zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
a czemu dupa sama nie schudnie? bo dupa jest leniwa! O! Mam juz glowna winowajczynie moich kraglych ksztaltow ;-)aniam - pewnie, że dupa sama nie schudnie. Świetnie, że masz teraz możliwości.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czemu dupa sama nie schudnie? bo dupa jest leniwa! O! Mam juz glowna winowajczynie moich kraglych ksztaltow ;-)aniam - pewnie, że dupa sama nie schudnie. Świetnie, że masz teraz możliwości.
aniam powinno być 10 nurkowań w akwenie otwartym - zasada jest prosta - małymi kroczkami - ludzie róznie reagują na maskę, która sprawia pod wodą poczucie klaustrofobii (znam takie przypadki), sprzet jest ciężki, niewygodny.
dobre szkoły tak to robią - nie mówię, że ta jest zła - ale spotkałam się już z przypadkami ludzi, któzy podchodzili do kursu na 40m po tym na 18m - i nie potrafili zachowac się w wodzie, pływali w pionie wpadali w panikę, gdy na 16m robiło się kompletnie ciemno - trzeba pamiętać, że nasze nawet najczystrze jeziora mają max widoczność na kilka metrów (przy swietniej pogodzie i braku glonów) a na 12- w doł panuje ciemność i jest cholernie zimno - ludzie zaczynają się w takich warunach różnie zachowywać.
a co do kursów e egipcie - dokładnie płacisz 25dolarow - i masz - ale z tymi papierami nie ponurkujesz w polsce - a uwierz mi jest masę cudwnych miejsc jezior, gdzie u nas wspananial się nurkuje.
Zwróc jeszcze uwagę na badania - na tej stronie było napisane - mogę wziąć udział osoby cieszące się dobrym zdrowiem.
Ważne jest aby mieć papier od laryngologa o braku przeciwskazań - trzeba mieć przede wszystkim zdrowe uszy - bo bez tego nie wyrównasz pod wodą ciśnienia, badania krwi i wydolnościówkę u lekarza sportowego. Dobre szkoły nurkowe mają takowego lekarza i na jednym z wykładów robią wydolnościówkę.
trzymam kciuki za decyzję - bo nurkowanie jest super
Elvira zdecydowanie audi, santa fe to taki jeep dla ubogich, a wykonanie plastik i tadeta bleeee
:-)
Witam niedzielnie,
u nas muzycznie,od kilku dni namiętnie słuchamy: Bednarek "Cisza" (Official Video) - YouTube
Ja to nawet przewijam by druga zwrotka leciała, bo to czad! Słyszałyście? Polecam! I coś mi mówi, że to taka piosenka na pożegnanie i Kamil w swoją drogę już bez zespołu pójdzie, ale może się mylę..
Dzięki za opinie, ja się zastanawiam czy nam takie wypasione auto potrzebne, poza tym i tak znając M. to kupi audi bo on maniak jest. Ja tam czekam aż mi firma volvo v40 da, jeszcze rok..;-)
aniam - pewnie, że dupa sama nie schudnie. Świetnie, że masz teraz możliwości.
a ja sie wlasnie zawsze zastanawialam co takiego jest do zobaczenia w polskich jeziorach, czy zasyfialym morzu...
Nie twierdze, ze nic nie ma. Zwyczajnie nie wiem, co jest ;-)
a czemu dupa sama nie schudnie? bo dupa jest leniwa! O! Mam juz glowna winowajczynie moich kraglych ksztaltow ;-)
Nata, pewnie to trzeba lubic. Ja lubie rafy, przejrzysta wode, a zamiast szczupakow - rekiny i mantaraje Kolorowe rybki mnie nie kreca az tak bardzo. Za to marze o nurkowaniu w jaskiniach...
Ze w Baltyku sa wraki i te drzewa, to wiem. Mnie przeraza slaba widocznosc, zimno i syf.