Dzieńdoberek
Niedziela minęła leniwie i była typowa gaciówa :-)
Poniedziałek pracowity od rana , ale potwornie na dworze zimno więc na dzisiaj już koniec ;-)
Małżon przed chwilą do chaty przyjechał z radosną miną bo Emilowi się przypomniało że dzisiaj mają Marzannę robić a kto mieszka na wsi i ma słomę no kto ?
Isabela Helenka ok więc gołąb doleciał ;-) dziękujemy :-) Brawo dla W za postępy no i dla ciebie że go nieźle wałkujesz
gosia miłej lektury
a okna sobie odpuść bo zimno dzisiaj i wieje
Elvie brawo kobieto , tak trzymać, pierwsze koty za płoty
Aniez moja @ dzisiaj przyjechała i też od razu humor lepszy , ale za to Emil lewą noga wstał więc równowaga w przyrodzie musi być ;-)
Aniam jeśli chodzi o ten program " surowi rodzice " to mnie przeraża jak można do takiego stanu doprowadzić , że dziecko tak się do ciebie odnosi
Na bank popełniane są błędy wychowawcze od wczesnego dzieciństwa
To się chłopaki popstrykały ;-)
Anna udanego wypadu zakupowego
Bardzo się cieszę z postępów Karen
Filonka mam nadzieję że Kacper mocno nie przeżył opowieści kuzyna , niestety tak jest że są dzieciaki które wymyślają takie historie
Maonka Helenka kiedyś była inna, teraz taka przytulaska się zrobiła i nie odstępuje mnie na krok i wszystko ze mną chce robić. Jeśli chodzi o porządki to bardzo pomocna jest, pranie z suszarki ściąga, chłopakom majtki i skarpetki składa ;-) i do półek zanosi ( i nie że ja jej każę ) w zabawkach też ma porządek ale to jest zasługa przedszkola bo tam pani ich pilnuje że zawsze po zabawie sprzątają
I co wysłać ci tą chustę ?
Zdrówka dla Alicji, mam nadzieję że do chrzcin Leonka jej przejdzie
Nata jak Julka się czuje ?
Basia no małżonek się postarał ;-) Jak Wiktor kaszel minął ?
Miłego dnia kobietki :-)