reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam tak na szybko
Gardło trochę lepiej, już nie boli tak przy przełykaniu śliny. Kupiłam ten syrop *spam*, jakieś tabletki do ssania i preparat w sprayu do psikania. I od raz lepiej. Do tego mnóstwo ciepłej malinowe herbaty z rumiankiem, lipą, cytryną i sokiem malinowym. Tylko miodu brak. Jak na złość się skończył jakiś czas temu. A że biorę tylko od naszego znajomego pszczelarza, więc muszę czekać do weekendu na dostawę.
Za to Ala myślałam, że już lepiej, a rano gorączka 37,7 i kaszel utrzymujący się.
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, chłopak zważony prawie 7kg szczęścia (6880). Była jakaś nowa pielęgniarka i jak go zobaczyła to myślała, że my co najmniej z 3 miesięcznym dzieckiem, na 3 dawkę. Więc mocno się zdziwiła, że mój "okruszek" ma 1,5 mc.
Od jutra bierzemy się za porządki, zakupy i menu na chrzciny, więc nadrobię Was po weekendzie. Poczytałam Was na szybko i biorę się za stertę prasowania.
Też piję inkę codziennie tę z błonnikiem.

reklama
Witam wieczorkiem
Omineła mnie wycieczka do US, tylko podpisałam papierki a resztą zajął sie szef biura, po spotkaniu z p. urzędniczką zadzwonił i powiedzaił że jest p......a, że nie jedną kontrolę miał ale czegoś takiego to jeszcze nie doświadczył
Ale żeby nie było tak różowo to dzisiaj mandat dostałam- pierwszy w mojej 9 letniej karierze kierowcy. Wracałam po 18 z dzieciakami z treningu Kuby, droga pusta to pomykałam sobie 85 w terenie zabudowanym jak mi policjant powiedział 6 ptk i 300 zł to szczęka mi opadła, wyjechałam z tekstem że głodnie, marudne dzieci do domu wiozę to zszedł do 200, później się zapytał czy pracuje-nie, czyli na utrzymaniu męża-tak, oj to mąż nie będzie zadowolony, wypisał 50 zł. Podsumował że mogę już jechać-tylko wolno, dzieciom kolację robić:rofl2:
Oczy mi sie kleją bo ostatniej nocy spałam tylko 5,5 h
Dobranoc!

Joł ...
Umieram :-D:-D
Przylazłam z klubu fitness . Zafundowałam sobie dziś zajęcia na sprzęcie zwanym TRX
trx - Szukaj w Google
Zumba to jest jakiś cholerny spacer dla rozluźnienia :-D:-D
Spodobało mi się i będę chodzić , ale ciężko jest bardzo :-D
Nie wiem jak jutro z wyra wstanę :-D

Sonia - no to teraz jesteś prawdziwym kierowcą :p

Jak myślicie , co powie mój mąż jak mu oznajmię , że na urodziny chcę dostać kurs nurkowania ?

Jak myślicie , co powie mój mąż jak mu oznajmię , że na urodziny chcę dostać kurs nurkowania ?

pewnie sie ucieszy ;-) Wszystko zalezy o jakie nurkowanie Ci chodzi. W zaleznosci od glebokosci rosnie cena. No i czy chcesz na basenie czy gdzies w Egipcie hehehe.
Ja marze o uprawnieniach nurka i kiedys je zdobede. Jak kase zarobie. Kiedys...

W mojej silowni tez wisza te sznurki (tak, tak, wykupilam karnet i zamierzam od przyszlego tygodnia zaczac chodzic). Musze dopytac jak to sie tutaj nazywa.

Durna baba, zamiast położyć się spać bo jutro pobudka po 6, to ja przepisów na swięta poszukuje, i chyba się odważę i pasztet zrobię:tak:
Aniam mój M jak powiedziałam że 300 to skomentował że komuś po premii poleci:rofl2: ale jak usłyszał że 50 to powiedział że szkoda tych 3-stów ale może by mnie to w końcu czegoś nauczyło:crazy:

Witam:)
Wstałam przed 7:00, bo Maciek zaczął koncertować a M. już na angielskim, więc ruszyć tyłek z łóżka musiałam, chociaż baaardzo mi się nie chciało. Teraz z utęsknieniem czekam na nianię, będzie o 9:00.

sonia - niezła z Ciebie negocjatorka:-D

aniam - również obstawiam, że się ucieszy pomysłem, ceną mniej;-)

Lecę na śniadanko, zajrzę do Was później, chociaż mam ambitny plan posprzątania domu dziś. Przynajmniej pierwszego piętra.

