona myślałam o suwaczku wagowy bo ostatnio wspominałaś że pupa ci rośnie ;-)
Anna mam nadzieję że Igor wyżył się na tańcach , a na co konkretnie chodzi ?
Agnieszka i co chatę ogarnęłaś bo ja tak Też tak mam że nie mogę na chwilę usiąść bo potem to wołami mnie nie wyciągniesz ;-)
I to by było na tyle bo widzę że produkcja taka że
Miłego wieczorku kobietki :-)
zielona maupa
Gosienko, jestem szczesliwa nieposiadaczka wagi... ;-) Zadek mi urosl, a jakze, ale w moim przypadku cwiczenia nie odchudzaja, tylko powoduja przyrost miesni. Znaczy waga mi nie spada, a rosnie, bo miesnie waza wiecej niz tluszcz... Jak schudne to dobrze, jak nie to czniam to ;-) Fizycznie czuje sie zle, plecy bola, kolana bola... Starosc... hehehe Sa dni, ze bez bolu nie wstaje z lozka. No to trza cos z tym zrobic
Mloda mi sie ze spaniem w caly swiat przestawila. Wstaje godzine pozniej, ale chodzi spac ok 23ej a nie jak dotychczas przed 19ta... ech
Mloda mi sie ze spaniem w caly swiat przestawila. Wstaje godzine pozniej, ale chodzi spac ok 23ej a nie jak dotychczas przed 19ta... ech
gosienkag76
Fanka BB :)
Zielona starość powiadasz ;-) jest takie powiedzenie że jak w pewnym wieku wstajesz i nic cię nie boli to znaczy że nie żyjesz Taniec polecam na bóle kości u mnie zadziałało i mogę stwierdzić że po roku co miało to wlazło na swoje miejsce i jakoś nie mogę się przyzwyczaić że mnie plecy i noga nie bolą
zielona maupa
Gosienko, ja jestem ksiazkowa przedstawicielka polskiej rasy nizinnej maszerujacej. Rytm gubie nawet w polonezie ;-);-);-);-)
A moze po polonezie, czy jak to sie tam pisze...
A moze po polonezie, czy jak to sie tam pisze...
pewnie sie ucieszy ;-) Wszystko zalezy o jakie nurkowanie Ci chodzi. W zaleznosci od glebokosci rosnie cena. No i czy chcesz na basenie czy gdzies w Egipcie hehehe.
Ja marze o uprawnieniach nurka i kiedys je zdobede. Jak kase zarobie. Kiedys...
W mojej silowni tez wisza te sznurki (tak, tak, wykupilam karnet i zamierzam od przyszlego tygodnia zaczac chodzic). Musze dopytac jak to sie tutaj nazywa.
Ta tylko na pierwszych to rób wszystko z mniejszą ilością powtórzeń , bo można się wyczołgać z takiego treningu Ale polecam .
Aniam - super pomysl - ja mam uprawnienia nurka - rewelka
jaki kurs chcesz zrobic do ilu metrów, w cmas, czy padi?
Nata o tym myślałam
kurs owd - open wtaer diver - nurkowanie - nurkowanie warszawa
luknij skoro się znasz . To jezioro jest blisko mojego domu .
Z tego klubu znam też dziewczynę która już kilka lat nurkuje .
Dziś lajcik poszłam tylko na Zumbę
W przyszłym tyg dam sobie wycisk .
No właśnie tylko może być tak jak u Zielonej że zaraz jak atleta będę wyglądała .
Syf biały jak padał tak pada i jakoś poprawy wcale nie widać .
Szlag mnie już trafia , tego chyba pisać nie trzeba .
Normalnie nic tylko kozakami handlować w robocie .
A moja mądra teściowa dziś myła okna
zielona maupa
Dziś lajcik poszłam tylko na Zumbę
W przyszłym tyg dam sobie wycisk .
No właśnie tylko może być tak jak u Zielonej że zaraz jak atleta będę wyglądała .
No to bedziemy obie jak cyborgi wygladaly ;-) Ja z moja megakrotka fryzura to zupelnie jak robocop bede hahaha
No to bedziemy obie jak cyborgi wygladaly ;-) Ja z moja megakrotka fryzura to zupelnie jak robocop bede hahaha
Damy radę
reklama
anima - ja nurkując od lat, mając uprawnienia nie polecam tego kursu -
- po pierwsze jest to kurs (uprawnienia do 18m) a masz jedynie 4 nurkowania na otwartych wodach realizowane w ciagu dwóch dni - to jakas masakra, dla osob nie nurkujących wcześniej - zasada jest taka - na otwartych wodach schodzisz na 4m - potem na 8-10, potem na 12, potem w miare mozliwosci i zachowania nurka w wodzie głebiej - powyzej 17m masz aklimatyzację - co dla początkujacych nie jest łatwe - bo w większości przypadków nie panują nad sprzetem nie potrafią "płynnie" poruszac się gora dół. A tu masz w ciągu 4 nurkowań zejsc na 18.
basen - to 5 spotkan i dobrze - bo nauczycie się jak radzic sobie z butlą, jacetem, aparatem, jak zakladac i montować sprzęt, jak oddychac pod wodą i mam nadzieje, ze nauczycie się tez jak kozystac w dwie osoby z jednego sprzetu.
jak znasz kogos kto ma tam kurs to podpytaj, ale dla mnie jako osoby ktora od lat to robi, na roznych wodach i ma uprawnienia - ostatni etap czyli najwazniejszy jest przygotowany bez fantazji - mam jednak świadomość, ze program zostal przygotowany przez specjalistów - tym bardziej nie kumam.
- po pierwsze jest to kurs (uprawnienia do 18m) a masz jedynie 4 nurkowania na otwartych wodach realizowane w ciagu dwóch dni - to jakas masakra, dla osob nie nurkujących wcześniej - zasada jest taka - na otwartych wodach schodzisz na 4m - potem na 8-10, potem na 12, potem w miare mozliwosci i zachowania nurka w wodzie głebiej - powyzej 17m masz aklimatyzację - co dla początkujacych nie jest łatwe - bo w większości przypadków nie panują nad sprzetem nie potrafią "płynnie" poruszac się gora dół. A tu masz w ciągu 4 nurkowań zejsc na 18.
basen - to 5 spotkan i dobrze - bo nauczycie się jak radzic sobie z butlą, jacetem, aparatem, jak zakladac i montować sprzęt, jak oddychac pod wodą i mam nadzieje, ze nauczycie się tez jak kozystac w dwie osoby z jednego sprzetu.
jak znasz kogos kto ma tam kurs to podpytaj, ale dla mnie jako osoby ktora od lat to robi, na roznych wodach i ma uprawnienia - ostatni etap czyli najwazniejszy jest przygotowany bez fantazji - mam jednak świadomość, ze program zostal przygotowany przez specjalistów - tym bardziej nie kumam.