Dzień dobry:-)
Nie wyspana jak zwykle, ale że @ nadciąga to powera mam:-D
Dzisiaj muszę skonczyć okna ogarniać, na dole już porobiłam to od razu w domu jaśniej:-D
Marysia wstała po 6 bo nosek jej sie przytkał, mam nadzieję że nic sie z tego nie wykluje. Od rana miałam przejscia z Kubą, ale chyba coś zrozumiał bo przeprosił za zachowanie i powiedział że jeszcze musimy porozmawiać jak ze szkoły wróci.
Elvie mój M się śmieje że ja negocjacja to powinnam mieć na drugie, zawsze jak załatwiam zlecenie to nawet jak dostaje dobrą cenę to negocjuję i zazwyczaj dorzucają 20e, mój rekord to 250e, więc coś w tym chyba jest:-D A z policjantem to inna sprawa poprostu "wziełam" go na litość:-D
Spadam do roboty-negocjować:-D

Dzieńdoberek :-)

Za oknem to co zawsze :no: i jeszcze pada :no:

Sonia niezły negocjator z ciebie :tak: Też mi się kiedyś zdarzyła taka akcja z policją, jak mnie zatrzymali to Helka się rozpłakała więc musiałam ją z fotelika wyciągnąć i jak pan policzył sobie trole to od razu mandat mniejszy;-) jeszcze wzięłam go na litość że za chwilę święta :-D
Mam nadzieję że Marysi nic się nie wykluje. Podziwiam i przyznaj się że masz jakieś dodatkowe baterie ;-)

Elvie miłego ogarniani chaty, ja też dzisiaj mam taki plan bo sobotę chcę mieć spokojną, zresztą lepiej się sprząta jak dzieciaków w domu nie ma :tak: Czyli mamusia pojechała? ;-)

Zielona czyli nowy suwaczek będziesz miała ? Miłego siłowania się ;-)

Maonka zdrówka dla Alicji i dla ciebie też oby gardło dało ci spokój. Buziaki dla okruszka :-D

Basia powiem ci że ja mogę gorący chleb zjeść i popić wodą i brzuch mnie nie boli ;-) wtedy to bardziej ociężała się czułam;-)

Agnieszka czyli sprzątanie możesz uznać za udane :tak:

MamoPaulinki zdrówka dla Paulinki

Aniam fajny prezent sobie wymyśliłaś i myślę że małżon będzie zadowolony bo nie będzie musiał kombinować z niespodzianką:tak:

Miłego dnia :-)

Dzień dobry ale paskudny pogodowo...
Ja nie wiem ta zima gorsza niż teściowa ;-) my jej dowidzenia a ta dalej się gości ;-) tylko że teściową to jeszcze opieprzyć można i jest szansa że się obrazi i da spokój a zima nic sobie z nas nie robi :no:

Sonia niezła agentka z ciebie :-D :tak:
Elvie od razu widać że mamuśka pojechała :-D
Dla wszystkich chorowitków zdrówka!
Gosieńko ja dzisiaj mam podobny plan :tak: posprzątać resztę chaty i podłogi umyć :-)

Idę się od razu zabrać za robotę bo posiedzę jeszcze 5 minut i już mi się nie będzie chciało z doopą ruszyć :-D

reklama
dzieńdoberek
ja już u mamy jestem. Lecę za chwilkę na małe zakupy. A potem z Karen na basen.
Gosieńka też mam nadzieje, że to wina przedłużającej się zimy, ale juz naprawdę ciężko wyrobić. Dzisiaj mam w planie z nim na zajęcia taneczne jechać, może jak się wyżyje będzie lepiej.

Joł ...

mój by powiedział, że zapisuje się ze mną;-)
Maonka udanej imprezki i zdrówka dla Alicji.
Sonia niezły negocjator z Ciebie i dobrze, że na wyrozumiałego Pana Władzę trafiłaś
Agnieszka czyli porządki udane.
uciekam, miłego dzionka

Do góry